Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PinkFairydust
    04. Siječanj 2020. 11:16

Hannica0

Ako imas uputnicu za bolnicki lab. Mora biti hitni lab kao ja jutros sto sam isla. Mozes doci 0 do 24h odes na hitnu i moraju ti izvaditi krv. Jednostavno moraju.

Mozes i samo otic na hitnu i rec da te strah pa te moraju pogledat

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Marta...
    04. Siječanj 2020. 11:16

Hannica0

Ako imas uputnicu za bolnicki lab. Mora biti hitni lab kao ja jutros sto sam isla. Mozes doci 0 do 24h odes na hitnu i moraju ti izvaditi krv. Jednostavno moraju.

A nemam drugu uputnicu 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

JECIKA
    04. Siječanj 2020. 11:46

Hannicao prelijepa beta!! 
    Marta ne zezaj se nego idi tamo i zapali Hitnu dok te neko ne pregleda. Laboratorija za Hitnu i Urgentni radi sigurno. Zar nemate dezurne domove zdravlja?? Svako bi trebao da te primi. Na kraju krajeva - ima dosta privatnih koje danas vjerovatno rade. Raspitaj se.
    Anny ja sam poslednji put isti mjesec posle HSGa ostala trudna.. Nadam se da ce se tebi desiti to i da ti bude sve kako treba javi.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Meto
    04. Siječanj 2020. 11:47

Marta mozda se smiriva cim ne ostaje na utricima. Samo mirovanje i sve ce biti u redu. Ako te slucajno bude vise grcilo mozes i dva mg uzeti. Super znak da su utrici cisti tako da su vjerojatno sad to samo ostaci krvi. Samo polako 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

JECIKA
    04. Siječanj 2020. 11:51

Marta vjerovatno nece biti nikakvog problema ali ti kazem iz ciste predostroznosti. Ja koliko znam to se desilo vecini zena i da je bezazleno ali ne treba prepustati nista slucaju. Odmaraj i nemoj da ae opterecujes. Uzimaj utorgestan na manje razmake vremena. Ja zaista ne znam na koliko se tacno i obicno poveca utrogestan u tim slucajevima. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

Marta...
    04. Siječanj 2020. 12:03

Meto

Martamozda se smiriva cim ne ostaje na utricima. Samo mirovanje i sve ce biti u redu. Ako te slucajno bude vise grcilo mozes i dva mg uzeti. Super znak da su utrici cisti tako da su vjerojatno sad to samo ostaci krvi. Samo polako 😘

Nadam se da će biti sve ok ovaj put evo odmaram. A sutra mi je mužu rođendan mislila raditi tortu ali neću se sad naprezati jučer sam cijeli dan šetala išli u soping u Ljubljanu možda mi je i to kumovalo pa vožnja ne znam, razmišljam da od utorka idem na bolovanje na godišnjem sam još do utorka. 😘

Marta...
    04. Siječanj 2020. 12:04

Budvanka

Marta vjerovatno nece biti nikakvog problema ali ti kazem iz ciste predostroznosti. Ja koliko znam to se desilo vecini zena i da je bezazleno ali ne treba prepustati nista slucaju. Odmaraj i nemoj da ae opterecujes. Uzimaj utorgestan na manje razmake vremena. Ja zaista ne znam na koliko se tacno i obicno poveca utrogestan u tim slucajevima.

Nadam se da će biti ok evo odmaram, a utriće stavljam svakih 8 h cca i pijem estrofem 2dnevno 

• Mrva1986
    04. Siječanj 2020. 12:13

Drage moje cestitam na betama. Uuljepsale ste ulazak u novu godini. Grlim💞

• anny
    04. Siječanj 2020. 12:18

Budvanka daj Bože da i kod mene bude tako! 😀 

JECIKA
    04. Siječanj 2020. 12:24

anny

Budvankadaj Bože da i kod mene bude tako! 😀

Samo da ti sve bude OK! Good luck 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.