Daisy, dobrodosla nam. Vazna je i jajna rezerva, amh.
Malam22, ja sam ok, osim cicki nista se ne dogada, ajd mozda sam danas malo umornija al to pripisujem ciscenju stana .ko da sam u pms-u
Javljaj stanje dalje… 😁🤞
Hope1234 čestitam na ➕! 👏🤰🤗 Kad je beta?
Trebala sam u utorak...nakon 14 dana,ali idem u petak i onda ponavljam u ponedjeljak.ako bude,a bit ce sve ok🤗
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Hope 🤞🤞🤞 savrseno! Nek jos bude uzv prvi savrsen i onda mirnu trudnocu zelim!
Daisy ne brini ako sam dobro shvatila jos ides na folikulo. Sve to jos stigne biti vise js, al ni 5 nije lose znas. Bolje da ih je manje vrhunskih nego hrpa nikakvih koji se ne oplodne uopce. Bilo je puno slucajeva ovdje da su cure imale 5 js i na kraju 3 blastice, a i onih sa 12 js pa na kraju ostale bez transfera. Tako da samo strpljivo i pokalo, ne trrba ni previse ocekivati. Meni je uvijek bilo dovoljno da bude 1 al dobitna.
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Prijavljujem događaj od sinoć nakon što sam zaspala…Jučer 5dnt..
Ugl.probudila me bol dole, baš me stislo i kad je malo pustilo sam se uspila dovuć do wc-a. Dok sam išla prema wc-u sam počela osjećat užasnu slabost, zacrnilo mi se pred očima i problijedila kao krpa.. nekako sam uspila muža probudit. On mi donio vode, nisam čašu mogla uopće držat.. znači bila sam za past u nesvjest .😳😥 To je trajalo sve skupa nekih 10-ak min. Poslje toga se vratila boja u lice i kao da ništa nije bilo. Inače imam jako bolne menstruacije, već sam tu pisala, ali ova bol i nije bila nešto toliko jaka da bi mi ovako loše došlo. 🤷 Jel ima netko slično iskustvo možda?
I meni je bilo slično, inače imam niski tlak i znala sam se po noći probuditi od vrućine i slabost jaka, uz laganu mučninu, isto kratko trajalo ali me strah bilo spavat dalje i sljedeću noć. Grozan osjećaj.. ali probaj se nekako opustiti , znam da nije lako ..😘
Mrva 🤞🤞🤞🤞da bude bas 2 jedna za sada blastica a jedna za bracu ili seku 😉!
Belakod mene je vit d bio jos nizi i uspjela ga jako brzo dignut sa sprejem better you deluxe vit d. 1 na dan u usta sprejala i vec za 20 dana meni bio nalaz u granicama. Al taj se kupuje. Znam d na recept daju neke tablete ili ampule.
Hanikako si ti?
Ladybug40 nakon dugo borbe i sta sam i sama bila aktivna na ovoj temi, svaki put su mi poticaj za dalje bile bas cure koje su javljale lijepe vjesti i lijepe info o njihovim trudnocama. Tako da rado podijelim sa curama ciji put otprilike znam, ja se uvijek osjecam jos dijelom ove grupe. 😉
Yvette tocno si primjetila gresku u pisanju. Nisam mislila na y nego na x. Fulala na tipkovnici. 😁 To mi je gin jucer rekla ne znam otkuda info niti sam ja nju dalje ispitivala oko toga al tako mi je rekla da su curke puuuno češće i kazem nisam 100% dal je rekla 2:8, al nekako mi taj broj ostao. Nisam provjeravala dalje, al sad si me bas zaintrigirala budem ja prekopala znanstvenu literaturu malo bas da vidim sto se pise o tome. Iskreno ja sam puno cura upoznala na humanoj u Ri i bas dosta ih ima cure pa nekako sam tu info povezala kao tocnu.
HvalaaGrizlibudem posljs u lijekarnu pa se s njima savjetujem ! Cak sam i sijetila se da je netko od vas taj sprej koristijo😁🥰 ali nisam tocno znala tkoo hvala na informaciji!❤
Ja sam koristila taj sprej, jednu bocicu samo, od 1000 jedinica, i moj vitamin D - 125 ili 128 ne sjećam se točno. Tako sa super.
Evo uzela u ljekarni neki Krenel Premium d3 2000iu
Jedan sprej dnevno 8ma za 5 mijeseci 100kn
Nije bilo grizli tog tvog pa cu destek dvajst dana pa porovjerit samo mrni ovaj bez okusa i mirisa
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Jel normalno da trbuh bude napuhan nakon aspiracije? Imam osjecaj da ce mi zeludac iskociti. Ne boli me, samo osjecaj napuhanosti. Bas mi je glupo da mi je nakon budjenja sestra priopcila mogucnost hiperstimulacije, a ne dr. Kojoj sam na pocetku rekla da se toga bojim, na sto je rekla ma nema sanse nikakve uz amh 8.
Hope 🤞🤞🤞 savrseno! Nek jos bude uzv prvi savrsen i onda mirnu trudnocu zelim!
Daisy ne brini ako sam dobro shvatila jos ides na folikulo. Sve to jos stigne biti vise js, al ni 5 nije lose znas. Bolje da ih je manje vrhunskih nego hrpa nikakvih koji se ne oplodne uopce. Bilo je puno slucajeva ovdje da su cure imale 5 js i na kraju 3 blastice, a i onih sa 12 js pa na kraju ostale bez transfera. Tako da samo strpljivo i pokalo, ne trrba ni previse ocekivati. Meni je uvijek bilo dovoljno da bude 1 al dobitna.
Ne znam gdje se bolda, pa citiram😄
Tek je prvi postupak pa ne ocekujem spektakl, al eto pogodi covjeka taj mali broj, koji kao sto kazes ne treba biti nesto lose. Drzimo fige da bude dobitna jedna☺️
Ja sam sad kopala po nalazima i uopce ne mogu naci da sam vadila AMH. Jel moguce da sam isla u postupak i da su mi odredili stimulaciju bez tog podatka?
Da li je netko vadio to privatno i ako je, koliko kosta i za koliko bude nalaz gotov?
Hope pa čestitam na plusuuuu!!! ❤️❤️❤️ Sad cekamo veeeliku betu! 👏🏼
Jenn zao mi je 😞, al smrzlici su tu pa je lakše. Ja sam isto prokrvarila pod utrogestanima. Ali ovaj put ipak puno kasnije nego prvi put. 🤞 da ovaj FET bude dobitni 🍀💓
Avama donji dio trbuha nije strasno ako je napuhan, pazi ako ti se krene puhati predio od pupka prema grudima. Pij puno tekućine i prati koliko izmokravas. Kupi si iso sport i pij. Ako ti dr nije rekla da postoji vjerojatnost za hiper (ako postoji), onda je jako neozbiljno od nje, al mi je neozbiljno i od sestre ako to govori neutemeljeno, sumnjam da ona zna ko dr. Samo te isplasila.
Jenn i ja ko ti, sve mislim komentirat cu sad sve, pa onda dodjem do pola i zaboravima 🙈
Daisy, dobrodosla nam. Vazna je i jajna rezerva, amh.
Malam22, ja sam ok, osim cicki nista se ne dogada, ajd mozda sam danas malo umornija al to pripisujem ciscenju stana .ko da sam u pms-u
Javljaj stanje dalje… 😁🤞
Hope1234 čestitam na ➕! 👏🤰🤗 Kad je beta?
Trebala sam u utorak…nakon 14 dana,ali idem u petak i onda ponavljam u ponedjeljak.ako bude,a bit ce sve ok🤗
Naravno da oće! Držim fige za veliiiiku betu! 🤞😘
Gelica danas je cijeli dan ok, nadam se da se neće ponovit. Hvala ti 😘
Daisy ja sam vadila privatno u Analize, mislim da sam platilia oko 270kn. Čudno da te nisu tražili amh 🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji