Drage moje, evo danas bila prva bockalica, a sutra prvi put dajem sama- ne mogu vjerovati da to kazem, ali jedva cekam 🙌🏻💛
Odlično! 🙌😘
Avama hvala Bogu da je na kraju sve ispalo onako kako ste htjeli. Mislim da boosteru treba nekih 5-6 dana da izađe iz organizma.. Sretno sa čekanjem i javljaj simptome 🙌🍀
I ja nisam trebala lezati nakon trensfera. I rekli su mirovanje, ali ne strogo. Kako ste vi? Jeste mirovale?
peggy95 i ja sam to pročitala, ali mora se mislim veliki iznos uplatiti cca50 000kn i ako ne uspije u 3postupka da vrate…vec sam zaboravila točne cifre, ali ima na netu…
Ima na Cito cjeniku na dnu ta vrsta usluge. Piše koji su uvjeti, što uključuje i cijena. Ja ne spadam u niti jednu kategoriju jer je moj amh 9,75 a imam 31god. 🤷
Namjestili su oni sebi uvjete koji njima odgovaraju. Po meni se to ne isplati, iako sve je lutrija ..🤷
Da, da, vjerujem da jesu... Imam još smrzlica, ali moram malo razmisliti o svemu tome...
💙
MalaM22
Avama hvala Bogu da je na kraju sve ispalo onako kako ste htjeli. Mislim da boosteru treba nekih 5-6 dana da izađe iz organizma.. Sretno sa čekanjem i javljaj simptome 🙌🍀
Da na kraju nakon toliko zivciranja nitko nije ni spomenuo 2
Cure ulijecem ko padobranac… Nisam pisala bas… U bolnici samo spavam.. Procitam vas i to je to… Srecu svijeta svima vam zelim i da osjetite ovo sto sam ja danas.. Cure moje imamo srcelunce… U ponedjeljak se jos nista nije vidjelo… I evo danas kaze doktor da smo 6+1 vidi se sve i moji dugoocekivani titraji.. U bolnici ostajem do daljnjeg je ciste su ogrome… Ali sam sada mirnije glave ❤️❤️🙏
Aaaa Babylove cestitkeee i bravooo 🥰🎉🎉🎉🙏 samo lezi i odmarajj🤗❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hej cure evo da se javim bila danas na transferu biologica je jako zadovoljna s jajnom stranicom dalje je sve u božjim rukama👼🏼🙏 na bolovanju sam od danas Al ne mislim ležat cj vrijeme jer ne mogu kako ste se vi ponašali iza transfera?
I ja nisam trebala lezati nakon trensfera. I rekli su mirovanje, ali ne strogo. Kako ste vi? Jeste mirovale?
Meni su rekli prva dva dana mirovanje a nakon toga sve normalno samo bez dizanja teškog. Iako ja nisam ni ta dva dana baš mirovala.. svako malo sam se dizala 🤦🏻♀️
Evo drage moje i ovdje da prijavim svoju betu na 10dnt. 390.05😊😊😊😊😊
Hope1234 savrsenooo🎉🤗🤗🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nista od mog transfera danas ,endometrij i dalje tanak,sljedeći ciklus novi pokusaj sa tim da od 2dc pocinjem sa estrofenima,malo me panika sad vec hvata sta ako se ni tada ne zadeblja,rekli su mi da postoji mogucnost i da je ostecen kod kiretaze ali valjda bi se to vidilo ,uvijek na ultrazvuku kazu da je pravilan trolinijski samo je tanak 🙄
Brita draga meni ti ke jako pomogao sok od ananas yusijev sam pila 100% svaki dan paketic jer ciklu nisam mogla tako da iduci put provaj to il sok od cikle i pive casu dvije dnevno! To je dobro za endimoetrij🤗🙏
Drage moje, evo danas bila prva bockalica, a sutra prvi put dajem sama- ne mogu vjerovati da to kazem, ali jedva cekam 🙌🏻💛
Ike draga sretnooo i nek budee uspijesnooo🤗🥰❤🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji