Nonina onda zaista bi ti savjetovala da sad 3 mj probas sa maticnom pa pauzu mjesec dana i onda u postupak negdje sa elonvom. I toplo se nadam da vam postupak nece biti preskup s obzirom da nemas puno js i da ne daj boze ne bude js da onda je neka druga cijena a ne puna.
Grizli, 3 mj pijem matičnu i jedan mjesec pauze pa onda postupak ? A zašto pauza prije? ima razlog ?
ja imam osjećaj da mi onda pobjegnu sve js prije ( sad bio slučaj da mi se postupak prebacio na mjesec kasnije kako planirala pa bila nula ).
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Avama zao mi je sto ste to prosli. To nikome ne zelimo. Nadam se da cete bit nagradjeni za svu bol koju ste prosli. Sretno!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Avama zao mi je sto ste to prosli.To nikome ne zelimo. Nadam se da cete bit nagradjeni za svu bol koju ste prosli. Sretno!
Hvala! Zelim nam svima++++++😊😊
Evo i da se malo pohvalim. Malo prije napravljen danas je 13dnt. Sad mirno cekam betu kad su crtice tu. I svima zelim da sto prije dozivite ovakve pluseve! Posebno ovim curama koje danas sutra rade testove!
Grizli cestitkeee crta je bomba
Wau
avama to je toliko potresno da ne znam sta napisati, a imam potrebu nesto napisati. Hrabri ljudi sretno vam dalje u zivotu!
avama to je toliko potresno da ne znam sta napisati, a imam potrebu nesto napisati. Hrabri ljudi sretno vam dalje u zivotu!
Potpisujem. AVAMA - stvarno mi je žao...
Hani - bravo!
Sunshine - ne znam što bih rekla, a da te mogu utješiti...
Grizli - super! Da te pitam... Jesu li ti provjeravali hormone prije FET-a? Ostale cure?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikitta - da, zaboravila sam napisati. Ona je uzimala 30, one jače.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Imam toga dosta...dr je super,otvoren i sve direktno kaze,sestra i urolog/biolog za sve pohvale.Kad sam dosla dr me je najprije pitao za majku,znaci menopauza jel/nije joj pocela,koliko ima god,kad je zadnje dijete rodila i koliko sve ukupno,pitao me za trombofiliju i prosirene vene (u obitelji).To me niko nije do sad sve ni pitao.Onda smo krenuli sa mojim papirima operacija i kad sam imala postupkr,koliko js,koje ljekove,koliko embrija...sve u detalje.Da bi nakon svega reka problem je endometrij..😱
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji