Kengu ako jedes meso imala si ga dovoljno na dnevnoj bazi. Meni osobno taj PrenataS je super, al nema puno ostalih minerala i vitamina zato sam ja uzimala jedan mj njega jedan mj novalac. Nisam Nikita cula za taj jel mozes mi staviti link od kud si ga narucivala. Iako ja vise volim multije nego pojedinačno iako je pojedinacno bolje al ne mogu pit svakuh 20 minuta nesto.
Ne znam više tko je pitao za macin prah... Istina je da se ne smije uzimati ako imaš problema sa štitnjačom. Endokrinolog mi je rekao da to prestanem piti kad sam počela s terapijom.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ništa od moje inseminacije.
Test jučer nakon 17 dana nakon inseminacije negativan.
Prestala sam s utrićima.
Zna netko nakon koliko se dobije menstruacija?
Ne znam više tko je pitao za macin prah… Istina je da se ne smije uzimati ako imaš problema sa štitnjačom. Endokrinolog mi je rekao da to prestanem piti kad sam počela s terapijom.
Ja😂😂 a femisan a kapi. Jel tko konzumirao?
Dali su kome pomogle? Ili nevredi ih kupovati.
Ništa od moje inseminacije.
Test jučer nakon 17 dana nakon inseminacije negativan.
Prestala sam s utrićima.
Zna netko nakon koliko se dobije menstruacija?
Ja sam u ovom postupku 13.dan betu radila-negativna.. taj dan prestala s utrićima i normalno na 28.dan ciklusa dobila mengu, to je za nekih 3dana.
Princesann a zao mi je za minus. Meni nakon prestanka progesterona bi menga dosla izmeju 2-5 dana kako kad. 1 sako doslo pod progesteronom.
Nikita a mozda je i implantacija 😀😀😀😀🤞 nikad se ne da. Ja cu vjerovati da je ljepsi razlog toj boli od endometrioze.
Jenn drzim fige da folikul doceka punkciju sa zrelom js koja ce biti voljna na druzenje sa spermicem i razviti se u nesto predivno. Inace sam agronom po struci, tako da zbog moje struke mi je biokemija u malom prstu, al ne znam bas to sve o covjeku vise znam o svim tim vitaminima i mineralima kod zivotinja, al kako imam pristup znanstvenim casopisoma nije mi tesko pronaci one koji se odnose na ljude i shvatiti o cemu se radi. A zbog doktorata sam puuuno proucava sto primjena pesticida, mineralnih gnojiva itd utjece na ljude pa mi je i tu dosta toga ostalo.
Aaaa pa vidim ja da tebi to ide kao od sale 😃👍
Hvala na odgovorima. Nadam se da ce doci skoro. Jer po tome mi je danas 31 dan. A tek sam jucer prestala s koristenjem nakon testa.
Iako je bila prva i nisam imala neka očekivanja niti pretjeranu nadu, ali ocito nikada nemozes biti dovoljno spreman na taj minus. 😪
Pozdrav cure, da vam se i ja pridružim, i podjelim svoja iskustva, naime iza mene su dva postupka mpo oba na VV , iskustva jako loša, loše su organizirani, punkcije bez anestezije, nezainzeresiranost... Moj prvi postupak bio je s klomifenima, bez nekih nuspojava, jedan folikul,jedna jajna stanica-beta 0, no drugi postupak je za mene bio izrazito traumatičan, što psihički što fizički, stimulacija bemfolom,sve protiče uredno do punkcije, punkciju obavlja specijalizant jer ja sam taj dan imala najviše folikula pa su se odlučili da će se liječnik učiti na meni bez davanja ikakve anestezije, to je bilo izrazito dugih pet minuta mog života, nakon čega preuzima druga doktorica jer njemu baš nije išlo, od 11 folikula, dobili 6 jajnih stanica, od sljedećeg dana trbuh izrazito napuhan, bolan, i gornji i donji dio mokrenje se smanjuje, telefonski mi govore da mirujem i pijem puno tekućine, na dan transfera blastociste moj trbuh i dalje ko balon, oni govore da će proći, samo jedna jajna stanica od 6 je došla do petog dana , transfer objavljen, odlazim doma, te prokvarim 5 dan nakon transfera, telefonski mi doktorica mjenja terapiju, ukida utrogestane, uvodi duphastone, (9 dpt sam otišla na ginekologiju, endometrij 13 mm, krvarenje i dalje obilno, ginekolog kaže da kontaktiram mpo doktora ) krvarenje do bete nije stalo, beta 11 dan 0,ja zovem ponovo VV, da pitam što dalje s tim krvarenjem, da li stati s terapijom ili nešto pojačati, odgovor med sestre je "gospođo beta vam je nula, postupak vam nije uspio, i mi vam s tim krvarenjem više nemamo ništa, javite se svom ginekologu" i to je bilo to, tad i više nikad na VV, što ne bi preporučila niti vama, ne znam kako je drugdje ali definitivno ću si provjeriti, ili otići privatno. Oprostite na dužem postu.
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Sortiraj odgovore
Najstariji