Rose1 ,Daisy100 ,Grizli ,MalaM22, Belaaa
Hvala Vam od 💓 drage moje😘😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Belaaa najgore je to čekanje, ali još malo 😉za čas će to... Ja nikad nis ne osjecam... Ne osjećam ni pred menstruaciju pa ni u postupku...
💙
Drage cure...čestitam na pozitivnim betama...a cekalicama držim fige...moja situacija takva nakon 20dana...postupak u prirodnom ciklusu...01.10 aspiracija jajne stanice...05.10 transfer 8st embrija...11dan rađen test -...15dan -...međutim menstruaciji ni traga...danas kasni 9dan...inače redoviti ciklusi 24...26dana...jel imao tko sličnu situaciju...beta sutra...
Hej cure evo da se i ja javim bila sam jučer na punkciji prirodni ivf punktirana jedna jajna stanica i sutra je transfer. 😊
U prvom stimuliranom sam isto imala jednu jajnu stanicu ali bila je nezrela i sad kad sam išla na prirodni idem na transfer baš sam sretna šta god da bilo treba pozitivan. Želim nam puno sreće svima 🎉🙏👼🏼
Taja22 neke cure dobiju tek nakon što prestanu s crinone ili utricima, ali nadam se da tebi kasni iz drugog razloga. Mozda jos jedan test ili vaditi krv ...
💙
Drage cure…čestitam na pozitivnim betama…a cekalicama držim fige…moja situacija takva nakon 20dana…postupak u prirodnom ciklusu…01.10 aspiracija jajne stanice…05.10 transfer 8st embrija…11dan rađen test -…15dan -…međutim menstruaciji ni traga…danas kasni 9dan…inače redoviti ciklusi 24…26dana…jel imao tko sličnu situaciju…beta sutra…
Meni je kasnila skoro mjesec dana, pretpostavljam od duphastona koje sam pila dok sam cekala betu...
Hej cure evo da se i ja javim bila sam jučer na punkciji prirodni ivf punktirana jedna jajna stanica i sutra je transfer. 😊
U prvom stimuliranom sam isto imala jednu jajnu stanicu ali bila je nezrela i sad kad sam išla na prirodni idem na transfer baš sam sretna šta god da bilo treba pozitivan. Želim nam puno sreće svima 🎉🙏👼🏼
Nadamo se jedna, ali vrijedna! Puno srece zelim🙃
Nadamo se jedna, ali vrijedna! Puno srece zelim🙃
Hvala puno 😀
Hope pa nijedan testic nam nisi stavila 😁 Cestitam, javi nam betu🤗
Iskra prekrasno❤️ Mirnu i urednu trudnocu ti zelim.
Rose mirne zivce😉 Jel fet bio blastica ili?
Daisy ne trebas se zamarati brojem, cure su ti rekle, nek ih je pet ali pravih 😊
Avama pa jbmu misa, stalno nesto. . Nadam se da nije nista ozbiljno ali meni to zvuci kao da se psiha malo igra i crijeva, da li ides na wc? Pijes magnezij?
Mathaja 🤞 za stanicu😊
Taja beta je najbolji pokazatelj, ja se nadam da ipak negdje proviri plusic a pojedine cure zbog progesterona (utric, crinone) ne dobiju mengu. Ja dobijam i preko njih🤦♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji