Pozz LjVjNa 😊 Da li ste radili spermiogram? Ja nemam problem s jajov., ostale cure ce ti moci reci vise ali na vasem mjestu to bih prvo napravila tj tvoj partner 😉 I ti hormone, briseve, papu. . To su neke osnovne pretrage. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Skakavac i ostale curke hvala na objasnjenju to mi nije bilo jasno do sad. Eto vi me prosvijetlile.
Ja posto sam nocas puno piskila sam odlucila malo vecu pauzu od pijenja i piskenja napraviti sad ujutro pa onda test napraviti. Mozda stignem i do ljekarne po neki drugi test pa da vidim kako ce drugi test pokazat. Uzasno sam zedna stalno pa puno pijem i mokraca mi je doslovno prozirna.
Sto se tice nase neprijateljice M meni je nakon prvog stimuliranog kasnila 8 dana ( tj. Ona iza transfera i negativne bete je dosla isti dan a ova druga je kasnila) u drugom posgupku bila je tocna u dan, i evo sad u trecem nakon neg bete je dosla nakon 2 dana i sljedeca je kasnila 8 dana.. a krvarenje je kod mene uobicajno obilno i sa ugruscima... osim nako ove negativne bete kada je bila jos obilnija i nesto cudno je ispalo a to sam vec pisala a i trajala je skoro 10 dana 😥
Bila sam jucer vaditi krv i sad cekam nalaze..rekli su da ce za mj dana poslati ali i prosli put su tako rekli pa su stigli za tj dana.. bila sam se malo naživciraa od 2 sata cekanja i toga dali cu zaksniti na vlak al se nadam da ce ipak biti ok nalazi.. a ako i ne budu da bar nesto pokaze zasto nam toliko embrija odumre.. i zasto od 5 embrija/blastica niti jedan nije ostao u buši..
Grizli ajde pišaj tu pluščinu do neba 🤞🤞💖
Babylove koje nalaze si isla vaditi da ih cekas tako dugo? Drzim fige da ili sve bude uredno i da se ne brines ili da se dokaze uzrok neuspjeha.
Babylove baš i mene zanima, koje nalaze, i koja je njihova pretpostavka zašto se to događa? Receptivnost endometrija? Ili sumnjaju na blastice? Koliko godina imaš?
Evo ga fetišice... Po mojoj slobodnoj procjeni i dva oka koja imam rekla bi da crta je potamnila dovoljno za 9dnt?!
Jeeeej Grizli krasna pluscina😍
Iako ja i dalje vidim razliku izmedju ova gornja dva testa😂😂😂..
Cestitam😍😍😍
Cek.. Ti si ono u Rijeci i tam betu vadite dok ono bebi vec kuca srce ili 😜😂😂
Ja se oduševim kada netko stavi sliku testa, a pogotovo sad ti Grizli nakon toliko muke. Čestitam još jednom 🎉
Meni na 31 dc aplikacija prema temperaturi jutros označila ovulaciju, a ja čekam mengu. Pitanje kad će doći. Sise bole i imam iscjedak ali ne za ovulaciju. Čak sam i test radila koji je sva sreća negativan
Babylove i mene zanima kakve nalaze čekaš?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji