Cure, sad sam vec lagano zabrinuta jer nema krvarenjau utorak ujutro sam stavila zadnji utrogestan. Ima li netko iskustva, citala sam da vecini zena krvarenje nastupi nakon 3-4 dana
Kada ti je očekivana M trebala doći?
A tesko je reci kad je ocekivana nakon stimuliranog ciklusa. 27.1.mi je bila zadnja M, potvrdjena je biokemijska trudnoca u utorak, ginekologinja je rekla ako ne dobijem u roku tjedan dana da joj se javim.
url=https://lilypie.com]
Cure, sad sam vec lagano zabrinuta jer nema krvarenjau utorak ujutro sam stavila zadnji utrogestan. Ima li netko iskustva, citala sam da vecini zena krvarenje nastupi nakon 3-4 dana
Kada ti je očekivana M trebala doći?
A tesko je reci kad je ocekivana nakon stimuliranog ciklusa. 27.1.mi je bila zadnja M, potvrdjena je biokemijska trudnoca u utorak, ginekologinja je rekla ako ne dobijem u roku tjedan dana da joj se javim.
Zato i pitam,smatram da su neka odstupanja normalna ...pogotovo ako je potvrđena trudnoća.onda ciklus ni ne računamo kao što je bio...nemoj se brinuti,doći će ona...
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Malimaj....meni nisu uveli nikakav drugi lijek jer je samnom sve ok.. Svi nalazi su mi uredni.osim vitamina D...a ti si vec trudnica ili?
Malimaj….meni nisu uveli nikakav drugi lijek jer je samnom sve ok.. Svi nalazi su mi uredni.osim vitamina D…a ti si vec trudnica ili?
Jesam. Trudna trudilica iz 3 pokusaja. Cuvaj mrvu. 😙
Super cestitam...i zelim ti sve najbolje...javim cu rezultat...cuvam ja nju ko oko u glavi
Evo cure samo da vam javim da mi je ginekolog dao bolovanje sedam dana za vikend je aspiracija pa je reko da poslje aspiracije dodem da ako treba ce onda produžiti. Ja ostala u šokuu jer sam mislila da necu dobiti...ocito je dns bio dobre volje
Evo cure samo da vam javim da mi je ginekolog dao bolovanje sedam dana za vikend je aspiracija pa je reko da poslje aspiracije dodem da ako treba ce onda produžiti. Ja ostala u šokuu jer sam mislila da necu dobiti…ocito je dns bio dobre volje
Bas mi je drago zbog tebe. Barem jedan stres manje. Sada koliko je god moguce samo opusteno, bez previse stresa. Zaokupi misli necime sto volis raditi i sretno u subotu na aspiraciju. Drzim fige 🤞
Super cestitam…i zelim ti sve najbolje…javim cu rezultat…cuvam ja nju ko oko u glavi
Monicica, tak i treba. Navijam i dobre vibre saljem 👍😘🤗
Pikica89 eto vidis da je sve ok....super sad samo lagano i sretno....navijamo za tebe...
Malimaj
Sortiraj odgovore
Najstariji