Obavila konzultacije kod dr.Alebica…napravila papu i briseve…i sok dozivila…
Koji sok??
Bok cure!
Krenuli smo u prvi IVF postupak : 9dc lijevo 2x9mm desno 3x11 mm. Primam terapiju Rekovelle. Dok nije zadvoljan dimanikom i kaze da je je spor napredak. Kakva su vasa iskustva?
Grizli 😍 cestitam
Lily moj muz je op varicocele prije mj i pol i mora cekat 3-6mj za kontrolu spermio a misljenja su bila podjeljena.moj dr iz zg nije to uopce htio da radi da nema smisla s cim se slaze i biologica iz petrove jer su tako icsi radili i ona sebi izabere.cito,di smo radili androlosku obradu je rekla svakako,dr s humane u st nas poslala na kriopohranu jer zna bit i losije.urologija u st di je op kaze nema sanse da bude losije.mi smo napravili i nadamo se da ceno do 9mj kad imamo dog postupak mozda samo uspjet.sad cemo se pocet opet sopat vitaminima dodatcima pa kako bude
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Zvjezdica, vidi se sjena. Valjda je onda bila biokemijska.
Ja sam takvu sjenu jutros pišnula, kako mi se čini, tako da neću prestat s utrićima i ponovit ću test za dva dana. Kako sam očajna, radujem se i biokemijskoj😁 Ali, i ponavljanje testa je napredak za mene! Jos malo nadanja😉
Vidi, vidi kako je to ona samo onako usput spomenula, a bez ikakve slikice. Not cool
Koji ti je dan danas?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Hani woohooo neka delja ta crta i da bude uspjesno na kraju! I sjenine sjene nekad narastu u cudo mali.
Nonina hvala za cestitku. I zao mi je da je takva situacija kdo tebe. Neznam sto pametmo napisat osim mozda da pokusas sa maticnom mlijeci i kozda bioenergijom. Koliko ti ono imas godina? Kakav je muzev nalaz?
Lilypie ajme koji urolog. Nadam se da ce privatnik biti od vece koristi. Supak sa oprostenjem!
Dorica zao mi je da ih se vise nije oplodilo, al drzim fige da to budu te uspjesne bebe. Koji ti je to postupak?
Marijaiva potpisujem izjavu da sparaju na uputnicama! To sam ja odmah rekla kad ama cula prvi put beta 21 dan. Meni je cak i moja gin u jednoj od neuspjelih trudnoca rekla da ona na prvi uzv narucuje tek 7tt ne prije jer em ima preveliku guzvu, em bude tamo dosta histerije i ako nema indikacija za uzv ranije da bolje da se ni ne radi. Mozda jednog dana netso i promjene u Ri ko ce ga znat. Ja recimo nemam u svom gradu di vaditi betu tj imam al nalaz cekam 7 dana i imam opciju za sta dobim putni nalog i uputnicu ili putovat 60km u Pulu ili u Rijeku 120km da izvadim betu. Sta je isto glupo al eto tako je kod nas.
Nikita ne znam sad za te tablete, al nasla podatak da 1 mala zlicica kelpa algi ima onoliku kolicinu. Moguce da u tabletama je manja doza je nije cisti prah algi. Tako da vjerujem da ako tako pise na sastavu tih tableta da je onda to tako, ja napisala podatak koji sam nasla u nekoliko radova a vezani su za alge i tablete za stitnjacu.
Drugi al psihicki kida
Grizli 😍 cestitam
Lily moj muz je op varicocele prije mj i pol i mora cekat 3-6mj za kontrolu spermio a misljenja su bila podjeljena.moj dr iz zg nije to uopce htio da radi da nema smisla s cim se slaze i biologica iz petrove jer su tako icsi radili i ona sebi izabere.cito,di smo radili androlosku obradu je rekla svakako,dr s humane u st nas poslala na kriopohranu jer zna bit i losije.urologija u st di je op kaze nema sanse da bude losije.mi smo napravili i nadamo se da ceno do 9mj kad imamo dog postupak mozda samo uspjet.sad cemo se pocet opet sopat vitaminima dodatcima pa kako bude
I mi smo radili ICSI oba puta ali nije uspjelo pa bi doktorica željela da muž napravi obradu kod urologa jer ga do sad nitko nije slao. Nije joj jasno da se čak i ICSI- jem oplodi tako mali broj stanica. Niti jednom do sad nismo stigli do blastice, pa bi htjela za početak da obradi njega jer kod mene je prema svemu do sad sve ok.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Grizli samo sto nisam 40. Amh prosle god 4, i nesto. Vise i ne pamtim. Muzev je nalaz ok. Sve super. Ja sam problem.
Prosle god uz Elonvu dobila po 2 i po 4 js. Ove god uz puregon i prirodni nula. Antralaca prosle god po 3,4 znala imat. Ove god bila dva samo i ta prazna.
Probat cu sa maticnom sad kroz ljeto. Prije ovih postupaka pila zaista sve. I vitamine razne i q10 itd, zdravo se hranila a ma svasta a rezultat nula. Zato mi jos ostaje maticna za probati i privatno ic.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji