Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    11. Ožujak 2018. 18:19

hope1234

du1988

Cure, sad sam vec lagano zabrinuta jer nema krvarenjau utorak ujutro sam stavila zadnji utrogestan. Ima li netko iskustva, citala sam da vecini zena krvarenje nastupi nakon 3-4 dana

Kada ti je očekivana M trebala doći?

A tesko je reci kad je ocekivana nakon stimuliranog ciklusa. 27.1.mi je bila zadnja M, potvrdjena je biokemijska trudnoca u utorak, ginekologinja je rekla ako ne dobijem u roku tjedan dana da joj se javim.

url=https://lilypie.com]

• hope1234
    11. Ožujak 2018. 21:28

du1988

hope1234

du1988

Cure, sad sam vec lagano zabrinuta jer nema krvarenjau utorak ujutro sam stavila zadnji utrogestan. Ima li netko iskustva, citala sam da vecini zena krvarenje nastupi nakon 3-4 dana

Kada ti je očekivana M trebala doći?

A tesko je reci kad je ocekivana nakon stimuliranog ciklusa. 27.1.mi je bila zadnja M, potvrdjena je biokemijska trudnoca u utorak, ginekologinja je rekla ako ne dobijem u roku tjedan dana da joj se javim.

Zato i pitam,smatram da su neka odstupanja normalna ...pogotovo ako je potvrđena trudnoća.onda ciklus ni ne računamo kao što je bio...nemoj se brinuti,doći će ona...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Monicica
    12. Ožujak 2018. 06:46

Malimaj....meni nisu uveli nikakav drugi lijek jer je samnom sve ok.. Svi nalazi su mi uredni.osim vitamina D...a ti si vec trudnica ili?

malimaj
    12. Ožujak 2018. 08:24

Monicica

Malimaj….meni nisu uveli nikakav drugi lijek jer je samnom sve ok.. Svi nalazi su mi uredni.osim vitamina D…a ti si vec trudnica ili?

Jesam. Trudna trudilica iz 3 pokusaja. Cuvaj mrvu. 😙

• Monicica
    12. Ožujak 2018. 13:22

Super cestitam...i zelim ti sve najbolje...javim cu rezultat...cuvam ja nju ko oko u glavi

Pikica89
    12. Ožujak 2018. 15:57

Evo cure samo da vam javim da mi je ginekolog dao bolovanje sedam dana za vikend je aspiracija pa je reko da poslje aspiracije dodem da ako treba ce onda produžiti. Ja ostala u šokuu jer sam mislila da necu dobiti...ocito je dns bio dobre volje 

Pikica89
    12. Ožujak 2018. 15:58

malimaj
    12. Ožujak 2018. 17:43

Pikica89

Evo cure samo da vam javim da mi je ginekolog dao bolovanje sedam dana za vikend je aspiracija pa je reko da poslje aspiracije dodem da ako treba ce onda produžiti. Ja ostala u šokuu jer sam mislila da necu dobiti…ocito je dns bio dobre volje

Bas mi je drago zbog tebe. Barem jedan stres manje. Sada koliko je god moguce samo opusteno, bez previse stresa. Zaokupi misli necime sto volis raditi i sretno u subotu na aspiraciju. Drzim fige 🤞

malimaj
    12. Ožujak 2018. 17:45

Monicica

Super cestitam…i zelim ti sve najbolje…javim cu rezultat…cuvam ja nju ko oko u glavi

Monicica, tak i treba. Navijam i dobre vibre saljem 👍😘🤗

• Monicica
    13. Ožujak 2018. 07:18

Pikica89 eto vidis da je sve ok....super sad samo lagano i sretno....navijamo za tebe...
    Malimaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.