Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    21. Ožujak 2018. 13:55

Kengurica je to ljepse i opsirnije objasnila 

url=https://lilypie.com]

• Rayna
    21. Ožujak 2018. 14:31

Ahaaa, pa sto vise to folikula to bolje.
    a posto tek trebam uci u postupk jel mogu ja traziti da idem na stimulirani ivf? 
    mozda ce vam se činiti glupo pitanje ali zanima me.. 

• Kengurica
    21. Ožujak 2018. 14:53

Mozes ti izraziti zelju, doktorica ce po ostatku povijesti bolesti reci da li je to bolje ili losije za tebe.

• Rayna
    21. Ožujak 2018. 15:00

Kengurica

Mozes ti izraziti zelju, doktorica ce po ostatku povijesti bolesti reci da li je to bolje ili losije za tebe.

Pitat cu doktoricu da li mogu odmah na stimulirani. šogorica mi je isla na inseminacije i nije nikad upalilo, ali na prvom ivf smo dobili nećaka. Nekoliko kolega sa posla isto ide na potpomognutu... Strasno koliko parova ide. Pa sto se to događa??

• Manuella
    21. Ožujak 2018. 16:11

student13ica

Manuella

student13ica

Mauella onda si imala na kraju 8js? Jesu te pitali koliko zelis vratiti? Jel ti primas injekcije Fragmin?

Je pitali su me koliko Ce vratit ..osam blastocista je bilo a ne primam te inekcije za sta su to

Za cirkulaciju i andol 100 su mi dali. Vjerojatno su to meni dali zbog moja 4 prijasnja neuspjela postupka. Jer bi dosla svako put do transfera ali se ne bih uhvatilo..
    Ugl.sretno.. puno setaj 😊

Hvala ti 😘 dali su mi Andol 100 i utrogestan bromergon(jos dva dana) i estrofem i danas mi je nakon transfera dala neku  inekciju za potporu žutim tijelu

• Nonina
    21. Ožujak 2018. 16:31

Srećica@

Curke moje. Ja sutra idem vidjeti jesu li pikice bile štogod učinkovite. Danas su me u jednom času oba jajnika boljela pa se nadam da ima nesto..🤔

Srecica, sto kaze doktor? 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

m.girl6
    21. Ožujak 2018. 16:44

du1988

m.girl6

du1988

Cure, ima li koja iskustva s FET-om u Petrovoj? Prate li da prodje ovulacija u tom ciklusu ili isto ide uz neke lijekove? Meni je krvarenje napokon jucer stalo, ujutro idem vaditi betu, ali vjerujem da se nulirala nakon 8 dana krvarenja! Iduci ciklus idem u FET pa ne znam sto me ocekuje!

Ja sam imala FET u 12.mj, dvije blastice. Čekaju da ti prođe ovulacija i tek je onda transfer, bez ikakvih lijekova,potpuno prirodno. Nažalost, ja sam imala biokemijsku, ni jedna blastica nije opstala. :(
    Nisam imala ni ništa smrzlica, tak da smo u 3.mj išli sve ispočetka, evo sutra imam aspiraciju. 😊

Kod mene isto biokemijska s dvije blastociste! Vidjet cemo kako ce iduci proci…Tebi sretno sutra!!

Hvala ti. Aspiracija prošla dobro, bolje nego prošli puta. Imam 19 jajnih stanica, moram zvati u petak da cujem kakve su bile i kak ide oplodnja dalje. 💜
    Cure sretno svima dalje u isčekivanjima! 😊

Noa 💙

• Nonina
    21. Ožujak 2018. 16:56

Sretno m.girl6! 19 je lijepa brojka 😁 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

du1988
    21. Ožujak 2018. 17:06

M.girl super brojka!! Bit ce sigurno i smrzlica, iako se nadam da ti nece trebati-bar ne u ovom pokusaju  javljaj dalje situaciju!

url=https://lilypie.com]

darliv
    21. Ožujak 2018. 17:08

M.girl sreeeetno 💞

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.