Pozdrav drage zene, zanima me zna li koja od vas neku dobru privatnu kliniku za MPO?
Ja se još nisam odlučila za privatnu, ali razmišljam o tome. Dosta hvale Cito u Splitu, u Zg Podobnik, Polikliniku Ivf
💙
Drage moje, evo danas bila prva bockalica, a sutra prvi put dajem
Bravooo, samo hrabro i sretnooo, neka bude uspješno 🤰🤞🙏
💙
Rose1 hvala ti 💛💛💛
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Pozdrav drage zene, zanima me zna li koja od vas neku dobru privatnu kliniku za MPO?
Ja se još nisam odlučila za privatnu, ali razmišljam o tome. Dosta hvale Cito u Splitu, u Zg Podobnik, Polikliniku Ivf
Muz i ja smo se tek sada odlucili na mpo, nakon 2 skoro 2 godine bez T. Da,bas sam citala na netu za cito u Splitu i cula sam da ako ne uspije da vrate novac?🤔
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
peggy95 i ja sam to pročitala, ali mora se mislim veliki iznos uplatiti cca50 000kn i ako ne uspije u 3postupka da vrate...vec sam zaboravila točne cifre, ali ima na netu...
💙
Ja bas dosla s transfera. Cuvam dvodnevnu mrvicu…betu vadim dalekog 10.11.
Sretno i neka beta bude velika 🤗🎉
Babylove vjerujem da je osjećaj neopisiv, odmaraj i mazi svoju mrvicu, i nadam se da ćeš se brzo oporaviti. :) 😘
Hope čestitam, uf koja beta! 🎉😗
Mrva kod Škvorca, minuta sa nogom preko noge u sali, odvezu te do kreveta i tamo još 20 minuta.
Mrva1986 ja sam ta koja je danas isla na transfer. Meni au rekli da betu izvadim za 2 tjedna to je 8.11.
Na kraju su mi vratili 1, nisu ni spominjali 2 danas, jer imam oziljak od carskog na maternici. I tako su mi vratili jedan 8stanicni. A za ostalih 7 moram zvat u pon da li ce biti za smrznuti. Dobila sam Brevactide 1500 i jos u pon jedan si moram dati. Dalje estrofen i utrogestan i fragmin 2500.
E sad pitanje koliko dugo taj Brevactide 1500 ostane u organizmu? Kad bi najranije mogla testic probati?
peggy95 i ja sam to pročitala, ali mora se mislim veliki iznos uplatiti cca50 000kn i ako ne uspije u 3postupka da vrate…vec sam zaboravila točne cifre, ali ima na netu…
Ima na Cito cjeniku na dnu ta vrsta usluge. Piše koji su uvjeti, što uključuje i cijena. Ja ne spadam u niti jednu kategoriju jer je moj amh 9,75 a imam 31god. 🤷
Namjestili su oni sebi uvjete koji njima odgovaraju. Po meni se to ne isplati, iako sve je lutrija ..🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji