Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    13. Ožujak 2018. 07:29

Pozdrav svima, nova sam na forumu, nisam sve uspjela procitati ali se nadam da cu se nekako uspjeti uklopiti. Trenutno sam u postupku ivf na IVF poliklinici u zg, sutra je nadam se zadnji uzv pa cemo vidjeti kako i sta dalje. Zelim svim curama i zenama svu srecu u zelji da postanu majke i napokon prime svojeg malog andjeleka u ruke 👶👼❤

❤N i V💙

du1988
    13. Ožujak 2018. 14:55

Svim curama trudilicama i cekalicama zelim svu srecu! Ja sam napokon jucer prokrvarila tako da iduci ciklus idem u FET ako bi sve bilo ok! 

url=https://lilypie.com]

• Tencii
    13. Ožujak 2018. 22:15

Cure, htjela bi podjeliti nesto s vama, iako se meni jos sve cini kao da sanjam i fakat sam u nevjerici skroz.
    Ja sam izgleda trudna. 6+2.
    U prvom mjesecu sam isla na treci neuspjesan ivf, prije kojeg je bilo i struganje endometrija. Jako sam se nadala za taj postupak. Na kraju osim sto je bio neuspjesan, bila sam na hitnoj jer sam lose reagirala na stimulaciju.
    Kupila sam ovulacijske trakice nakon dugo vremena i iako sam se spremala u glavi na daljnje pretrage i bila uvjerena da ne mogu prirodno, htjela sam isprobati. 
    Muz je vec odavno ponavljao da ocito ne mozemo normalno i bio je potpuno uvjeren u to.On ima odredjenih povremenih problema sa ravnotezom , pa nam je i pokusavanje doma bilo cesto stresno, neizvedivo ili smo morali koristiti razne oblike pomoci, kad nije mogao biti normalan odnos.Zbog toga sam i sebe uvjerila da nismo normalni, niti mozemo normalno, niti ce ikad tako uspjeti.🙄 Nazalost, znam da me nije htio povrijediti, ali me to ubijalo. Kao da je odustajao, a osjecala sam da ne mogu vise sama.
    Menga mi je kasnila , napravila sam test-pozitivan. Dan kad sam bila narucena me tjerao da vadim betu, a ja sam bila jako pesimisticna. Pristala sam to jutro jer mi je na zadnjem testu druga crtica iskocila odmah nakon sto sam se popiskila . Beta je bila 966 👏❤️ 
    Odjurila sam dr koja je skupa sa mnom zbunjeno gledala papir. Nije nista jos mogla vidjeti na uzv. Svi su me u bolnici ohrabrili, veselili se, a ja sam bila kao pijana, nista nisam kuzila😂Svako malo sam gledala jel to moj nalaz.
    Danas je bio uzv i vidjela je gestacijsku i zumanjcanu. Konacno sam malo pocela kuziti da oni fakat to pricaju o meni i isla sam nalaz pokazivati i drugoj dr i biologu i svakom kog sam vidjela😜.
    Nadam se da je ovo stvarno i da ce tako biti do kraja

malimaj
    13. Ožujak 2018. 22:45

Tencii

Cure, htjela bi podjeliti nesto s vama, iako se meni jos sve cini kao da sanjam i fakat sam u nevjerici skroz.
    Ja sam izgleda trudna. 6+2.
    U prvom mjesecu sam isla na treci neuspjesan ivf, prije kojeg je bilo i struganje endometrija. Jako sam se nadala za taj postupak. Na kraju osim sto je bio neuspjesan, bila sam na hitnoj jer sam lose reagirala na stimulaciju.
    Kupila sam ovulacijske trakice nakon dugo vremena i iako sam se spremala u glavi na daljnje pretrage i bila uvjerena da ne mogu prirodno, htjela sam isprobati.
    Muz je vec odavno ponavljao da ocito ne mozemo normalno i bio je potpuno uvjeren u to.On ima odredjenih povremenih problema sa ravnotezom , pa nam je i pokusavanje doma bilo cesto stresno, neizvedivo ili smo morali koristiti razne oblike pomoci, kad nije mogao biti normalan odnos.Zbog toga sam i sebe uvjerila da nismo normalni, niti mozemo normalno, niti ce ikad tako uspjeti.🙄 Nazalost, znam da me nije htio povrijediti, ali me to ubijalo. Kao da je odustajao, a osjecala sam da ne mogu vise sama.
    Menga mi je kasnila , napravila sam test-pozitivan. Dan kad sam bila narucena me tjerao da vadim betu, a ja sam bila jako pesimisticna. Pristala sam to jutro jer mi je na zadnjem testu druga crtica iskocila odmah nakon sto sam se popiskila . Beta je bila 966 👏❤️
    Odjurila sam dr koja je skupa sa mnom zbunjeno gledala papir. Nije nista jos mogla vidjeti na uzv. Svi su me u bolnici ohrabrili, veselili se, a ja sam bila kao pijana, nista nisam kuzila😂Svako malo sam gledala jel to moj nalaz.
    Danas je bio uzv i vidjela je gestacijsku i zumanjcanu. Konacno sam malo pocela kuziti da oni fakat to pricaju o meni i isla sam nalaz pokazivati i drugoj dr i biologu i svakom kog sam vidjela😜.
    Nadam se da je ovo stvarno i da ce tako biti do kraja

Tencii, draga neizmjerno mi je drago zbog tebe. Lijepa vijest za kraj dana. Uživajte sada u svojoj mrvi i cuvajte se i pazite i mazite. Jupiiiii!!!!!!!!👍💪😙😍😘😚

du1988
    13. Ožujak 2018. 22:54

Tencii, cestitam vam od <3! Bas mi je drago i sretna sam kad god vidim da je nekom uspjelo, pogotovo ovako izvan postupaka! 

• Tencii
    13. Ožujak 2018. 23:43

Hvala! ❤️ Jedino sam se usudila mami i vama reci 😆

truskawka
    14. Ožujak 2018. 06:06

Tencii bas lijepa vjest ovako rano ujutro. Sretna sam zbog tebe. Uzivajte sad i pazite na svoju bebicu. 
    Ja idem danas valjda na zadnji uzv prije ivf-a, jajnici mi divljaju jedva hodam..i jedva cekam da cujem sta dr ima za reci..

❤N i V💙

Beba
    14. Ožujak 2018. 08:09

Ajme Tencii rasplakala sam se na tvoj post,toliko mi je drago ,ovo je nešto predivno,ne brini ništa za dalje ,samo pozitivno,čestitam od srca!!!

DANTE

Pikica89
    14. Ožujak 2018. 09:51

Tencii čestitam ti od srca. Bas citam tvoj post i onak si razmisljamm maaa nikad cure nema odustajanja jesam motivirana i sad si mi dala jos vecuu motivaciju,  istina  je da onak ponekad ti dođu misli hoce se to stvarno jednog dana primiti....daaa HOCEEEE imat cemo male andelice na svojim prsima kad tadd,da hocemo vjerujem u to. Nema nikad predaje nikad. Tencii ne sanjas uzivaj sada u prekrasnom razdoblju 

• Tencii
    14. Ožujak 2018. 10:56

Hvala vam sto ste tu, jako mi znaci ova grupa. Pracenje vasih prica i iskustava.
    Medjusobno se vjerovatno vise mozemo shvatiti nego i sto nase obitelji i najblizi mogu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.