Ajme cure ja sam nocas skoro isla na hitnu. Pocelo je negdje oko 7 sati, osjecala sam jaku nadutost i posto sam pila puno tekucine isla sam stalno piskit, sto je nadam se dobro. Stisklao mi je zeludac ko da ce mi iskociti. I jedino na ledjima sam mogla lezati. Sada je malo bolje, ali star me vode u trbuhu! Bolova drugih nemam. Da li je kojoj od vas tako bilo?
Jutro curke evo da podijelimn s Vam,jučer sam bila na uzv imamo gestacijsku vrecicu i u njoj plod kuca 💓
Teret sa leđa je manji od kad sam obavila uzv,sad idemo jako 💪💪💪 dalje.
Za tri tjedna opet uzv.
Sretno svim čekalicama bete,onima koje su tek krenule,samo hrabro🤞🙏
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Ajme cure ja sam nocas skoro isla na hitnu. Pocelo je negdje oko 7 sati, osjecala sam jaku nadutost i posto sam pila puno tekucine isla sam stalno piskit, sto je nadam se dobro.
Važno da ideš na wc... Ako te bude pritiskalo i ako ne budes puno piskila, a puno pijes, odi na hitnu. Ja sam bila bas dosta napuhana, ali sve podnošljivo i bila sam stalno na wc-u pa sam nekako vjerovala da će biti sve ok, i bilo je...
💙
Marta znam kako vam je, moja seka je imala isti problem s time da je njoj problem manjka plodne vode i ne bas idealnog funkcioniranja posteljice krenuo vec sa 26 tt. Moja seka je do poroda kojeg je docekala u 38tt bila na infuzijama 0-24h u bolnici prelezala. Malac prvo zaostajao rastom dosta, al omda sve krenulo kako treba i predvidjali su da ce se roditi sa smo 2600 g, na kraju na porodu koji je zavrsio carskim imao 3 100 i normalna beba, zdrav ko dren i danas ogroman. Tako da se nadam da ce i kod nje biti takav ishod. Kako to da ranije nisu utvrdili slab porast bebe. Mislim ja sam u 27tt uskoro i beba ima vec 930g. To su mogli i ranije utvrditi. Najbolje nek ju smjeste u bolnici u Ri neka trazi da joj rade 4D. Imaju ga u bolnici i on je bas precizan. Meni klasican uzv pokazao da je bebe 12 dana veca, na kraju 3D i 4D pokazali da je taj prastari u trudnickoj ambulanti totalno krivo pokazao. Mislim da moze cak traziti i nekog gin posebo na kbc-u za pregled. Ja sam jako bila zadovoljna sa profom Smiljanicom koja je na humanoj al radi i u drugim ordinacijama. Bas je obavila detaljan mi pregled i ja joj jako vjerujem posto me i kroz mpo vodila.
Iskra bravo! Jako mi je drago! Sad sretno iscekivanje iduceg uzv i ugodnu trudnocu.
Jutro curke evo da podijelimn s Vam,jučer sam bila na uzv imamo gestacijsku vrecicu i u njoj plod kuca 💓
Za tri tjedna opet uzv.
Čestitaam! 💓🤗
Za tri tjedna opet uzv.
Iskra 🥰🎉🎉🥰 cestikeee bravooo❤❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure samo da javim danas 7dnt od transvera tek nocas i jutros me malo pocelo dole boliti kao kod menge i kad mi se napuni mijehur pa pristisak!
Sike tu i tamo osjetim nista strasno na njima nikakve promjene ne vidim samo mi se dosta spava i umorna a to moze biti i od utrica! I ona prehlada i kihanje malo dodje pa prodje pa opet tako dodje i prodje🤷♂️
Test je jos daleko pa eto samo strpljivoo 🙏🥰 svima nama cekalicama 😁 zivaca i strpljenja🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji