Hvala Nikitta, i ja mislim da jos maticnu probam i to je to od mene. Ne znam sto vise drugo. Iako sam prosli put kao odustala od svega i isplakala ali neda mi mira. Hvala i Marijaiva. Pocela vec lagano proucavat cjenike. Stvarno ima razlicitih cijena od klinike do klinike. Moram malo prouciti i odluciti i na jesen opet probati. Pa valjda se jos koja js krije u meni. Ne priznajem jos da sam za odstrel .
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Nonina u poliklinici IVF primaju kartice, a da li oni daju rate ne znam, ja npr mogu sama podijeliti to na rate na net bankingu.
Sunshine ja ti znam par slucajeva iz jedne grupe u kojoj sam gdje su muzevi operirali varikokelu i kroz pola godine svi imali normospermiju. Oporavak muza cure s kojom sam bas pricala je trajao tjedan dana. Moj m ima varikokelu, isto su mu rekli da ne operira. Da nema garancije. To valjda ovisi i o urologu, jedan je za drugi nije. Ali moj ima jednu varikokelu i sve uredne hormone.
Hani... kak si to nonšalantno napisala... i ja vidjela sjenu 😂🙈 E pa zelim ti onda da za 2 dana ugledaš crtu pravu!!!🤞🍀💓 Kad bi ti trebala ic vadit betu?
Nonina probaj s matičnom... i pij ju minimalno 3 mjeseca. Ali uzmi onu svježu matičnu. Moja prijateljica je CIN II uspjela riješit s matičnom. Od nje sam i cula da je super. Jos kad su cure tu rekle da je dobra i za jajca 😂 E sad ju pijem opet... ima da budem do srpnja ko koka nesilica 🙈
Hvala Nikitta, i ja mislim da jos maticnu probam i to je to od mene. Ne znam sto vise drugo. Iako sam prosli put kao odustala od svega i isplakala ali neda mi mira. Hvala i Marijaiva. Pocela vec lagano proucavat cjenike. Stvarno ima razlicitih cijena od klinike do klinike. Moram malo prouciti i odluciti i na jesen opet probati. Pa valjda se jos koja js krije u meni. Ne priznajem jos da sam za odstrel .
Da.. Cjenici se bas razlikuju..
Od cijene polustimuliranog, stimuliranog pa do cijene feta npr.kod lucingera je koliko gledam 2500 a kod R 3500kn.. Navuce se to kad gledam nisu to male razlike. Dok god imas antralaca ja vjerujem da nada postoji.. Meni je nezahvalni nekog reklamirati no eto ja znam curu koja je zbog niskog amh bila otpisana nikad ali nikad joj se stanica nije oplodila i kod simunica je ostvarila uredu trudnocu....
Anchy23 dobro nam dosla i čim prije nas napustila kao trudnica 🤞
Ovak, češći su kratki protokoli... krećeš s pikanjem 2-3 dan, 6-7 dan uvodiš najčešće jos jednu vrstu pikica, na folikulometrije ideš svaka 2-3 dana. Kad folikuli dosegnu otprilike 18cm (ovisi i od osobe do osobe) navecer si daješ štopericu i za 36 sati mora biti punkcija. Koliko ces se pikati, ovisi o mnogo faktora: tvoj menstrualni ciklus, odgovor na lijekove... sto se tiče bolovanja, mislim da moze ic tek od dana punkcije pa do bete (ako dodje do transfera).
U dugom protokolu se krećeš pikati nekoliko dana prije menga i nastavljaš kako sam napisala.
Ukratko... i nije strasno vjeruj 🤗
Hani držim fige da je to to ovaj put.
Sunshine bas mi je žao, jako, grozno je to koliko snažni moramo biti. 😘
Hani woohooo neka delja ta crta i da bude uspjesno na kraju! I sjenine sjene nekad narastu u cudo mali.
Nonina hvala za cestitku. I zao mi je da je takva situacija kdo tebe. Neznam sto pametmo napisat osim mozda da pokusas sa maticnom mlijeci i kozda bioenergijom. Koliko ti ono imas godina? Kakav je muzev nalaz?
Lilypie ajme koji urolog. Nadam se da ce privatnik biti od vece koristi. Supak sa oprostenjem!
Dorica zao mi je da ih se vise nije oplodilo, al drzim fige da to budu te uspjesne bebe. Koji ti je to postupak?
Marijaiva potpisujem izjavu da sparaju na uputnicama! To sam ja odmah rekla kad ama cula prvi put beta 21 dan. Meni je cak i moja gin u jednoj od neuspjelih trudnoca rekla da ona na prvi uzv narucuje tek 7tt ne prije jer em ima preveliku guzvu, em bude tamo dosta histerije i ako nema indikacija za uzv ranije da bolje da se ni ne radi. Mozda jednog dana netso i promjene u Ri ko ce ga znat. Ja recimo nemam u svom gradu di vaditi betu tj imam al nalaz cekam 7 dana i imam opciju za sta dobim putni nalog i uputnicu ili putovat 60km u Pulu ili u Rijeku 120km da izvadim betu. Sta je isto glupo al eto tako je kod nas.
Nikita ne znam sad za te tablete, al nasla podatak da 1 mala zlicica kelpa algi ima onoliku kolicinu. Moguce da u tabletama je manja doza je nije cisti prah algi. Tako da vjerujem da ako tako pise na sastavu tih tableta da je onda to tako, ja napisala podatak koji sam nasla u nekoliko radova a vezani su za alge i tablete za stitnjacu.
Obavila konzultacije kod dr.Alebica...napravila papu i briseve...i sok dozivila...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji