Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    19. Prosinac 2019. 21:34

Gelica

Marta...

Gelica

Marta naša nova trudnica 🤰🤞 Baš mi je drago da je sve super prošlo i da imate smrzlice! :) Tebi su vratili trodnevni, jel tako? A ostale će pustit do petog dana pa smrznuti ili kako?

Danas su ih smrznuli jer onda kao još maju fore doći do blastice.

Aha, a super :) Već ti je Lemon rekla, a ja ponavljam, nemoj puno sjediti. MENI je to baš napomenuo, bolje hodati, stajat ili lezat.

Oki neću neću malo prošetam i legnem, još tri dana pijem Klavocin 🤦‍♂️malo se bojim ali dr kaže da moramo tako barem 7 dana. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Gelica
    19. Prosinac 2019. 21:53

Marta...

Gelica

Marta...

Gelica

Marta naša nova trudnica 🤰🤞 Baš mi je drago da je sve super prošlo i da imate smrzlice! :) Tebi su vratili trodnevni, jel tako? A ostale će pustit do petog dana pa smrznuti ili kako?

Aha, a super :) Već ti je Lemon rekla, a ja ponavljam, nemoj puno sjediti. MENI je to baš napomenuo, bolje hodati, stajat ili lezat.

Oki neću neću malo prošetam i legnem, još tri dana pijem Klavocin 🤦‍♂️malo se bojim ali dr kaže da moramo tako barem 7 dana.

Ma da, sve po malo bez naprezanja :) Ja sam isto svaki dan isla u šetnju obavezno. 
    Zašto pijes antibiotike, uopće nisam skuzila kad si napisala... 

Marta...
    19. Prosinac 2019. 22:10

Gelica

Marta...

Gelica

Marta...

Gelica

Ma da, sve po malo bez naprezanja :) Ja sam isto svaki dan isla u šetnju obavezno.
    Zašto pijes antibiotike, uopće nisam skuzila kad si napisala…

Zbog streptokoka 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

vuky
    19. Prosinac 2019. 22:12

0 91 538 8273 Ovo je broj, zaboravila sam kako se covjek zove, ali samo putaj za maticnu, reci da ti je frendica dala broj ... 

• Gelica
    19. Prosinac 2019. 22:29

vuky

0 91 538 8273 Ovo je broj, zaboravila sam kako se covjek zove, ali samo putaj za maticnu, reci da ti je frendica dala broj …

Hvala ti puno, zvat ću i vidjeti da li ima i cijenu. Dobila sam preporuku za još jednog pčelara iz Bjelovara, od prijateljice pcelarke i kaže da za njega garantira da je prava m.mlijec. Ali pitanje da li ima još. 

vuky
    19. Prosinac 2019. 22:39

I ovo je prava, i rekao je da ce inati najduze do 2mj pa zovi, mislim da je cca 350kn za 25 dana... zovi sutra... Bas nam je objasnio i kako skuplja matičnu i zasto je tako dragocjena ( njom se hrani matica i mlade ličinke) i zbog svega toga je nemaju svi pčelari ... 

20. Prosinac 2019. 07:47

Pozdrav, cure.  Eto nakon jučerašnje fm možda još ima nade za mene ovaj mjesec. 14dc endo 11.1, vodeći folikul 18mm. Navečer si dala stopericu i punkcija planirana za sutra ujutro. Znači, sutra mi je 16dc, a inače imam cikluse 28-29 dana. Nekako mi se to čini kasno i bojim se da će folikul puknuti do sutra (ili već je budući da danas nema sluzi niti me ziga jajnik). Molim vaša iskustva na kojoj veličini vam folikuli pucaju?? Oprostite na možda glupom pitanju, ali nova sam u ovome i možda sam zbunjena...

• Gelica
    20. Prosinac 2019. 09:18

vuky

I ovo je prava, i rekao je da ce inati najduze do 2mj pa zovi, mislim da je cca 350kn za 25 dana… zovi sutra… Bas nam je objasnio i kako skuplja matičnu i zasto je tako dragocjena ( njom se hrani matica i mlade ličinke) i zbog svega toga je nemaju svi pčelari …

Hvala ti, da da objasnili su mi o m.mlijeci prijatelji pčelari, ali oni je ne rade pa su mi tog iz Bjelovara preporučili. Rekli su da ima puno laznjaka, i m.mlijeci iz uvoza i iz Kine. Čak i za tog Radoševića koji je poznat da idu glasine među pcelarima da ima m.mlijec iz uvoza iz Kine, jer je nemoguće da je ima u tim količinama koliko on ima. Ali kažu to se priča, možda je tako možda nije. 

Amelie 1
    20. Prosinac 2019. 09:48

TajTaj ja sam dobivala na 18mm i pucao je, moja frendica na 20mm i nije puknuo, stvarno nema pravila, to ti je lutrija. A i ako ne pukne upitno da li jajna stanica u folikuli, onda ako je, upitno da li ce se oplodit. Budi pozitivna, ali se nemoj razocarati.

20. Prosinac 2019. 10:01

Zenice moze pomoc. Mozete mi reci neke klinike ili sta vec di se moze napraviti spermiogram. Zagreb i okolica. Hvala 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.