Curke,muz ima azooo radili su biopsiju testisa,i nadeni su spermiji i imaj ih jako puno 😍 Koji Bozicni poklon 🙏🏽
Curke,muz ima azooo radili su biopsiju testisa,i nadeni su spermiji i imaj ih jako puno 😍 Koji Bozicni poklon 🙏🏽
Ajme divno baš mi je drago 😊 😊 😊 😊
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Hvala Bogu! Super vijesti! Volim prosinac!
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Dr kaze da je sve na mjestu sto smo i ocekivali, da nece bit opstrukcija (fakit, nadali smo se) i dao nam pun k obrade za TESE. Probali se odmah narucit za sve te pretrage, dobili nebulozne termine, ici cemo privatno, samo ne znam s kojim parama al dobro sad. Samo da se to cim prije zbavi i ak bude srece da se nade materijala <3
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Joj predivno!! Nadam se da ce i nas sreca posluziti <3
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Marta super, sad odmaraj, seci, pij magnezij i čuvaj mrvicu
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Marta super, sad odmaraj, seci, pij magnezij i čuvaj mrvicu
Hvala ti draga,da li da pijem svaki dan magnezij ili ako osjetim grčeve. Sutra ći ići na posao ali samo na par sati tipa tri sata zabaviti najbitnije i to je to, a od idućeg tjedna sam na praznicima i 7.1 krećem raditi. Tako da budem lagano šetala odrađivala kućanske poslove i tak.
Marta super, bas je sve dobro ispalo❤️ i želim ti plusic za 14dana 💗💗💗
Ja se odlucila preskociti ovaj ciklus ivf, ne mogu zbog posla na pregled ( uzv) a doktor zeli da on napravi uzv prije stvari da mi odredi profokol i reko.. nista... to mi je previse stresa... u 1mj cu se naruciti na pregled prihe M u fino na bolovanje i na miru to sve odraditi 😊
Martasuper, bas je sve dobro ispalo❤️ i želim ti plusic za 14dana 💗💗💗
Ja se odlucila preskociti ovaj ciklus ivf, ne mogu zbog posla na pregled ( uzv) a doktor zeli da on napravi uzv prije stvari da mi odredi profokol i reko.. nista… to mi je previse stresa… u 1mj cu se naruciti na pregled prihe M u fino na bolovanje i na miru to sve odraditi 😊
Hvala ti, da to ti je bolje sve u miru nego se stresirati sad uživaj u blagdanima😊
Marta naša nova trudnica 🤰🤞 Baš mi je drago da je sve super prošlo i da imate smrzlice! :) Tebi su vratili trodnevni, jel tako? A ostale će pustit do petog dana pa smrznuti ili kako?
Sortiraj odgovore
Najstariji