Avamadonji dio trbuha nije strasno ako je napuhan, pazi ako ti se krene puhati predio od pupka prema grudima. Pij puno tekućine i prati koliko izmokravas. Kupi si iso sport i pij. Ako ti dr nije rekla da postoji vjerojatnost za hiper (ako postoji), onda je jako neozbiljno od nje, al mi je neozbiljno i od sestre ako to govori neutemeljeno, sumnjam da ona zna ko dr. Samo te isplasila.
Pa kao rekla mi je buduci da ima puno folikula i da su jajnici uvecani.
Bas sam ljuta na njih. Ali smatram da mi je to ipak trebala reci dr. Totalno neprofesionalno. Nista mi nisu objasnili, sve sama moram pitat. Da nema vas tu neke stvari ne bi uopce znala.
Drage moje, stalno vas čitam i napokon odlučila da se i ja priključim. Znam kako vam je i želim vam da čim prije ugledate plusiće!!! Imala FET i u fazi sam čekanja, a vrijeme sporo prolazi....
💙
Daisy100, ne brini za folikule, i meni je na prvom uzv bilo manje, pa ih je na drugom bilo još, a i mislim da je nedavno netko tu na forumu, par stranica unatrag isto imao puno više nego na prvoj folikulometriji
Curke ne znam da li sam vam rekla da mi je Sister trudna i danas smo se svi rastužilo trudna je 30 tjedana i beba teži samo 600 g u mjesec i pol je dobila samo 200g 😢. Kao maternice je zgrčena i dosta nisko pa je i beba zgrčena i nema dovoljno plodne vode. E sad što napraviti od sutra bi trebala u bolnicu a ja bi svakako da ode i privatno cure koje ste iz Ri koga bi preporučile. Ja vjerujem u tu mrvicu i da će sve biti dobro 👏
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta baš mi je jako žao i drzim fige da bude sve dobro... ne znsm koga bih ti u Ri preporučila, možda najbolje u bolnicu... Mozda znaju cure...
💙
Avama i meni je bio trbuh jako napuhan nakon punkcije, hiperstimulacija se nije spominjala sve do dana transfera. Rekli su da su jajnici uvecani, ali da nema tekućine i odlučili smo se za transfer... Proslo je tek nakon sto sam dobila menstruaciju. Pij puno tekućine...
💙
Marta uh jako mi je žao, o ZG bolnicama ili Podobniku ne razmišljate?
U Rijeci je ona pa bi radije tamo, samo da se dogodi čudo 👏.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Drage moje, stalno vas čitam i napokon odlučila da se i ja priključim. Znam kako vam je i želim vam da čim prije ugledate plusiće!!! Imala FET i u fazi sam čekanja, a vrijeme sporo prolazi….
Dobro dosla, i zelim ti da vec ovaj mjesec odes 😉
Bozma vidjet cu u petak na uzv hoce li se sto desiti.
Rose1 navijamo za veeeliku betu!
Sortiraj odgovore
Najstariji