Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskra💞
    24. Listopad 2019. 10:04

Rose1 ,Daisy100 ,Grizli ,MalaM22, Belaaa 
    Hvala Vam od 💓 drage moje😘😘

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Rose1
    24. Listopad 2019. 10:24

Belaaa najgore je to čekanje, ali još malo 😉za čas će to... Ja nikad nis ne osjecam... Ne osjećam ni pred menstruaciju pa ni u postupku... 

💙

• Taja22
    24. Listopad 2019. 10:39

Drage cure...čestitam na pozitivnim betama...a cekalicama držim fige...moja situacija takva nakon 20dana...postupak u prirodnom ciklusu...01.10 aspiracija jajne stanice...05.10 transfer 8st embrija...11dan rađen test -...15dan -...međutim menstruaciji ni traga...danas kasni 9dan...inače redoviti ciklusi 24...26dana...jel imao tko sličnu situaciju...beta sutra...

• Mathaja23
    24. Listopad 2019. 10:39

Hej cure evo da se i ja javim bila sam jučer na punkciji prirodni ivf punktirana jedna jajna stanica i sutra je transfer. 😊
    U prvom stimuliranom sam isto imala jednu jajnu stanicu ali bila je nezrela i sad kad sam išla na prirodni idem na transfer baš sam sretna šta god da bilo treba pozitivan. Želim nam puno sreće svima 🎉🙏👼🏼

Rose1
    24. Listopad 2019. 11:01

Taja22 neke cure dobiju tek nakon što prestanu s crinone ili utricima, ali nadam se da tebi kasni iz drugog razloga. Mozda jos jedan test ili vaditi krv ... 

💙

Amelie 1
    24. Listopad 2019. 11:02

Taja22

Drage cure…čestitam na pozitivnim betama…a cekalicama držim fige…moja situacija takva nakon 20dana…postupak u prirodnom ciklusu…01.10 aspiracija jajne stanice…05.10 transfer 8st embrija…11dan rađen test -…15dan -…međutim menstruaciji ni traga…danas kasni 9dan…inače redoviti ciklusi 24…26dana…jel imao tko sličnu situaciju…beta sutra…

Meni je kasnila skoro mjesec dana, pretpostavljam od duphastona koje sam pila dok sam cekala betu...

Rose1
    24. Listopad 2019. 11:03

Aha, sutra ti je beta - sad vidim🙏🙏🙏

💙

Amelie 1
    24. Listopad 2019. 11:03

Mathaja23

Hej cure evo da se i ja javim bila sam jučer na punkciji prirodni ivf punktirana jedna jajna stanica i sutra je transfer. 😊
    U prvom stimuliranom sam isto imala jednu jajnu stanicu ali bila je nezrela i sad kad sam išla na prirodni idem na transfer baš sam sretna šta god da bilo treba pozitivan. Želim nam puno sreće svima 🎉🙏👼🏼

Nadamo se jedna, ali vrijedna! Puno srece zelim🙃

• Mathaja23
    24. Listopad 2019. 11:10

Daisy100

Mathaja23

Nadamo se jedna, ali vrijedna! Puno srece zelim🙃

Hvala puno 😀

Meto
    24. Listopad 2019. 11:17

Hope pa nijedan testic nam nisi stavila 😁 Cestitam, javi nam betu🤗
    Iskra prekrasno❤️ Mirnu i urednu trudnocu ti zelim.
    Rose mirne zivce😉 Jel fet bio blastica ili? 
    Daisy ne trebas se zamarati brojem, cure su ti rekle, nek ih je pet ali pravih 😊
    Avama pa jbmu misa, stalno nesto. . Nadam se da nije nista ozbiljno ali meni to zvuci kao da se psiha malo igra i crijeva, da li ides na wc? Pijes magnezij?
    Mathaja 🤞 za stanicu😊
    Taja beta je najbolji pokazatelj, ja se nadam da ipak negdje proviri plusic a pojedine cure zbog progesterona (utric, crinone) ne dobiju mengu. Ja dobijam i preko njih🤦‍♀️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.