Cure ste vi nakon ivf i potrosenih smrzlica? Kuda dalje krenuti? Kad je prva opcija od dr bila ivf! Imam tog 1 smrzlica, pa sad razmisljam sta ide dalje? Ata cam predlazu doktori?
Sta vam predlazu? Opet sam na pocetku svega
Avama draga koji ti je ovo sada bio postupak po redu?
Vuky javiti ću sutra kako je bilo, i nadam se pozitivnom petku,tebi i sebi i svim curama pa ne bude vise loših vijesti ❤️
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Cure ste vi nakon ivf i potrosenih smrzlica? Kuda dalje krenuti? Kad je prva opcija od dr bila ivf! Imam tog 1 smrzlica, pa sad razmisljam sta ide dalje? Ata cam predlazu doktori?
Sta vam predlazu? Opet sam na pocetku svega
Pa meni su rekli idemo dalje i uspjet cemo. Lutrija je to, ko i većina stvari u zivotu, nema garancije.
S obzirom da nisam u hrv morala sam promijeniti kliniku. Inače sam bila u Cita, (ivf i fet) i sve pohvale za njih!
I ovdje su super svi i pedantni do bolaaa. Najvažnije je sto ti želis i dal si zadovoljna sa klinikom. Ako nisi nemoj puno dvoumit, mijenjaj ju. I neka te ne bude strah pitat, ti si pacijent i imas pravo znati sve sto te zanima
ike javi obavezno i ne boj se punkcije ni aspiracije, jako malo boli... gotovo nista... zabolilo me kad je rekla samo 2js milion puta vise... ali sad navijam za njih... da se izbore... ko sto se njihov tata i ja borimo za njih 🙏🏽
Hope1234 kako si mi draga?
Ej mila...Evo dobro,hvala na pitanju,ti?radim,ležim i nestrpljivo čekam opet ponedjeljak i uzv .Nikada se opustiti,samo nešto čekam
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Bozma hvala 🙂
Vuky samo pozitiva 💕
Imam pitanje, koliko nakon izdavanju spermu treba dostaviti u lab? Maksimalno pola sata ili može malo duže? Hvala
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Ike sretno sutra, držim 🤞 da sve prodje duper, i da bude kvalitetnih j.s. 🍀😘
Avama sve ponovo ispočetka. :) Ako si zadovoljna svojim dr. ostani kod njega, ako nisi mijenjaj sve :) U međuvremenu pokušavajte prirodno, naravno :)
Bozma hvala 🙂
Vuky samo pozitiva 💕
Imam pitanje, koliko nakon izdavanju spermu treba dostaviti u lab? Maksimalno pola sata ili može malo duže? Hvala
Ne znam to, mi smo isli skupa, on je dao uzorak, dok sam ja bila na punkciji... citala sam negdje da mora biti 30min, ali najbolje da pitate... zar vam nisu to rekli kad su vam za punkciju dogovarali termin?
Bozma hvala 🙂
Vuky samo pozitiva 💕
Unutar sat vremena , neki tolerijaru samk 30. Ovisi o kvaliteti
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji