Pozdrav. Gotova aspiracija. Moji jadni folikuli 15dc (srijeda) su bili 15.2 16 16.6 16.7 16.9 i 18.7. Dobila brevactid 10 000 u srijedu u 21h. 17dc (danas - petak) aspirirano 5 jajnih stanica. Sad cekamo dalje . Iznenadena i ja i svi.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav. Gotova aspiracija. Moji jadni folikuli15dc (srijeda) su bili 15.2 16 16.6 16.7 16.9 i 18.7. Dobila brevactid 10 000 u srijedu u 21h. 17dc (danas - petak) aspirirano 5 jajnih stanica. Sad cekamo dalje . Iznenadena i ja i svi.
Drzimo palce, nek se svih 5 lijepo oplodi i razvija!
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pozdrav. Gotova aspiracija. Moji jadni folikuli15dc (srijeda) su bili 15.2 16 16.6 16.7 16.9 i 18.7. Dobila brevactid 10 000 u srijedu u 21h. 17dc (danas - petak) aspirirano 5 jajnih stanica. Sad cekamo dalje . Iznenadena i ja i svi.
Drzimo palce, nek se svih 5 lijepo oplodi i razvija!
🙏🙏🙏🙏🙏🙏😇
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hannicao, pa to je super! Držim fige za party u labu 🍀🍀🍀🍀🍀💚
Pinkfairydust, što morate sve od pretraga napraviti? Joj, užas su ta čekanja.. mi smo sve relativno brzo napravili, najduže smo čekali na uzv i cd testisa. Već bili u postupku kad je mm išao na to.
Martina1982, ako misliš privatno, radi svaka klinika. Betaplus, ivf, lučinger, repromed, škvorc, Podobnik..itd. Preko hzzo-a ne znam gdje u ZG rade spermiogram.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Oooo Marta, sad čitam da imate i smrzlića 😍😍😍 ma super!! Isplatilo se bildanje vitaminima 😁 uživaj u blagdanima i mazi trbuščić 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Tko mi je ono u Repromedu, Sunshine? Zanima me placanje, jel u cijenu postupka ide sve (osim lijekova naravno), ili na to jos dodatno naplacuju svaku folikulometriju, ovo ono...
Tko mi je ono u Repromedu, Sunshine? Zanima me placanje, jel u cijenu postupka ide sve (osim lijekova naravno), ili na to jos dodatno naplacuju svaku folikulometriju, ovo ono…
Ja sam platila jednu folikulometriju 100 kn. U cijenu ti ide sve osim anestezije, smrzavanja i ako idete na blastice (to ti je 1000kn). Ja sam sve zajedno platila postupak 14000 (10000 je postupak iznad 3 oocite, anestezija 1000, blastice 1000 i dvije slamke 2000). Imaš cjenik na njihovom webu i drže se svega. S tim da meni nisu naplatili prve konzultacije i eto, jednu folikulometriju su mi samo naplatili. Što se tiče plaćanja, mi smo platili odjednom, nisam pitala za rate, možda se može.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Pinkfairydust, što morate sve od pretraga napraviti? Joj, užas su ta čekanja.. mi smo sve relativno brzo napravili, najduže smo čekali na uzv i cd testisa. Već bili u postupku kad je mm išao na to.
Traze hormone, genetiku i UZV.
Za UZV su nam rekli na jesen tek, za genetiku da u 6.mj mozemo razgovarat s geneticarkom pa ce nam nakon tog vadit krv, ne zele prije iako imamo uputnice. Pa se onda jos mjesec dana ili vise cekaju nalazi. A hormone da se narucimo al kao to ce bit za par dana.
Njezno smo ispalili na zivce i poslali sve u k i danas pljunuli ogromno brdo novaca i povadili sve privatno, a UZV cemo rjesiti za tjedan dana. Naravno takoder privatno, ali bar za osjetno manje novaca :D
Tko mi je ono u Repromedu, Sunshine? Zanima me placanje, jel u cijenu postupka ide sve (osim lijekova naravno), ili na to jos dodatno naplacuju svaku folikulometriju, ovo ono…
Ja sam platila jednu folikulometriju 100 kn. U cijenu ti ide sve osim anestezije, smrzavanja i ako idete na blastice (to ti je 1000kn). Ja sam sve zajedno platila postupak 14000 (10000 je postupak iznad 3 oocite, anestezija 1000, blastice 1000 i dvije slamke 2000). Imaš cjenik na njihovom webu i drže se svega. S tim da meni nisu naplatili prve konzultacije i eto, jednu folikulometriju su mi samo naplatili. Što se tiče plaćanja, mi smo platili odjednom, nisam pitala za rate, možda se može.
Nama je postupak u startu mislim 12000, tako nesto sam vidla. Plus lijekovi, plus moji heparini na koje isto mislim da nemam pravo na HZZO... Katastrofa od novaca :( Rekao nam je jucer urolog da ako uspije iscupat materijala na TESE, da racunamo oko 3000 eura po postupku. I preporucio bas Repromed, s njima je vec napravio TESE ICSI bebu:)
TajTajja sam dobivala na 18mm i pucao je, moja frendica na 20mm i nije puknuo, stvarno nema pravila, to ti je lutrija. A i ako ne pukne upitno da li jajna stanica u folikuli, onda ako je, upitno da li ce se oplodit. Budi pozitivna, ali se nemoj razocarati.
Daisy, hvala na odgovoru 🙂 Spremna sam na sve... A reci mi jel bi inače nekako osjetila da je puknuo ili bi ti to bilo iznenađenje tek na uzv? Mene sluzavi iscjedak totalno zbunjuje. Kako nisam nikada do sada išla na fm, ja sam uvijek mislila da se ta sluz javlja tijekom ovulacije. Sad po svemu ispada da se javlja prije same ovulacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji