Grizli 💕💕💕 divno, zelim ti da do kraja trudnoce ide sve opusteno kao i do sada, cestitam!!!
Karla89isti vikend trebamo dobit. Ja moju M ocekujem 26.05. U ovom ciklusu idem po mog jednog smrzlića 😊
Odlično, pratimo se onda i držim palčeve!!
Nama je ovo prvi ivf, imali smo do sad dvije inseminacije
Znači, krajem 6.mj će nas terorirat da piškimo
Pozdrav drage moje Evo mene nakon dva mjeseca odmora i prvog neuspjelog pokusaja,,,bockam se u ponedjeljak punkcija na ultrazvuku se pokazalo danas 7 folikula 16-17 mm zadovoljna kako ste ima li trudnih u meduvremenu bila sam s vama u 3 mjesecu(mart)..
Blacky, brzaš, jbm miša, ne možemo sastavljat vladu dok nam je premijerka na porodiljnom😁😉 grizli😘😁
ideš 22.5 u samobor??? u koliko si naručena?
kak sam glupa, karla89, tebe pitam :)
da![]()
u 17h
ja sam naručena u 16:00!! možda se vidimo ha??
[/url
Cure, nije fer. Morate i vi izvaditi testove i s njima na sunce. Tko će dočekati drugi tjedan? Ja bih već izvadila svoj, ali još nisam imala transfer. 🤣
Ili će Hani morati prije vas?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure, nije fer. Morate i vi izvaditi testove i s njima na sunce. Tko će dočekati drugi tjedan? Ja bih već izvadila svoj, ali još nisam imala transfer. 🤣
I ja bi ali djeca su mi jos u skrinji 😂😂😂😜
I ja bi ali djeca su mi jos u skrinji 😂😂😂😜
😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji