Nonina u kojoj si ti trenutno fazi?
Evo mene….na cekanju… cekam da m dođe. Nemam cisti tako da treci dan pikanje s elonva . Ne znam ako ti dobila to al to piknem jednom za 3 dana. To mi se cak i svidja , a onda na uzv…
Jesi ti bila pod anestezijom ili ne na punkciji? U vv mi se nimalo nije svidjela pa ne znam kako cu ovdje.
Ja sam bila na Puregonu prvi put a drugi na GonaluF i Cetrotidima. Oba puta kod njih sam bila pod anestezijom zbog toga sto su mi jajnici malo zeznuto postavljeni pa bi sam zahvat bio bolan. Prije samog zahvata ti u venu daju i protiv bolova. Nakon aspiracije lezis do sat vremena ovisi da li je zahvat prosao u redu i ako je potrebno i ako te boli jos ti daju dodatno protiv bolova. Nazalost anesteziju moras platiti ali mislim da vrijedi.Na VV sam umirala od bolova za vrijeme zahvata i jos tjedan dana nakon.
Imam nisku rezervu pa zato to dobila za stimulaciju. Citala i na netu da je to za nas niske. A i mislim da Petrova to daje. Anesteziju znam da se placa i vjeruj mi nakon vv i ja platim bez problema. To mi je receno da mogu sa ili bez. Al o tome cu razmisljat dok do tog dođe . Sam samo da dođe m i da krenemo konacno jer i cekanje ubija.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
I da, najvise me u vv razljutilo kad mi suze isle od boli i dok se malo trgnula a doktorica onako s visoka: sta?sta te boli? ... uf.. 😡 i sad dok se sjetim bi ju mogla tresnut 😡
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
I da, najvise me u vv razljutilo kad mi suze isle od boli i dok se malo trgnula a doktorica onako s visoka: sta?sta te boli? … uf.. 😡 i sad dok se sjetim bi ju mogla tresnut 😡
Meni je na VV punkcija ciste na jajniku bila uzasno bolna jer su mi zaboravilu dati one svoje tabletice. Uzasno iskustvo. Onda je za 2 mjeseca bila prva aspiracija koja i nije bila toliko bolna tada su mi dsli te svoje tabletice ali je zato odnos doktorice prema meni 3 dan nakon aspiracije bio ispod svake ljudskosti, bas tako onako ti se obraca s visoka, uplakanu me tjesila teta Đurđa i to je bio okidač da odem od tamo. I soc ginic mi je dao broj od Škvorca. Znači preporodila se kada sam dosla tamo, od pristupa ljubaznosti ljudskosti zelje da ti sve objasni dopusti ti da pitas.... prezadovoljna sam njima i bila i ostala. Zato sam i nastavila voditi trudnocu kod njih. Dr. salje i zahtjeva sve moguce pretrage na koje imamo pravo a za koje soc ginic zbog stanja u zdravstvu bira koju ce pacijenticu na sto poslati.
Truskawka Sta su ti rekli na pregledu?
Ivana jesi ponovila test ili cekas betu?
Tencii hvala na pitanju. Jucer je bila aspiracija. Danas sam vec super i u neizvjesnosti cekam 10 sati kad se budem cula s njima da mi kazu kako napreduje oplodnja i kad ce biti transfer. Kako si ti?
❤N i V💙
Konačno je sve počelo! Danas sam si dala prvu injekciju i moram priznati da mi to stvarno ne predstavlja problem. Sad nestrpljivo čekam prvi ultrazvuk. Zanima me samo ima li koja cura da ima endometriom na jajniku i kakve su kvalitete bile jajne stanice dobivene iz tog jajnika?
Ja naime imam endometriom od 2.5 cm na lijevom jajniku koji mi uvijek više reagira na simulaciju od desnog ali se bojim kako taj endometriom utječe na kvalitetu jajnih stanica.
Suncica ja sam imala endometriozu na lijevom jajniku 4,5cm i isla operirati prije 2 godine. Uspjeli su mi spasiti dio jajnika i nakon toga sam imala biokemijsku (valjda bilo prerano nakon operacije) ugl od onda nista i kad sam prosle god isla na redovnu kontrolu otkrili su mi policisticne na desnom jajniku..tad sam odlucila na insemenaciju i tokom pripreme za istu dr mi je rekao da imam previse zrelih folikula (predobro sam reagirala na ljekove) i da ili cemo odustati od insemenacije ili idemo na ivf. I tako odlucili ici na ivf i jucer bila na aspiraciji. Od 7 dobrih folikula dobili smo 3 jajasca koja su sad u postupku oplodnje i cekam da mi jave kako napreduju i kad ce biti transfer. Zelim ti svu srecu kao i svim trudilicama da sto prije imate svoje male bebice u trbuscicu.
❤N i V💙
Eto ja o vuku a vuk me zove ;) kaze da smo dobili jako lijepe dvije oplodene stanice i u pon idem na transfer. On cvrsto vjeruje da ce se primiti odmah tako da iz njegovih usta u Bozje usi. :)) ajme kako mi je uljepsao dan i vikend i sve :)) pusa svim trudilicama i trudnicama
❤N i V💙
Evo i mene..jucer sam bila na punkciji i truskawka citam kako si i ti pa sam se morala javit...kako si jel' te boli dole.mene boli kad hodam i pritisak mi je ogroman..strah me hiperstimulacije jer su mi izvadili 22 stanice
Sortiraj odgovore
Najstariji