Da, vama je nešto skuplji zbog tese. A gle, Patrik je super biolog, zato smo se i mi odlučili na repromed. Nagrecali smo iz svih kasica, ali kod mene je plus što nisam puno potrošila na lijekove. Lijekovi su me 4000 izašli.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Da, vama je nešto skuplji zbog tese. A gle, Patrik je super biolog, zato smo se i mi odlučili na repromed. Nagrecali smo iz svih kasica, ali kod mene je plus što nisam puno potrošila na lijekove. Lijekovi su me 4000 izašli.
Navodno je i Lana kod Lucingera super. Uopce nisam pametna kam da krenem i kaj da radim :/
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Navodno je i Lana kod Lucingera super. Uopce nisam pametna kam da krenem i kaj da radim :/
Da, i ja sam to čula, ali mi je luči odmah otpao zbog anestezije 😂 čekaj prvo nalaze i tesu pa ćeš vidjeti. Ako ih bude puno, možda prvo da probaš preko HZZO-a, puno je to sve novaca.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Tko mi je ono u Repromedu, Sunshine? Zanima me placanje, jel u cijenu postupka ide sve (osim lijekova naravno), ili na to jos dodatno naplacuju svaku folikulometriju, ovo ono…
Ja sam platila jednu folikulometriju 100 kn. U cijenu ti ide sve osim anestezije, smrzavanja i ako idete na blastice (to ti je 1000kn). Ja sam sve zajedno platila postupak 14000 (10000 je postupak iznad 3 oocite, anestezija 1000, blastice 1000 i dvije slamke 2000). Imaš cjenik na njihovom webu i drže se svega. S tim da meni nisu naplatili prve konzultacije i eto, jednu folikulometriju su mi samo naplatili. Što se tiče plaćanja, mi smo platili odjednom, nisam pitala za rate, možda se može.
Nama je postupak u startu mislim 12000, tako nesto sam vidla. Plus lijekovi, plus moji heparini na koje isto mislim da nemam pravo na HZZO… Katastrofa od novaca :( Rekao nam je jucer urolog da ako uspije iscupat materijala na TESE, da racunamo oko 3000 eura po postupku. I preporucio bas Repromed, s njima je vec napravio TESE ICSI bebu:)
Uzas, vi ste se vec istrosili da bi i dosli do postupka.
Od lijekova malo sto može na uputnicu, ali mislim da bi heparin možda čak i mogao proci ako imas OK socijalnog ginekologa.
Koliko imaš godina?
Pozdrav. Gotova aspiracija. Moji jadni folikuli15dc (srijeda) su bili 15.2 16 16.6 16.7 16.9 i 18.7. Dobila brevactid 10 000 u srijedu u 21h. 17dc (danas - petak) aspirirano 5 jajnih stanica. Sad cekamo dalje . Iznenadena i ja i svi.
Super. Jesmo ti sve rekle da će ih na kraju bit vise i bilo je. Javljaj sutra koliko je oplodjenih
Tko mi je ono u Repromedu, Sunshine? Zanima me placanje, jel u cijenu postupka ide sve (osim lijekova naravno), ili na to jos dodatno naplacuju svaku folikulometriju, ovo ono…
Ja sam platila jednu folikulometriju 100 kn. U cijenu ti ide sve osim anestezije, smrzavanja i ako idete na blastice (to ti je 1000kn). Ja sam sve zajedno platila postupak 14000 (10000 je postupak iznad 3 oocite, anestezija 1000, blastice 1000 i dvije slamke 2000). Imaš cjenik na njihovom webu i drže se svega. S tim da meni nisu naplatili prve konzultacije i eto, jednu folikulometriju su mi samo naplatili. Što se tiče plaćanja, mi smo platili odjednom, nisam pitala za rate, možda se može.
Nama je postupak u startu mislim 12000, tako nesto sam vidla. Plus lijekovi, plus moji heparini na koje isto mislim da nemam pravo na HZZO… Katastrofa od novaca :( Rekao nam je jucer urolog da ako uspije iscupat materijala na TESE, da racunamo oko 3000 eura po postupku. I preporucio bas Repromed, s njima je vec napravio TESE ICSI bebu:)
Uzas, vi ste se vec istrosili da bi i dosli do postupka.
Od lijekova malo sto može na uputnicu, ali mislim da bi heparin možda čak i mogao proci ako imas OK socijalnog ginekologa.
Koliko imaš godina?
Rekao mi je socijalni, a i frend koji je bolnicki ginic da fragmini idu preko bolnickog povjerenstva, a povjerenstvo me naravno nece odobrit za postupak u privatnoj ustanovi. Ako ostanem trudna onda mogu pocet dobivat preko bolnice, al u postupku nis -.-
Naravno pod uvjetom da na TESE uspijemo uopce dobiti ista materijala. Za poludit :/
Btw, za curke kod kojih su decki sa azoo, koliki im je FSH? Znam da ne korelira direktno, al ipak moze dat naslutiti uspjesnost TESE
Btw, za curke kod kojih su decki sa azoo, koliki im je FSH? Znam da ne korelira direktno, al ipak moze dat naslutiti uspjesnost TESE
Mom je visok fsh (preko 17), ali na sreću, još koliko toliko ih ima. Testosteron nizak. Nisam baš pomogla, ali hoću ti reći, ne može se znati dok se ne napravi tesa.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Mom je visok fsh (preko 17), ali na sreću, još koliko toliko ih ima. Testosteron nizak. Nisam baš pomogla, ali hoću ti reći, ne može se znati dok se ne napravi tesa.
Mi smo na 26.5. Dragom sam naravno rekla da nije to uopce lose, al u stvarnosti sam potpuno ocajna
A već ste vadili, nisam znala. Da, to je dosta. Ali eto, mi sa 17 imamo još ovako spermija. Prošle godine je vadio, tko zna koliko je sad već. Dr. R mi je objasnio da je to njima pokazatelj rezerve, kao nama amh. Jel vadio inhibin b?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji