Nikitta kakva je to knjiga, jel ima u pdf-u? Pise li sto o idiopatima😬
I mene zanima
Ima li sta za idiote😂😂😂😂😂
Ja kazem mi nismo idiopati nego idioti😂😂😂
E ovo i mene zanima, i mi smo idioti 😂
Isabelagregorijan, meni je menga nakon stimulacije bila jaako obilna ( za mene) i trajala 9 dana skoro... toliko krvi ne iskrvarim mislim cijelu godinu koliko sam taj mjesec. A poslije FET-a i i sad menga toliko slaba da ne znam zašto uopce nosim uložak. Inače sam imala jako slabe menge, a sad mi se čini jos slabije. Tako da vjerujem da je u stimulaciji i poslije stimulacije svašta “normalno”.
Skakavac super rezultat! Zelim ti puuuno blastica...
Kengurice vec u 14. tjedan? Ajme, nekako mi proletilo 😁
Ivana1509 dobro dosla i čim prije nas napustila 😊
Hani sta ima kod tebe? Kako se ti osjecas?
Jel mi moze netko objasniti sto su primarni a sto sekundarni? Temeljem cega to definiraju to mi nikad nije bilo jasno.
Sunshine znaci i kod tebe zimica. Ok... Bit ce to da je normalni onda.
Nikita bas cu probat pretraziti web za ti knjigu zvuci zanimljivo.
Jednostavno, ako imas već djece ili spontani onda si sekundarni, a ako nemas onda si primarni. Nek me netko ispravi ako griješim.
Jednostavno, ako imas već djece ili spontani onda si sekundarni, a ako nemas onda si primarni. Nek me netko ispravi ako griješim.
A da nemas neku dijagnozu tj.da se ne zna uzrok neplodnosti. Tako bi ja to objasnila 😊
Neee... Ja imam tri spontana i jos uvijek smo primarni idioti bar mi tak uvijek napisu..
Nemaju veze spontani.. Tek kad rodis prvo dijete a imas problema sa zatrudnjivanjem s drugim je sekundarna neplodnost...
Pozdrav zenice cure ja sam danas imala pregled zacepljenih jajovoda i otkriveno mi je da mi je ljevi jajovod totalno zacepljen tj sljepljen i da ne postoji mogucnost da se propuse dok je desni prohodan i zdrav jajnici i maternice takodjer bez ikakvih cista mioma savrseni kaze moja gin. Dr. Mi je rekla da ako u roku 3 do 6 mj prirodno ne ostanem trudna da se javim u kliniku za pomognutu oplodnju ima li tko slicna iskustva hvala
Pj
Sortiraj odgovore
Najstariji