Dvi mrvice su vracene ❤❤a sest zaleđeno sad boze pomozi🙏🙏
Sretno..cuvaj mrvice
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Mauella onda si imala na kraju 8js? Jesu te pitali koliko zelis vratiti? Jel ti primas injekcije Fragmin?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sretno..cuvaj mrvice
Hvala😘😘
Mauella onda si imala na kraju 8js? Jesu te pitali koliko zelis vratiti? Jel ti primas injekcije Fragmin?
Je pitali su me koliko Ce vratit ..osam blastocista je bilo a ne primam te inekcije za sta su to
Je pitali su me koliko Ce vratit ..osam blastocista je bilo a ne primam te inekcije za sta su to
Za cirkulaciju i andol 100 su mi dali. Vjerojatno su to meni dali zbog moja 4 prijasnja neuspjela postupka. Jer bi dosla svako put do transfera ali se ne bih uhvatilo..
Ugl.sretno.. puno setaj 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Didi, da meni se nakon neuspjesnog postupka u 1 mj, uhvatilo prirodno slj mjesec. .
Vidjet cu dalje. Do sljedeceg ultrazvuka jos tjedan dana, pa cu vidjeti.
Valjda ce ispasti sve ok
Želim ti sreću dalje ❤
Rayna nije to tocno. 4 stimulirana IVF i 2 prirodna su preko HZZO. FET se ne broji kao pokusaj, on je dio onog stimuliranog u kojem je nastao embrij. Za inseminacije mislim da su 4.
Pa onda sam izgleda krivo cula. A jos bolje ako imamo pravo 4 stimulirana ivf. Sad me molim te prosvjetni sta je FET?
To ti je embriotransfer iz kriopohrane odnosno kad imas viska embrija pa ih zalede onda na sljedeci transfer dodjes po te svoje smrzlice i to je FET. Mislim da je kratica Frozen embrio transfer. Ti u stimulaciji mozes dobiti npr 7 embrija koji svi prezive do 5. dana, jedan oli dva ri odmah vrate, preostale zamrznu. I dok ih ne potrosis ne moras vise na stimulaciju i to se sve broji u taj jedan stimulirani postupak.
Rayna nije to tocno. 4 stimulirana IVF i 2 prirodna su preko HZZO. FET se ne broji kao pokusaj, on je dio onog stimuliranog u kojem je nastao embrij. Za inseminacije mislim da su 4.
Pa onda sam izgleda krivo cula. A jos bolje ako imamo pravo 4 stimulirana ivf. Sad me molim te prosvjetni sta je FET?
Ispricavam se na ubacivanju, ali da ti odgovorim...FET je transfer smrznutih embrija!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji