Bozma hvala 🙂
Vuky samo pozitiva 💕
Imam pitanje, koliko nakon izdavanju spermu treba dostaviti u lab? Maksimalno pola sata ili može malo duže? Hvala
Cito traži do 40min. Ali možda bolje da muž ide sa tobom jer će te ipak trebat vratit kući nakon aspiracije. Ako dobiješ nekakav koktel nećeš baš bit u stanju sama. Ili druga opcija , ona gora.. ako te bude bolilo.
Sretno sutra! 🍀🤞😘
Ja pisnula. Nemam ni sjenu sjenine sjene. Ponovo. Emocionalno sam mrtva trenutno
Ja pisnula. Nemam ni sjenu sjenine sjene. Ponovo. Emocionalno sam mrtva trenutno
Ma joj😢a koji ti je dan ono?mozda netocno, prerano
💙
žao mi je...
13dt embrij 2 dana. Sumnjam da je rano
13dt embrij 2 dana. Sumnjam da je rano
Ma joj, jako mi je zao 😢
💙
😭😭
Grozan osjecaj
Nemam snage ni reci mm. Neznam sto sad dalje. Betu sam trebala vaditi 10.11. Da ju opce vadim, da prekinem s utricima? Nemam snage ni volje za nista trenutno 😢😭
Mrva nikako ne prekidaj terapiju i napravi betu! Puno cura je imalo negativan test i dobru betu!
Mrvanikako ne prekidaj terapiju i napravi betu! Puno cura je imalo negativan test i dobru betu!
Baš sam to mislila napisat! I tu su već cure pisale , negativan test a beta dobra. Nastavi sa terapijom , ja bi. Znam da ti je grozan osjećaj.. ali nadam se da će beta ipak možda biti dobra 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji