Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    07. Studeni 2019. 21:00

Mrva1986

Nemam snage ni reci mm. Neznam sto sad dalje. Betu sam trebala vaditi 10.11. Da ju opce vadim, da prekinem s utricima? Nemam snage ni volje za nista trenutno 😢😭

Mrva1986 zao mi je zbog negativnog testa, ali imas jos 4 dana do bete i nemoj prekidati terapiju, mozda jos nije sve izgubljeno... ne znam kako to ide, ali beta je najsigurniji test... ali da te je pogodilo, vjerujem da je... stalno neki up and down .... 

• MilMil
    07. Studeni 2019. 21:58

Vecer curke. Jedno pitanjce🤗
    Nakon punkcije i praznih folikula dobila sam m tocno u dan. 5 dana kao i uvijek krvarenje ali evo vec mi je 10 dan ciklusa i stalno na papiru ima krvi. Malo je smedjkasta. Da li je to normalno? Pijem i maticnu mlijec vec dva tjedna, da nije mozda od nje 🙄

• avama
    07. Studeni 2019. 22:08

Mrva1986 ja isto nemam sjenu,  sutra imam betu

vuky
    07. Studeni 2019. 22:35

avama sretno sutra, javi ...

• Mrvica2
    08. Studeni 2019. 08:50

Cure, hvala na potpori..… stalno nešto čekamo u tim postupcima..nalaze ..pa antralce, pa folikulometrije, pa punkciju.....to izluđuje ..meni sada slijedi čekanje oporavka  a to je najduže..prošli put sam bila toliko nestrpljiva i zapravo " pogurala dr" da idemo ranije i naravno pogriješila  jer nismo dobili nijednu JS...ovaj put ne želim tako...ali najteže je biti strpljiv sam sa sobom..brrrrr

Mrva1986- slažem se s curama nastavi s utrićima i ništa nije gotovo dok nije gotovo
    Avama- sretno danas....

08. Studeni 2019. 08:56

Ja svako malo ćirnem da vidim ima li novosti od avama, ike i vuky.

• Mrva1986
    08. Studeni 2019. 09:27

avama

Mrva1986 ja isto nemam sjenu, sutra imam betu

Joj draga ma uzas... Toga sam se bas bojala, vec sam pisala da su mi skoro sve frendice trudne, to je statisticki nemoguce da sam i ja ☹️ samo stobta vrazja statistika nije na mojoj strani. Kako se ti osijecas? Imas li naznaka da ce doci menga, ili da nece? Ja se polako ispuhujem, i fizicki i psihicki ☹️😢

vuky
    08. Studeni 2019. 09:29

Bozma jos nisu zvali... valjda ce uskoro. ne znam da krenem sa terapijon ili ne...
    sestra je rekla da od danas pocnemo,a mi nebi pocinjali ako se slucajno nisu oplodile ... bo... valjda ce uskoro zvati...

• Mrva1986
    08. Studeni 2019. 09:40

vuky

Bozmajos nisu zvali… valjda ce uskoro. ne znam da krenem sa terapijon ili ne…
    sestra je rekla da od danas pocnemo,a mi nebi pocinjali ako se slucajno nisu oplodile … bo… valjda ce uskoro zvati…

Ako jos nisu zvali znaci da su se oplodili 🤗 da nisu zvali bi odmah u jutro. Probaj tako razmisljat. U kojoj si klinici? 

08. Studeni 2019. 09:44

Mislim da je biolog ujutro rano na punkcijama, pa tek poslije stigne zvat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.