Manuella uh tek tadaa.. ja cu prije ici sigurno. 😆
Ajme da, sad je najgore ovo cekanje kad ne mozes nista..STA Bog da🙏
Iskreno bi voljela da mogu sresti jednog dana neke od vas cura , kada svi dodjemo do cilja. Vidjeti vas i upoznati djecu koja su toliko bila zeljena i cekana. Mislim da bi i presutno bez puno rijeci sve mogle shvatiti sve sto smo prosli i sve emocije.
Meni je prvi ICSI pa sve sta sam prosla od inekcija lijekova od kojih sam imala mucnine glavobolje pa strah od hiperstimulacije...hocu rec da se divim curama koje prolaze 6-7stimulaciju koja je to snaga i strpljenje..svaka vam cast
Evo cure da vam se javim ja dns bila na transferu sad odmorko.Vratili jednu blastocistu koja je superr kvalitete. Nazalost nismo imali ništa za smrznuti jer nisu došle do stadija blastociste alllii imamooo jednuuu aliiii vrijednuuuu wiii i saddd pozitivaaaa..
Pozdravljam nove i stare cure svima želimm svuu srecu od srcaaa
Pozz,zenice iz Petrove..jel se beta vadi u laboratoriju,tamo u dvoristu glavne zgrade?
Vadi se u labosu koji je u dvorisnoj zgradi. Rezultati su gotovi kroz par sati ali ih mogu poslati i na email
Hvala..jel postoji neko vrijeme da moras doc,rano ujutro ili je svejedno?
Evo cure da vam se javim ja dns bila na transferu sad odmorko.Vratili jednu blastocistu koja je superr kvalitete. Nazalost nismo imali ništa za smrznuti jer nisu došle do stadija blastociste alllii imamooo jednuuu aliiii vrijednuuuu wiii i saddd pozitivaaaa..
Sretno😘😘
Odlično! Sad samo lagano i cekamo betu❤
Pozdravljam nove i stare cure svima želimm svuu
Sretnoo
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Gdje nam je Nonina kako je proslo?♡
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Pozz,zenice iz Petrove..jel se beta vadi u laboratoriju,tamo u dvoristu glavne zgrade?
Vadi se u labosu koji je u dvorisnoj zgradi. Rezultati su gotovi kroz par sati ali ih mogu poslati i na email
Hvala..jel postoji neko vrijeme da moras doc,rano ujutro ili je svejedno?
Mislim da primaju do 10 ili 11 ali nisam ziher. Ja sam uvijek dolazila oko 8 i nisam dugo cekala
Sada odmorko. Pazi na mrvicu. Sretno draga. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji