Daisy, dobrodosla nam. Vazna je i jajna rezerva, amh.
Malam22, ja sam ok, osim cicki nista se ne dogada, ajd mozda sam danas malo umornija al to pripisujem ciscenju stana .ko da sam u pms-u
Javljaj stanje dalje... 😁🤞
Hope1234 čestitam na ➕! 👏🤰🤗 Kad je beta?
Jesam, vadila sam, ali mi je doma u papirima, budem vam napisala cim dodem. Ali znam da su mi sve nalaze komentirali da su dobri i da je sve ok kod mene.
Javi kad vidiš i ne brini što ih je 5 , možda se baš krije tu onaj dobitni. Nije ni dobro imati previše folikula jer može doću do hiperstimulacije.
A nekak sam si bas jadna s tih 5 🙈 kad sam pitala doktora kak ih je tak malo i da li to znaci da nije pogodena stimulaciha, komentirao je da je takav ciklus... i da bi u nekom iducem s istom stimulacijom mogla dobiti 20... nekak sam nepovjerljiva s takvim odgovorom. Inace sam u vinogradskoj, danas konkretno kod dr.Tomica🙄
Daisy bez brige, cesto su cure ovdje pisale kako bi na prvom uzv bilo manje folikula nego na punkciji. I meni je na prvom receno 3 pa ih je bilo 10 na punkciji.
Sto se tice spermiograma vidim da je smanjen broj po ml, znaci oligospermia. Nisam shvatila sto znaci onih 25 % sto si navela? Jesu li to progresivno pokretni?
Daisy bez brige, cesto su cure ovdje pisale kako bi na prvom uzv bilo manje folikula nego na punkciji. I meni je na prvom receno 3 pa ih je bilo 10 na punkciji.
Sto se tice spermiograma vidim da je smanjen broj po ml, znaci oligospermia. Nisam shvatila sto znaci onih 25 % sto si navela? Jesu li to progresivno pokretni?
Daj Boze da je tako! Je, oligospermia, 25% progresivno pokretnih.
Jeli to onda i blaga astheno odnosno oliagoastheno?
Malo vam je losiji spermiogram, mada nije strasno. Kazes da ste imali nedavno normospermiu, naci da varira. Tebi je sve u redu s hormonima, vjerujem da cete brzo uspjeti.
Jeli to onda i blaga astheno odnosno oliagoastheno?
Malo vam je losiji spermiogram, mada nije strasno. Kazes da ste imali nedavno normospermiu, naci da varira. Tebi je sve u redu s hormonima, vjerujem da cete brzo uspjeti.
Tako je, seta mu spermiogram, kako koji put. Rekli su nam da je losiji i zato smo krenuli u mpo vode.
Hvala na podrsci. 😊
U petak idem opet ba uzv, nadam se najboljem.
Hope1234 bravo za plus! 🤗💪🏻
Belaaa vidi si s dr. opće prakse da ti da neki vit D ili si uzmi sprej kaj su tu cure spominjale od barem 1000jedinica.
Nikitta hocu hvalaaa🥰
Hope1234 bravoo superrr🥰🥰🎉🎉🎉❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Grizli čestitke na curi,divno svu sreću Vam želim,samo veselo💓
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji