Grizli kad ova prođe onda sa drugom startamo, iako sad nikako dočekati
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Kika i ja sam bila u sedmom nebu, sad kad mi je god dan loš samo se sjetim da me čekaju gore tri zdrava 😁
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ode mi post a da nisam ni kliknula na pošalji poludilo sve
Uglavnom..Čestitam curama na lijepim betama i pozitivnim testovima!!
Grizli u sliku tvojih testića sam jutros piljila dvije min, mislim da nisam ni trepnula! predivno se vidi crtica, nek samo bude sve u redu!
Sad smo mi ostale na redu za ovako lijepe vijesti..
Koliko nas ide u nove postupke sad krajem svibnja i u lipnju?
Ja trebam dobiti m 25.5., a 22.5. idem kod dr.Lane na dogovor u kakav ćemo postupak.. ne želim više na inseminacije, tako da krećemo na ivf, a i dr se složila s tim.. jedva čekam da se pokrene nešto, ovaj mjesec nam je pauzai baš sporo dani mi prolaze čekajuči.. tri god se nisam veselila ovako m da dođe kao sada..
Grizli, diiiiivnooo 😍😍 prava crturina!!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo ga fetišice… Po mojoj slobodnoj procjeni i dva oka koja imam rekla bi da crta je potamnila dovoljno za 9dnt?!
Čestitam😍🙂😘,sretno dalje i opušteno sada
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Evo ga fetišice… Po mojoj slobodnoj procjeni i dva oka koja imam rekla bi da crta je potamnila dovoljno za 9dnt?!
Bravo Grizli sretnu i urednu trudnoću ti želim! 😍👨👩👦
Ajmeeeee diiivnooo! čestitam od srca! Neka ostane i dalje sve dobro i pozitivno!
Ja ću svoj testić pišnut sljedeći tjedan, danas mi je 7.DNT dve blastice, nekako želim bit ziher, nema pojma, sve me strah...
Grizli, jutros dok sam oci otvorila sam išla vidit na forum jesi stavila testic... definitvno imam dijagnozu fetisistice na pozitivne testove 😂
Vidjela sam razliku i između tvoja prva dva testica al ovo danas 💓💓💓💓 prava pravcata crta... nije vise sjena... zelim ti najljepših 9 mjeseci 🤗
Lemon i nasmijala sam se... “radila sam test i molila da je negativan” 😂 mislim da to jos na ovoj temi nismo čule 😂😂😂 ma nemoj se uopce cudit na kašnjenje menge... meni ciklus bio 25-28 dana kako kad... sad poslije stimulacije se otegao na 32-33. Zbrckaju nama te pikice sve živo ja mislim... evo menge za koji dan i onda krećeš po svog 🐧
Maja5555 kako ti napreduješ?
Sortiraj odgovore
Najstariji