Kengurica, idem vaditi ponovno hormone kod njih jer ne priznaje mi sto sam ja vadila ovdje, nisu dovoljno precizni. Brine me jako sto mi nije mogla vidjeti lijevi jajnik jucer. kolko sam puta bila i nakon spontanog kod ginekologa nikad mi nitko nije rekao da nemoze vidjeti lijevi jajnik 😪😌 u cetvrtak mi moja ginekologija radi pa idem kod nje da vidim hoce li ga ona naći 😌
Rayna nemoj se puno pilat oko toga jajnika ,meni ga jednom isto moja gin nije vidjela jer sam jela grašak i crijeva su bila puna zraka😀,meni je isto trebalo godina da počnem i to samo prirodni postupak
Ma ja nisam nista ni jela od nervoze i čekanja 😁 Idem ujutro kod svoje ginekologice da mi napravi ulutrazvuk i po uputnice za zg za hormone. Dobra mi je ginekologija, ona je isto nekoliko puta isla na potpomognutu oplodnju i nisu uspijeli…posvojili malu bebu pa na kraju ostala trudna😀
zasto si isla na prirodni? Jel ti nisi htjela ivf
Imam visoke trombocite ,a nitko ne zna uzrok pa se moja mpo dr boji davat mi stimulaciju jer kod hormon.stumulacije postoji opasnost od ugrušaka,pa ću sad obavit 2 prirodna pa će oni onda vidjet šta i kako dalje

url=https://lilypie.com]
DANTE
Rayna nije to tocno. 4 stimulirana IVF i 2 prirodna su preko HZZO. FET se ne broji kao pokusaj, on je dio onog stimuliranog u kojem je nastao embrij. Za inseminacije mislim da su 4.
I meni su tako rekli. 4 inesminacija, 2 prirodna i 4 stimulirana. FET se broji pod protokol u kojem je nastao embrij. Ali ako prvo krenete s prirodnim pa negdje u toku protokola s pikicama pokusati pospjesiti rast folikula, bez obzira koju dozu pikica primili taj pokusaj vam se automatski broji kao stimulirani.
Dvi mrvice su vracene ❤❤a sest zaleđeno sad boze pomozi🙏🙏
Sretno..cuvaj mrvice
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Mauella onda si imala na kraju 8js? Jesu te pitali koliko zelis vratiti? Jel ti primas injekcije Fragmin?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sretno..cuvaj mrvice
Hvala😘😘

Mauella onda si imala na kraju 8js? Jesu te pitali koliko zelis vratiti? Jel ti primas injekcije Fragmin?
Je pitali su me koliko Ce vratit ..osam blastocista je bilo a ne primam te inekcije za sta su to

Je pitali su me koliko Ce vratit ..osam blastocista je bilo a ne primam te inekcije za sta su to
Za cirkulaciju i andol 100 su mi dali. Vjerojatno su to meni dali zbog moja 4 prijasnja neuspjela postupka. Jer bi dosla svako put do transfera ali se ne bih uhvatilo..
Ugl.sretno.. puno setaj 😊

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Didi, da meni se nakon neuspjesnog postupka u 1 mj, uhvatilo prirodno slj mjesec. .
Vidjet cu dalje. Do sljedeceg ultrazvuka jos tjedan dana, pa cu vidjeti.
Valjda ce ispasti sve ok
Želim ti sreću dalje ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji