I ja nisam trebala lezati nakon trensfera. I rekli su mirovanje, ali ne strogo. Kako ste vi? Jeste mirovale?
Meni su rekli prva dva dana mirovanje a nakon toga sve normalno samo bez dizanja teškog. Iako ja nisam ni ta dva dana baš mirovala.. svako malo sam se dizala 🤦🏻♀️
Pa mene sad malo brine vidim fa su neki morali mirovat odmah poslije transfera, a ja sam tek nakon 2 sata uspijela doc doma iz guzve danas i jos sam morala na tresnjevku po fragmine jer ih nigdje i gradu nije bilo, a ove na pocetku sama placam.
Mathaja i Avama sretno 🤞
Avama ja sam bila dobila Brevactid ali 1000 nisam smjela cijelu dozu, bojao mi se dr dat. I jos sam 6. dan na testu imala sjenu sjene. Tako da ili svaki dan radi testice pa ces vidjet ako svijetli pa krene tamnim onda je to to (al moraju bit isti) ili čekaj minimalno 7 dana ili betu.
I ja nisam trebala lezati nakon trensfera. I rekli su mirovanje, ali ne strogo. Kako ste vi? Jeste mirovale?
Meni su rekli prva dva dana mirovanje a nakon toga sve normalno samo bez dizanja teškog. Iako ja nisam ni ta dva dana baš mirovala.. svako malo sam se dizala 🤦🏻♀️
Pa mene sad malo brine vidim fa su neki morali mirovat odmah poslije transfera, a ja sam tek nakon 2 sata uspijela doc doma iz guzve danas i jos sam morala na tresnjevku po fragmine jer ih nigdje i gradu nije bilo, a ove na pocetku sama placam.
Ma ne trebaš se uzrujavat oko toga.. Mirovanje uopće nije ni dokazano da pospješuje postupak. Ja osobno ne vjerujem u to. Kako žene koje prirodno ostvare trudnoću, zapravo ni ne znaju što se događa i dali se išta događa, i ponašaju se sasvim normalno pa se primi. Ja se nekako cijelo vrijeme vodim time.
Ja znam curu koja je nakon transfera dosla na posao, a pravnica je i imala je taj dan i rociste na sudu. I u tom ciklusu je ostala trudna. Na poslu nitko osim mene nije znao da je u postupcima. Radila je na kraju s trbuhom do zuba. Sad ima krasnu curku. Tako da mislim ako treba primit ce se mirovale mi ili ne
Uuu koliko transfera danas, neka bude i toliko plusica cure, sretno!!!
Babylove 💕 samo ti nama odmaraj 😍
Hope super beta 👍 cestitam!
Mene narucili u srijedu na folikulometriju pa sad odbrojavam dane do transfera 🙂
Nego, nije mi jos potpuno jasno sto se dogadja sa js kad se ide na fet? Dobija li se stoperica? Znam samo da prate ovulaciju i endo i kuzim kad vracaju smrzlica 😍 ali sto sa js kada pukne folikul, sta da npr imamo odnose i nekim cudom se oplodi i ona 😂
Ok, glupo pitanje ali nisam to pitala dr a bas sam razmisljala o tome 😬
Sto se tice bolovanja ja sam uzimala dan za punkciju i dan za transfer i tako u 3 postupka. Sve osim toga sam radila normalno samo su mi kolege uskakli ako je trebalo nesto teze podignuti..
Nista od mog transfera danas ,endometrij i dalje tanak,sljedeći ciklus novi pokusaj sa tim da od 2dc pocinjem sa estrofenima,malo me panika sad vec hvata sta ako se ni tada ne zadeblja,rekli su mi da postoji mogucnost i da je ostecen kod kiretaze ali valjda bi se to vidilo ,uvijek na ultrazvuku kazu da je pravilan trolinijski samo je tanak 🙄Brita draga meni ti ke jako pomogao sok od ananas yusijev sam pila 100% svaki dan paketic jer ciklu nisam mogla tako da iduci put provaj to il sok od cikle i pive casu dvije dnevno! To je dobro za endimoetrij🤗🙏
A morat cu ocito sve trpat u sebe 😂
peggy95 i ja sam to pročitala, ali mora se mislim veliki iznos uplatiti cca50 000kn i ako ne uspije u 3postupka da vrate…vec sam zaboravila točne cifre, ali ima na netu…
Ima na Cito cjeniku na dnu ta vrsta usluge. Piše koji su uvjeti, što uključuje i cijena. Ja ne spadam u niti jednu kategoriju jer je moj amh 9,75 a imam 31god. 🤷
Namjestili su oni sebi uvjete koji njima odgovaraju. Po meni se to ne isplati, iako sve je lutrija ..🤷
Slažem se s tobom da se ne isplati. Jer kad sve zbrojiš skuplji su ljekovi nego sam postupak koji platimo njima. Za tri postupka treba cca 50.000kn skupa s ljekovima i jos to osiguranje 50.000 da bi ti oni možda vratili 30.000.
Ja svaki put kazem da ću ostati doms koji dan nakon transfera pa na kraju odem odmah raditi,ali iskreno mislim da to nrms veze... Danas 3dnt🙏
Sretno svima cure, danas vas je bome bilo na transferu
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji