Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hope1234
    16. Ožujak 2018. 15:47

Ivana0079

Evo cure ja napravila meni
    Pokazuje svijetlu drugu crtu jel to znaci da je pozitivan ako je skroz blaga crta, nemogu da virujem jel to to

To bi bilo to,ali je najsigurnija beta! Tako da sto prije to napraviti.. Sretno

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Ivana0079
    16. Ožujak 2018. 15:59

Cure ako budete imale bilo kakva pitanja ja san vam isla privatno u cito u splitu. Svi od doktora Poljaka do sestara ljubaznost na vrhuncu.  Prvi put san na ivf i stvarno ni ja jos nemogu vjerovat. 

• Kengurica
    16. Ožujak 2018. 16:12

Bravo Ivana. Jel TESA ili TESE. Aspiracija/punkcija ili biopsija testisa? Čestitam ti vec sad jer bit ce to to.

• Ivana0079
    16. Ožujak 2018. 17:55

Draga biopsija testisa je bila

• Rayna
    16. Ožujak 2018. 19:07

čestitam Ivsna 😀♥😀 

• Josipabalunovic
    16. Ožujak 2018. 19:23

Pozz..meni je danas 7 dnt,napravila test maloprije i negativan je 😢😢 od simptoma imam bolne grudi,stalno mokrenje,blago povisenu temp,i s vremena na vrijeme me dole malo boli,onako kao da cu dobiti,ali vise ljevi jajnik..sto mislite da li je test mozda rano napravljen,nisam mogla vise izdrzati,dani mi idu presporo..

• Nonina
    16. Ožujak 2018. 19:54

malimaj

Nonina u kojoj si ti trenutno fazi?

Evo mene....na cekanju... cekam da m dođe. Nemam cisti tako da treci dan pikanje s elonva . Ne znam ako  ti dobila to al to piknem jednom za 3 dana. To mi se cak i svidja , a onda na uzv... 
    Jesi ti bila pod anestezijom ili ne na punkciji? U vv mi se nimalo nije svidjela pa ne znam kako cu ovdje. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    16. Ožujak 2018. 20:14

Ivana sretno i drzim fige da beta bude bingo! 😁

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

En@
    16. Ožujak 2018. 20:19

Hej cure.danas sam bila na punkciji, 14komada,u ned cemo saznat daljnji razvoj dogadaja.ostala mi je kutija menopura izvukla sam samo jednu dozu 225.kolko dugo to moze stajat i ako kome treba nek se javi.da mu poklonim malo hormona ;)

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

malimaj
    16. Ožujak 2018. 20:56

Nonina

malimaj

Nonina u kojoj si ti trenutno fazi?

Evo mene….na cekanju… cekam da m dođe. Nemam cisti tako da treci dan pikanje s elonva . Ne znam ako ti dobila to al to piknem jednom za 3 dana. To mi se cak i svidja , a onda na uzv…
    Jesi ti bila pod anestezijom ili ne na punkciji? U vv mi se nimalo nije svidjela pa ne znam kako cu ovdje.

Ja sam bila na Puregonu prvi put a drugi na GonaluF i Cetrotidima. Oba puta kod njih sam bila pod anestezijom zbog toga sto su mi jajnici malo zeznuto postavljeni pa bi sam zahvat bio bolan. Prije samog zahvata ti u venu daju i protiv bolova. Nakon aspiracije lezis do sat vremena ovisi da li je zahvat prosao u redu i ako je potrebno i ako te boli jos ti daju dodatno protiv bolova. Nazalost anesteziju moras platiti ali mislim da vrijedi.Na VV sam umirala od bolova za vrijeme zahvata i jos tjedan dana nakon. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.