Ifka joj super, vjerujem da ste u oblacima! :) 😘
Pinkfairydust nadam se da će i vama tako pronaći puno dobrih plivača. :) 💕
Cure, da li znate jel ima razlike u matičnoj koja se kupi u ljekarni npr u kapsulama tekuća, i svaka posebno pakirana ili je bolja ova zaledena u kapima, od Radoševića ili nekog drugog pcelara?
Gelica davno sam uzimala te u kapsulama, sad pred 3mj pravu maticnu uzela tu od covjeka iz Pazina, razlika su dan i noc... sad jel mi pomoglo ne znam... suprug je oak nakon 2mj koristenja imao super spermiogram...
Gelica davno sam uzimala te u kapsulama, sad pred 3mj pravu maticnu uzela tu od covjeka iz Pazina, razlika su dan i noc… sad jel mi pomoglo ne znam… suprug je oak nakon 2mj koristenja imao super spermiogram…
Pa mi smo jako blizu ako si u Pazinu. :)
Da li imaš kontakt on tog pčelara iz Pazina?
Marta super, sad odmaraj, seci, pij magnezij i čuvaj mrvicu
Hvala ti draga,da li da pijem svaki dan magnezij ili ako osjetim grčeve. Sutra ći ići na posao ali samo na par sati tipa tri sata zabaviti najbitnije i to je to, a od idućeg tjedna sam na praznicima i 7.1 krećem raditi. Tako da budem lagano šetala odrađivala kućanske poslove i tak.
Ja sam se svaki dan šetala a pretežito ležala i hodala, nemoj dugo sjediti, a grčeve ne znam jel ćeš ih imati tako rano ali je magnezij dobar da opusti maternicu, ja sam svaki, svaki drugi dan popila. Znaš i sama pravila nema ali ove neke stvari sve radimo.. Kad je beta?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Marta super, sad odmaraj, seci, pij magnezij i čuvaj mrvicu
Hvala ti draga,da li da pijem svaki dan magnezij ili ako osjetim grčeve. Sutra ći ići na posao ali samo na par sati tipa tri sata zabaviti najbitnije i to je to, a od idućeg tjedna sam na praznicima i 7.1 krećem raditi. Tako da budem lagano šetala odrađivala kućanske poslove i tak.
Ja sam se svaki dan šetala a pretežito ležala i hodala, nemoj dugo sjediti, a grčeve ne znam jel ćeš ih imati tako rano ali je magnezij dobar da opusti maternicu, ja sam svaki, svaki drugi dan popila. Znaš i sama pravila nema ali ove neke stvari sve radimo.. Kad je beta?
3.1 je beta,ma znam sve u Božije ruke...
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta naša nova trudnica 🤰🤞 Baš mi je drago da je sve super prošlo i da imate smrzlice! :) Tebi su vratili trodnevni, jel tako? A ostale će pustit do petog dana pa smrznuti ili kako?
Danas su ih smrznuli jer onda kao još maju fore doći do blastice.
Gelice imam broj, ali ne znam ako mogu tu javno staviti? je to protiv nekih pravika? :)
Gelice imam broj, ali ne znam ako mogu tu javno staviti? je to protiv nekih pravika? :)
Pa stvarno ne znam..
Pa stvarno ne znam..
Ma nije zabranjeno, slobodno stavi
Marta naša nova trudnica 🤰🤞 Baš mi je drago da je sve super prošlo i da imate smrzlice! :) Tebi su vratili trodnevni, jel tako? A ostale će pustit do petog dana pa smrznuti ili kako?
Danas su ih smrznuli jer onda kao još maju fore doći do blastice.
Aha, a super :) Već ti je Lemon rekla, a ja ponavljam, nemoj puno sjediti. MENI je to baš napomenuo, bolje hodati, stajat ili lezat.
Sortiraj odgovore
Najstariji