Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    17. Svibanj 2019. 08:43

Marijaiva sad i ja vidim razliku nakon sto su se tetsovi osusili. Inace prva dva crta se pocela nazirat nakon 2 minute tek, a jutros odmah, al najljepse se rezultat vidi nakon cca 5 min. Treba im dosta da se osuse. I da tako je u Rijeci vadimo betu kad smo preko 5tt trudne skoro 6tt. I koliko sam shvatila nakon sta javimo betu pozitivnu idemo na prvi pregled cca 7 dana kasnije. Meni je srce ko svemir trenutno i toliko se pozitivno osjecam da bi u tom stanju uma betu mogla cekat 9 mjeseci.
    Lemon tebi zapravo sad kad krene menga krece i priprema za fet? 

• Ema1987
    17. Svibanj 2019. 08:44

Woow grizli, ovo je ono baš baš!! 😊 ❤  nego, jel te sise bole? 😂 joj, ja sam se napipala ovih dana više nego ikad u životu i dalje one ne bole koliko bi ja htjela  

17. Svibanj 2019. 08:47

Ema1987

Woow grizli, ovo je ono baš baš!! 😊 ❤ nego, jel te sise bole? 😂 joj, ja sam se napipala ovih dana više nego ikad u životu i dalje one ne bole koliko bi ja htjela

Nek ti ih muz  istiska malo jace pa ce boljeti😜
    Joj tako sam i ja kad se sjetim svako malo pripala sise vec mi plave bile😂😂😂

• Ema1987
    17. Svibanj 2019. 08:48

LjVjNa

Pozdrav zenice cure ja sam danas imala pregled zacepljenih jajovoda i otkriveno mi je da mi je ljevi jajovod totalno zacepljen tj sljepljen i da ne postoji mogucnost da se propuse dok je desni prohodan i zdrav jajnici i maternice takodjer bez ikakvih cista mioma savrseni kaze moja gin. Dr. Mi je rekla da ako u roku 3 do 6 mj prirodno ne ostanem trudna da se javim u kliniku za pomognutu oplodnju ima li tko slicna iskustva hvala

Jeste radili spermiogram? Ako vam je dobar i imaš jedan jajnik koji je dobar, onda će vas prvo slati na I ciljane odnose ili inseminaciju, barem smo tako mi išli. 

• Ema1987
    17. Svibanj 2019. 08:50

marijaiva

Ema1987

Woow grizli, ovo je ono baš baš!! 😊 ❤ nego, jel te sise bole? 😂 joj, ja sam se napipala ovih dana više nego ikad u životu i dalje one ne bole koliko bi ja htjela

Nek ti ih muz istiska malo jace pa ce boljeti😜
    Joj tako sam i ja kad se sjetim svako malo pripala sise vec mi plave bile😂😂😂

Haha, lakše mi je kad znam da nisam jedina :) a muž ina zabranu prilaska dok sam ovako neuračunljiva 

isabelagregorijan
    17. Svibanj 2019. 09:12

grizli, test je divan i savršen :)
    prekrasno je potamnio, znači da beta lijepo raste :) 
    nemrem vjerovat da toliko dugo čekate s betom, ja sam vadila 12 dan betu trodnevnog embrija, a mislim da se 10 dan vadi za blasticu...
    ovo mi se baš čini dugo...
    babylove, i mene zanima tvoja priča, koliko godina, dijagnoze i sl...ako si već pisala, oprosti al nisam pročitala. 
    ja se ponadala kak mi je menga slabija, a u ponoć me zbudio izljev, katastrofa. nekak si mislim da je tako rijetka zbog aspirina što pijem? jer nikad ali nikad nije bila ovako rijetka svijetla krv bez ijednog ugruška...

[/url

• Medo2711
    17. Svibanj 2019. 09:13

Grizli cestitam,jako lijepe vijest🤗💞💞To je to☺

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    17. Svibanj 2019. 09:16

Ja sam mengu dobila normalno 28 dana.Misla sam da ce ju poremetiti stimulacija.Srecom nije,sve je isto ko prije.🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Kika22
    17. Svibanj 2019. 09:16

Nije me bilo neko vrijeme na forumu kad imam što i vidjet. Predivnih vijesti cure! 
    Grizli predivan test, baš onako kako treba da bude
    Sunshine25 i kod tebe izgleda jaaako dobro 
    Lemon tvoj rezultat me oduševio. Sva tri embrija su zdrava, odlicno.
    Ako sam nekog izostavila nemojte zamjerit stvarno nas puno ima...Morat cu i ja pocet voditi biljeske. 

Grizli
    17. Svibanj 2019. 09:21

Ema ma kakvi mene skoro nista ne bole. Malo od jutros osjetim al samo bocno kao od pazuha prema bradavicama, al nis specijalno. Al zato imam stalno osjecaj blagog pritiska u trbuhu dole, kad malo stojim onda krenu kriza, imam ko valunge toplo hladno varijacije i tako. Nemam nista extra jako i intenzivno od simptoma a i bolje da je tako. Nek ide sve svojim tokom.
    Isabela je je slazem se dugo je, al tako Rijeka prakticira moja gin neće dat ranije uputnicu, a za privatnika moram onako ici 50-60 km se voziti a to mi se ne da iskreno jer opet na temelju 1 bete ne znam nista. Kazem da je problem nazicala bi ja prije al ovako kad sam ja mirna necu dramiti i zuriti. Zelim da me ta beta onako iznenadi i ostavi bez teksta jer zelim da bude lijpa velika i pravilna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.