Drage moje, stalno vas čitam i napokon odlučila da se i ja priključim. Znam kako vam je i želim vam da čim prije ugledate plusiće!!! Imala FET i u fazi sam čekanja, a vrijeme sporo prolazi….
Dobro došla! ☺️ Želim da ti što prije prođe čekanje 🙌
Marta jako mi je žao 🥺
Marta obavezno sta prije u privatnika i nadam se i molim 🙏🙏 da ce bit sve uredu!❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pa morala je bit curica,🤗, grizli, čestitam!!
Jenn, blacky, sunshine, nek vam sljedeci postupak donese puno radosti😘kad ovaj vec nije😣
Hope1234, alokiti, kad ce prvi kinezi?😁
Čekalicebelaaaa, malam22, ladybug 😊😉 dani neizvjesnosti, ha?
Ja vadim betu u petak! Ne znam kako sam uspjela bez ijednog kineza, probala bih sutra ali moram tek kupit test pa neće bit jutarnji urin, ne znam jel to problem, sutra će mi bit 13.dnt pa bi možda mogao pokazat i popodnevni urin.. Uff
Avama, netko ti je već odgovorio, prati da li izlučuješ onoliko koliko popiješ i da li ti natiču prsti - znači da se voda zadržava što nije dobro. Ja sam bila jako napuhnuta nakon punkcije i bolili su me jajnici i stvarno sam brinula jel došlo do hipera, ali sam piškila koliko sam pila i rekli su mi da dođem na hitnu samo ako me jako bude bolilo i nakon što popijem tabletu. I odmah nakon punkcije sam počela s utrog. koji su me začepili pa je to pojačalo bolove u trbuhu i napuhanost..
Transfer je meni bio super, bezbolan, brz i bila sam jako hepi :)
Ne moraš brinuti o broju vraćanja zametaka, to je samo tvoja odluka (tebe i partnera), ne mogu oni odlučiti umjesto vas da ti vrate više. Sretno!
Čestitke svim svježim trudnicama i puno snage i strpljenja svima koje još rade na svojim bebicama!
Cure, je li normalno da mi stane M kad krenem sa stimulacijom?
Tako je meni bilo ovaj put.
Krenila sam sa stimulacijom od drugog dana i vec 3 dan je bilo slabo,skoro nikakvo krvarenje.
5 dan san isla na prvu folikulometriju i rekla dokt da su mi stale stvari, kaze da nema veze sa stimulacijom da su jednostavno potrefile takve.
Onda mi je ustvrdila puno tekucine u douglasu i rekla da moguce da prokrvarim jos. Dosla nakon dva dana, douglas cist, a nisan vise krvarila.
Nema straha sve oke.
💞girl💞
Pa morala je bit curica,🤗, grizli, čestitam!!
Jenn, blacky, sunshine, nek vam sljedeci postupak donese puno radosti😘kad ovaj vec nije😣
Hope1234, alokiti, kad ce prvi kinezi?😁
Čekalicebelaaaa, malam22, ladybug 😊😉 dani neizvjesnosti, ha?
Ja vadim betu u petak! Ne znam kako sam uspjela bez ijednog kineza, probala bih sutra ali moram tek kupit test pa neće bit jutarnji urin, ne znam jel to problem, sutra će mi bit 13.dnt pa bi možda mogao pokazat i popodnevni urin.. Uff
Avama, netko ti je već odgovorio, prati da li izlučuješ onoliko koliko popiješ i da li ti natiču prsti - znači da se voda zadržava što nije dobro. Ja sam bila jako napuhnuta nakon punkcije i bolili su me jajnici i stvarno sam brinula jel došlo do hipera, ali sam piškila koliko sam pila i rekli su mi da dođem na hitnu samo ako me jako bude bolilo i nakon što popijem tabletu. I odmah nakon punkcije sam počela s utrog. koji su me začepili pa je to pojačalo bolove u trbuhu i napuhanost..
Transfer je meni bio super, bezbolan, brz i bila sam jako hepi :)
Ne moraš brinuti o broju vraćanja zametaka, to je samo tvoja odluka (tebe i partnera), ne mogu oni odlučiti umjesto vas da ti vrate više. Sretno!
Čestitke svim svježim trudnicama i puno snage i strpljenja svima koje još rade na svojim bebicama!
Ja sam radila 13 dnt popodne sa dm trakicama i bilo pozitivno!
Drzim fige 🤞🍀
💞girl💞
Meni nakon druge pikice smedarilo jos dan i to je to.
Hvala cure!!!
Alokiti mozes raditi i testic, trebalo bi ti pokazati 🍀🙏
💙
Da,nakon 2-3 dana.
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji