Bokic..probaj sa čajem od kamilice, skuhaj jaki čaj poduplaj dozu ili utrostruči ali bez šećra, ako staviš šećer onda ne djeluje. Isprobani stari narodni ljek protiv proljeva.
Hvala ti pokušat ću i to pa nikako da se smiri probiotik, banane, tamna čokolada ništa nije pomoglo. Pijek Klavocin vjerojatno od njega a moram ga piti još 3 dana 🤷♂️
Da, to ti je sigurno od klavocina. Jel piješ redovito pojačanu dozu probiotika kako piše ? Kupila si prolife?
ostavljas 3h razmaka izmedu probiotika i klavocina?:)
2 h razmaka
Bijem ti Biorelu odmah uz Klavicin to su mi rekli u ljekarni da mogu odmah… i za 2 h Lactocer,ma općenito pijem puno ljekova estrofem 2,gynositol 2,kendural c,vitamin d,i utrići vaginalno 6 dnevno svakih 8 h 2
Stvarno puno svega. Ako se bas pogorsa, ako u proljevu ima krvi ili sluzi, pravac zarazna. Ako nije tak strasno, probaj izgurati nekako jos ta 3 dana:)
Da probat ću, ne smijem iz stana mrdati pa budem nekako izdržala a i smršaviti ću što isto nije loše 😂🙈. 😍
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Bok cure..povremeno vas pratim da vidim kako napreduju stare curke, vidim da ima puno novih, drzim 🤞🏻
Marta koji ti je dan od transfera? Ja sam u dobitnom imala proljev danima 🤷🏻♀️, biorelu bi trebala 2 sata nakon antibiotika piti uz jelo.
Cure, ja cijelu noc nisam spavala. Luda sam skroz :/ Jucer sam pricala sa frendom ginicem koji ima naviku bit vrlo direktan (sto inace jako volim i cijenim kod njega), pa smo si tako vrlo brutalno iskreno popricali o cijeloj situaciji. Dakle trenutno se osjecam ko da me vlak udario. Mislim, svjesna sam ja svega, znam da nije dobro, znam kako se krecu statistike... Al kad ti netko s bas iskustvom u tom podrucju u glavu kaze da je ok nadati se jer nije gotovo dok nije gotovo, ali da je sad dobro vrijeme za poceti razmatrati donorstvo jer su s njegovim nalazom iznimno male sanse da se na TESE ista nade, a i onako je s mojim nalazima pitanje kako ce ici ostatak postupka... ono, joj. Plus, ja sam kao osoba uzasno obiteljski nastrojena. Ne patim na karijeru, ne patim na nista... U mojoj glavi sve sto u zivotu radis ima svrhu vise manje da pomogne da se brines za familiju i mislim da se bez komponentne majcinstva ja ne mogu samoaktualizirati kao osoba. Tako da mi je ovo sve prestrasno i doslovno ne znam sto bi sa sobom.
PS - ne mogu vise ni po kupinovom derat jer mi je muka od antibiotika :'(
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Bok cure..povremeno vas pratim da vidim kako napreduju stare curke, vidim da ima puno novih, drzim 🤞🏻
Marta koji ti je dan od transfera? Ja sam u dobitnom imala proljev danima 🤷🏻♀️, biorelu bi trebala 2 sata nakon antibiotika piti uz jelo.
Danas mi je drugi dan, pa ne znam baš sam tražila u ljekarni aktivni ugljen i onda mi je rekla magistra da njega ne, već tu biorelu koja se pije odmah. I kaj ću sad jel mi ima smisla uopće dalje Klavocin. Od simptoma nemam ništa prvi put su mi grudi bile napete 😂sad ništa ali baš ništa. Kako si ti draga kaj tebi termin 😍🤗
Biorela je probiotik, zato ti nju i savjetovala. Zar je proslo tek dva dana od transfera nesto mi se cinilo da sam puno prije procitala 🙈. Nemoj na svoju ruku prekidati antibiotik, nazovi dr mpo i pitaj, reci sta ti se desava, bolje se posavjetovat.
Nije jos termin, al vrijeme tako leti brzo da ce i do termina brzo stici. Dobro sam hvala, za sad sve uredu, da ne ureknem ✊🏻
Jutro. Javili su mi se iz klinike. Od 5 js. Tri se oplodile. U pon ET. Ako sam dobro shvatila kad je rekao da bi vratio dva. A jedan ostavio do petog dana pa zamrznuo.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Biorela je probiotik, zato ti nju i savjetovala. Zar je proslo tek dva dana od transfera nesto mi se cinilo da sam puno prije procitala 🙈. Nemoj na svoju ruku prekidati antibiotik, nazovi dr mpo i pitaj, reci sta ti se desava, bolje se posavjetovat.
Nije jos termin, al vrijeme tako leti brzo da ce i do termina brzo stici. Dobro sam hvala, za sad sve uredu, da ne ureknem ✊🏻
Sad si mislim pa Klavocin je jači od biorele, e sad sam baš ljuta na magistru a na biorelu ništa ne piše uputstva 0, nastavit ću dalje sa razmakom od 3 h nadam se da će biti ok.
Cure, ja cijelu noc nisam spavala. Luda sam skroz :/ Jucer sam pricala sa frendom ginicem koji ima naviku bit vrlo direktan (sto inace jako volim i cijenim kod njega), pa smo si tako vrlo brutalno iskreno popricali o cijeloj situaciji. Dakle trenutno se osjecam ko da me vlak udario. Mislim, svjesna sam ja svega, znam da nije dobro, znam kako se krecu statistike… Al kad ti netko s bas iskustvom u tom podrucju u glavu kaze da je ok nadati se jer nije gotovo dok nije gotovo, ali da je sad dobro vrijeme za poceti razmatrati donorstvo jer su s njegovim nalazom iznimno male sanse da se na TESE ista nade, a i onako je s mojim nalazima pitanje kako ce ici ostatak postupka… ono, joj. Plus, ja sam kao osoba uzasno obiteljski nastrojena. Ne patim na karijeru, ne patim na nista… U mojoj glavi sve sto u zivotu radis ima svrhu vise manje da pomogne da se brines za familiju i mislim da se bez komponentne majcinstva ja ne mogu samoaktualizirati kao osoba. Tako da mi je ovo sve prestrasno i doslovno ne znam sto bi sa sobom.
PS - ne mogu vise ni po kupinovom derat jer mi je muka od antibiotika :'(
Hej ma kužim te skroz, ali nemoj misliti baš tako crno gle možda bude baš super spermića ne znaš dok ne prođe operacija. Nemoj se predavati crnim mislila čekaj dok sve nalaze dobiješ pa ćeš onda odlučiti što bi bilo najbolje. Ja nebi na donorstvo dok nebi sve vlastite izvore iscrpila. Sad se pokušaj opustiti za blagdane i živjeti kao da je sve u redu. 😍🤗
Hannicao super, još i nek taj treći dođe do 5.dana i imate smrzlice
PinkFairydust ovaj dio o majčinstvu kao da sam sama pisala. Imam posao koji volim i to je to, ne ganjam više ništa, nemam neki poseban hobi kojim se bavim tri puta tjedno, vježbanje usput i još neke sitnice, volim putovati ali to nikad nije toliko kolko hoću, ne znam šta ću raditi u životu bez djece, imamo želju i financije i za njih pet. Sve što radim mislim si da je za njih, sve to gubi smisao ako ih neće biti. Zato sam i počela razmišljati o donaciji. Prije godinu dana odmah na prvu sam pričala ne, e sad je već drugačije. Želim ti da se na TESE nađe nešto, a dalje ako ne onda ćeš vidjeti. Mislim da je kod većine nas svih želja za djecom velika pa je i donacija samo jedna stepenica više kako doći do cilja
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jutro curke😄
Ifka cestitam na uspjesnoj Tesi🤗 Kako muz?
Hanica bravo, bojis se zbog vracanja dvije mrvice?
PinkFairy slobodno izbaci sve iz sebe, mi smo uvijek tu😊
U ovom potovanju nema pravila nikakvih. Nasi dr su se svega nagledali i meni je moj rekao da vjerujem u cuda, jer nema objasnjenja za neke stvari kojih je dozivio. Isto tako, nemaju objasnjenja zasto kod nekih ne ide a svi nalazi super. . Treba vjerovati, jednostavno☺️
Nezz kolike cijene se krecu gore al evo kod nas okvirno cd uzv-600kn, MicroTese 6000+1200 zamrzavanje na godinu dana. Hormone smo uradili preko hzzoa, gotovi sutradan. . Kod nas fsh-13,3 a testosteron-12,8nmol/l. Nalaz na oko nije tolko los, testosteron im je bitan ali nasa dr je spominjala smanjenje fsh preko terapije, usput je spomenula ako zelimo u buducnosti (prije mT) probati to spustiti preko injekcija, u trbuh kao i kod nas kad se pikamo. . Nismo o tom vise pricali jer su nasli materijala, a citam da dr. U Turskoj tako deckima snizava preko terapije hormone i vecinom bude uspjesno. . Tako da prije donacije ima jos nade, samo je azzoo jos poprilicno neistrazena kod nas.
Koliki je testosteron kod tm?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji