Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    14. Ožujak 2018. 17:09

Tencii….. Bas mi je jaaakooo drago.... Cestitke... Sretno dalje.... 💕💕

4 sreća
    14. Ožujak 2018. 21:19

Tenci cestitam od srca 💕čuvaj se sada i uživaj 

• Kengurica
    14. Ožujak 2018. 21:39

Ajmeeee Tencii pa prekrasno! Bas si me raznjezila. Sretno do kraja!

• Nonina
    15. Ožujak 2018. 07:57

Tencii cestitam! Bas mi je drago! Uzivaj i neka ti je sretno do kraja!!!

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Rayna
    15. Ožujak 2018. 17:30

hej svima, evo da se i ja pridružim. Radimo na bebi već više od godine dana i ništa...
    u ponedjeljak imam prvi pregled i mišljenje na bolnici Vuk Vrhovec,za prvi put idem sama. Od nalaza sam povadila sve, bar mislim 😃 spolne hormone, testove na hepatitise, hiv, progesteron, briseve sam radila i imala sam ureaplazmu ( ponavljam bris u utorak ) jer sam popila antibiotike ( doksiciklin ) i nadam se da je necu vise imati. Pročitala sam sve postoje do 100-te stranice pa sam se registrirala.
    da li mi moze netko reci kada opet idem nakon ponedjeljka? I muž je povadio spermiogram koji katastrofa ..nepokretni,sljepljeni, i samo 22% zivih, i izvadio je isto testove na hiv, hepatitise...
    pozdrav svima vama koje ste hrabre i borite te 😀 

m.girl6
    15. Ožujak 2018. 19:36

Tencii

Hvala vam sto ste tu, jako mi znaci ova grupa. Pracenje vasih prica i iskustava.
    Medjusobno se vjerovatno vise mozemo shvatiti nego i sto nase obitelji i najblizi mogu.

Od srca ti cestitam. 💖
    Jako mi je drago zbog tebe. 😊

Noa 💙

• Kengurica
    15. Ožujak 2018. 22:42

Rayna, kao prvo sretno! Ne zna se kad ideš opet jer ovisi što ce dr. reći. Npr može reći da sad muž ode andrologu/urologu pa se onda javite, može te npr poslati na test prohodnosti jajnika, a može ti npr. reći da ste kandidat za IVF i da imate sve već odradjeno pa se javiš već prvi dan iduće menge. Uglavnom dok ti ne pogleda dosadasnje nalaze dr neces nista unaprijed znati. Super je sto si vecinu obavila od onoga sto je obavezno ili cak sve. 

• Suncica135
    15. Ožujak 2018. 22:46

Konačno je sve počelo! Danas sam si dala prvu injekciju i moram priznati da mi to stvarno ne predstavlja problem. Sad nestrpljivo čekam prvi ultrazvuk. Zanima me samo ima li koja cura da ima endometriom na jajniku i kakve su kvalitete bile jajne stanice dobivene iz tog jajnika?
    Ja naime imam endometriom od 2.5 cm na lijevom jajniku koji mi uvijek više reagira na simulaciju od desnog ali se bojim kako taj endometriom utječe na kvalitetu jajnih stanica.

• Rayna
    16. Ožujak 2018. 07:19

Kengurica hvala ti na odgovoru 😃
    Pitala sam svoju ginekologicu da dobijem uputnicu za propuhivanje ali rekla mi je da nema smisla da idem jer kad je pogledala nalaz spermiograma da nama inseminacija ne dolazi u obzir. Prikupila sam bas sve potrebne nalaze i dokumentaciju tako sam dosta dog unaprijed odradila. spermiogram je rađen prije mjesec dana ali sam cula da VV ne prizna nego da se ponovno radi kod njih, e mene sad zanima dali muž to radi odmah sljedeci put kad budemo dolazili? Cula sam da se mora ici i kod njihovih pravnika, psihologa? Koliko to sve traje? Jer sljedeća menga treba biti oko 5.4.
    uf, znam da je ovo puno pitanja....
    i da li ima tko od cura da je iz Požege? 

• Nonina
    16. Ožujak 2018. 10:31

Rayna

Kengurica hvala ti na odgovoru 😃
    Pitala sam svoju ginekologicu da dobijem uputnicu za propuhivanje ali rekla mi je da nema smisla da idem jer kad je pogledala nalaz spermiograma da nama inseminacija ne dolazi u obzir. Prikupila sam bas sve potrebne nalaze i dokumentaciju tako sam dosta dog unaprijed odradila. spermiogram je rađen prije mjesec dana ali sam cula da VV ne prizna nego da se ponovno radi kod njih, e mene sad zanima dali muž to radi odmah sljedeci put kad budemo dolazili? Cula sam da se mora ici i kod njihovih pravnika, psihologa? Koliko to sve traje? Jer sljedeća menga treba biti oko 5.4.
    uf, znam da je ovo puno pitanja….
    i da li ima tko od cura da je iz Požege?

Rayna,na zalost dobro nam dosla.  Psihologa,pravnika rijesite brzo. Kojih 10-15 min razgovora ali to mozda ipak morate bit oba dvoje.  Dobijete papire koje morate ovjeriti kod javnog biljeznika. Mislim da bi sper. morao bas u vv napraviti. Da zele svoje nalaze. Ako ce morati sperm.ponovit kod njih onda rijesite odmah i psihologa. I ako je sve ostalo ok(ne moras  mozda smanjit tsh il nesto drugo popravit od nalaza) u sljedecoj m vec mozete krenut kako je rekla Kengurica. Jedino sto zele da je sve ok kolko moze biti.  Npr.meni jedan bris bio malo cudni pa me zajjj. Dok recimo drugom doktoru to nije bio nikakav problem vec normalno. Ovisi i na koga tamo prvo naletis od doktora i kako ce odluciti. Sretno i napunite se strpljenjem za svaki slucaj !!! (Prvi puta dosla u 11 a na redu bila u 4)

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.