Cure ja se tako loše osjećam trbuh me počeo bolit i proljev se pojačao, ne znam što da radim. Gladna sam a nemrem jesti 🙈
Jesi probala bulardi? Imas temperaturu?
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure ja se tako loše osjećam trbuh me počeo bolit i proljev se pojačao, ne znam što da radim. Gladna sam a nemrem jesti 🙈
Nisam probala jel smijem ako sam možda trudna 🙈nemam temperaturu
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
smijes, to je probiotik. 2x1. :)
i nema mozda nego jesi:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
smijes, to je probiotik. 2x1. :)
i nema mozda nego jesi:)
Hvala ti ❤️idem kupiti još i to 😍😘
Uzas, vi ste se vec istrosili da bi i dosli do postupka.
Od lijekova malo sto može na uputnicu, ali mislim da bi heparin možda čak i mogao proci ako imas OK socijalnog ginekologa.
Koliko imaš godina?
Meni je dr rekla da do 6 tjedna tj. Do otkucaja heparin ne ide na recept, nego tek iza 6.tj. moze.
Može li mi škoditi ako popijem času pive dok sam na letrozolu?
TajTaj za pucanje ti ne znam reci jer je u prirodnjaku svaki put puknuo tako da nemam situaciju za usporediti. Ja bih uvijek osjetila jako probadanje u ledima vecer prije punkcije.
A iscjedak je i mene zbunjivao...
Bokic..probaj sa čajem od kamilice, skuhaj jaki čaj poduplaj dozu ili utrostruči ali bez šećra, ako staviš šećer onda ne djeluje. Isprobani stari narodni ljek protiv proljeva.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Bokic..probaj sa čajem od kamilice, skuhaj jaki čaj poduplaj dozu ili utrostruči ali bez šećra, ako staviš šećer onda ne djeluje. Isprobani stari narodni ljek protiv proljeva.
Hvala ti pokušat ću i to pa nikako da se smiri probiotik, banane, tamna čokolada ništa nije pomoglo. Pijek Klavocin vjerojatno od njega a moram ga piti još 3 dana 🤷♂️
Može li mi škoditi ako popijem času pive dok sam na letrozolu?
Ja sam od Letrozola imala dvoslike, omaglice i glavobolju prva 2 dana pa mi nije trebao nikakav alkohol 😀 Nisam ti pomogla, sorry, ali ne znam. Iako ja dok sam na stimulaciji izbjegavam alkohol jer me ionako strah nuspojava i bez alkohola.
Sortiraj odgovore
Najstariji