Beba1 ja sam imala ovulacijsku sluz skoro kroz sve dane stimulacije! Po meni je normalno

url=https://lilypie.com]
Budući da mi nitko nije odgovorio, ponovit ću pitanje jer mi je zaista bitno. Dakle, smijem li si davati injekcije Gonal f (krenuti s postupkom) iako sam se razbolila (prehlada)?
Budući da mi nitko nije odgovorio, ponovit ću pitanje jer mi je zaista bitno. Dakle, smijem li si davati injekcije Gonal f (krenuti s postupkom) iako sam se razbolila (prehlada)?
Prehlada ne bi trebala stvarati neki problem,već u nekoliko navrata je nekoliko žena izjavilo da su imale čak istvarenu trudnoću s padom imuniteta...Ali u slučaju da su antubiotivi u pitanju tu nisam stručna jer nisam sigurna da li se smiju s hormonima miješati antibiotici.Tako da ne znam kakvo je stanje sada kod tebe ,ali ako ti samo curi nos i ne uzimas nikakve lijekove ne bi trebalo biti problema.
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Prehlada ne bi trebala stvarati neki problem,već u nekoliko navrata je nekoliko žena izjavilo da su imale čak istvarenu trudnoću s padom imuniteta…Ali u slučaju da su antubiotivi u pitanju tu nisam stručna jer nisam sigurna da li se smiju s hormonima miješati antibiotici.Tako da ne znam kakvo je stanje sada kod tebe ,ali ako ti samo curi nos i ne uzimas nikakve lijekove ne bi trebalo biti problema.
Hvala ti puno! Zasada mislim da je samo prehlada i da neće trebat antibiotici. Sad me malo prestala panika
I ja sam prehladena i zadnjih 5 dana sam pila lupocet flu forte i jucer sam krenula s injekcijama. a
Ako nisi pod temp i ne pijes antibiotike ne bi smjelo smetati!

Noa 💙
Nemam iskustva, no mislim da antibiotici i hormoni nisu povezani i ne smetaju jedni drugima..svakako si potvrdi kad budes imala prilike s nekim strucnim.. Sretno 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure hvala svima. Nalazi ok i danas sam krenula sa injekcijama i u utorak na uzv ☺
M.girl da li u Petrovoj sami daju lijekove za snizavanje tsh, i znas li koja im je gornja granica? Meni je bio 3.16 kad sam vadila krajem 10mj,to je vjerojatno previsoko jel?
I super za bocke, krenula siiii 😍💞
Nažalost, ne znam ti za snizavanje tsh i koja je granica. Meni su spolni hormoni za sad bili ock, ali mislim da je netko pisao da mora biti ispod 2, 2,5.
Daaa napokon sam krenula u 2.pokusaj. Novi lijek i veca doza 😇

Noa 💙
Curke..meni je 5dnt jedne blastice i jedne morule...i cijeli dan osjecam neko grcenje..boluckanje...da li je to dobar znak?
Nemam iskustva, no mislim da antibiotici i hormoni nisu povezani i ne smetaju jedni drugima..svakako si potvrdi kad budes imala prilike s nekim strucnim.. Sretno 😊
Znam da nemaju veze a opet se ne bi smjeli piti u ranoj trudnoći. Mene je strah antibiotika jer mi unište vaginalnu mikrofloru. Nadam se da neće biti potrebni i da će mi prehlada malo oslabit imunitet. Naime imam pre jak imunitet, zadnjih par godina se nikako nisam razbolila a radim s djecom koja stalno šmrcu i kišu.
Hvala na odgovoru i sretno i tebi
Znam da nemaju veze a opet se ne bi smjeli piti u ranoj trudnoći. Mene je strah antibiotika jer mi unište vaginalnu mikrofloru. Nadam se da neće biti potrebni i da će mi prehlada malo oslabit imunitet. Naime imam pre jak imunitet, zadnjih par godina se nikako nisam razbolila a radim s djecom koja stalno šmrcu i kišu.
Hvala na odgovoru i sretno i tebi
Antibiotik uvijek pij sa jogurtom jer nam svima unište vaginalnu floru, na taj način ćeš izbjeći upalu. Sretno 😙

Noa 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji