Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PinkFairydust
    20. Prosinac 2019. 17:27

Marta...

Cure ja se tako loše osjećam trbuh me počeo bolit i proljev se pojačao, ne znam što da radim. Gladna sam a nemrem jesti 🙈

Jesi probala bulardi? Imas temperaturu?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Marta...
    20. Prosinac 2019. 17:53

PinkFairydust

Marta...

Cure ja se tako loše osjećam trbuh me počeo bolit i proljev se pojačao, ne znam što da radim. Gladna sam a nemrem jesti 🙈

Nisam probala jel smijem ako sam možda trudna 🙈nemam temperaturu

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    20. Prosinac 2019. 18:04

Marta...

PinkFairydust

Marta...

smijes, to je probiotik. 2x1. :)
    i nema mozda nego jesi:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Marta...
    20. Prosinac 2019. 18:30

PinkFairydust

Marta...

PinkFairydust

Marta...

smijes, to je probiotik. 2x1. :)
    i nema mozda nego jesi:)

Hvala ti ❤️idem kupiti još i to 😍😘

• avama
    20. Prosinac 2019. 18:41

Uzas, vi ste se vec istrosili da bi i dosli do postupka.
    Od lijekova malo sto može na uputnicu, ali mislim da bi heparin možda čak i mogao proci ako imas OK socijalnog ginekologa.
    Koliko imaš godina?

Meni je dr rekla da do 6 tjedna tj. Do otkucaja heparin ne ide na recept, nego tek iza 6.tj. moze.

20. Prosinac 2019. 19:30

Može li mi škoditi ako popijem času pive dok sam na letrozolu?

Amelie 1
    20. Prosinac 2019. 20:06

TajTaj za pucanje ti ne znam reci jer je u prirodnjaku svaki put puknuo tako da nemam situaciju za usporediti. Ja bih uvijek osjetila jako probadanje u ledima vecer prije punkcije. 
    A iscjedak je i mene zbunjivao...

Tigrica
    20. Prosinac 2019. 20:18

Bokic..probaj sa čajem od kamilice, skuhaj jaki čaj poduplaj dozu ili utrostruči ali bez šećra, ako staviš šećer onda ne djeluje. Isprobani stari narodni ljek protiv proljeva.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Marta...
    20. Prosinac 2019. 20:55

Tigrica

Bokic..probaj sa čajem od kamilice, skuhaj jaki čaj poduplaj dozu ili utrostruči ali bez šećra, ako staviš šećer onda ne djeluje. Isprobani stari narodni ljek protiv proljeva.

Hvala ti pokušat ću i to pa nikako da se smiri probiotik, banane, tamna čokolada ništa nije pomoglo. Pijek Klavocin vjerojatno od njega a moram ga piti još 3 dana 🤷‍♂️

• Gelica
    20. Prosinac 2019. 20:58

Bozma

Može li mi škoditi ako popijem času pive dok sam na letrozolu?

Ja sam od Letrozola imala dvoslike,  omaglice i glavobolju prva 2 dana pa mi nije trebao nikakav alkohol 😀  Nisam ti pomogla, sorry, ali ne znam. Iako ja dok sam na stimulaciji izbjegavam alkohol jer me ionako  strah nuspojava i bez alkohola. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.