Ajme Tencii rasplakala sam se na tvoj post,toliko mi je drago ,ovo je nešto predivno,ne brini ništa za dalje ,samo pozitivno,čestitam od srca!!!

url=https://lilypie.com]
DANTE
Tencii čestitam ti od srca. Bas citam tvoj post i onak si razmisljamm maaa nikad cure nema odustajanja jesam motivirana i sad si mi dala jos vecuu motivaciju, istina je da onak ponekad ti dođu misli hoce se to stvarno jednog dana primiti....daaa HOCEEEE imat cemo male andelice na svojim prsima kad tadd,da hocemo vjerujem u to. Nema nikad predaje nikad. Tencii ne sanjas uzivaj sada u prekrasnom razdoblju
Hvala vam sto ste tu, jako mi znaci ova grupa. Pracenje vasih prica i iskustava.
Medjusobno se vjerovatno vise mozemo shvatiti nego i sto nase obitelji i najblizi mogu.
Ajmeeee Tencii pa prekrasno! Bas si me raznjezila. Sretno do kraja!

Tencii cestitam! Bas mi je drago! Uzivaj i neka ti je sretno do kraja!!!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
hej svima, evo da se i ja pridružim. Radimo na bebi već više od godine dana i ništa...
u ponedjeljak imam prvi pregled i mišljenje na bolnici Vuk Vrhovec,za prvi put idem sama. Od nalaza sam povadila sve, bar mislim 😃 spolne hormone, testove na hepatitise, hiv, progesteron, briseve sam radila i imala sam ureaplazmu ( ponavljam bris u utorak ) jer sam popila antibiotike ( doksiciklin ) i nadam se da je necu vise imati. Pročitala sam sve postoje do 100-te stranice pa sam se registrirala.
da li mi moze netko reci kada opet idem nakon ponedjeljka? I muž je povadio spermiogram koji katastrofa ..nepokretni,sljepljeni, i samo 22% zivih, i izvadio je isto testove na hiv, hepatitise...
pozdrav svima vama koje ste hrabre i borite te 😀
Hvala vam sto ste tu, jako mi znaci ova grupa. Pracenje vasih prica i iskustava.
Medjusobno se vjerovatno vise mozemo shvatiti nego i sto nase obitelji i najblizi mogu.
Od srca ti cestitam. 💖
Jako mi je drago zbog tebe. 😊

Noa 💙
Rayna, kao prvo sretno! Ne zna se kad ideš opet jer ovisi što ce dr. reći. Npr može reći da sad muž ode andrologu/urologu pa se onda javite, može te npr poslati na test prohodnosti jajnika, a može ti npr. reći da ste kandidat za IVF i da imate sve već odradjeno pa se javiš već prvi dan iduće menge. Uglavnom dok ti ne pogleda dosadasnje nalaze dr neces nista unaprijed znati. Super je sto si vecinu obavila od onoga sto je obavezno ili cak sve.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji