Hvala..malimaj...i mislim si da bi to moglo biti...nema nikakvog krvarenja za sad...ovaj put cu raditi test..jer betu vadim 19.3..nisam ga radila ni jedanput do sad..a ovo mi je treci postupak..vidjet cemo..kako nam Bog da...javim se
Pikica89...pa otvori si bolovanje kod dr.opce prakse od sad pa do transfera...a od transfera do bete kod ginekologa..jer ginekolog ti mora dati bolovanje nakon transfera...a za ovo prije znaju zezat malo..tak je i mene moj..
Monicica hvala da sutra idem do jednog i drugog doktora pa cu vidjeti kaj ce rec, fala😉
Monicica hvala da sutra idem do jednog i drugog doktora pa cu vidjeti kaj ce rec, fala😉
Pikica89
Ginici daju tek od dana aspiracije jer kakti za prije nemaju osnove. I to jedino ako je aopiracija js bila pozitivna. Jedino neki extra dobri izađu u susret. Navijam za tebe da ti barem onda opce prakse otvori ako vec nece ginice jer ti stres i napor u bilo kojoj fazi ne treba. Osobno sam sva 3 puta isla tek na dan aspiracije tj bila na BO prva dva puta svega nekoliko dana nakon nje jer me je uzasno boljelo, a treci, sada duram od apsiracije do poroda jer radim u trgovini pa kakti ima pravo otvoriti komolikacije zbog ivfa i kompleksnosti posla. Ali i to sam morala moliti
Monicica,
Neka onda bude treca sreca. A sto uzimas od terapije trenutno? 💪🤞👍🙏💞💬
Super hvala vam na informaciji mozda najbolje da odem kod dr opce prakse i molim ju jer ginekolog je sou uopce nema razumjevanja sve zeli crno na bijelo.
Malimaj......daj Boze da bude....uzimam vitamin D...folacin..i utrogestane naravno...vitamin D mi je na testiranju bio malo nizi.pa mi ga je dr.uvela...ne mirujem strogo...stalno nekaj izmisljam po kuci ..samo da ne razmisljam o simptomima...legnem samo dok stavljam utrogestan..
Pikica89...drzim palceve da uspijes dobiti bolovanje...samo hrabro
Monicica,
Probaj i sa sokom od cikle i svjezim ananasom. I nemoj dizati nista teze od 1 kg. Niti se puno saginjati. Meni je moj preporucio umjereno mirovanje i tako je i bilo. Nisam koristila vitamin D ali sam zato pika Decortin kao imunosuspenzor da tijelo ne odbaci plod ali njega mi je uveo mpo ginic zbog svih mojih nalaza. A da zivceki rade, nervoza pere i misli stalno lete je normalno.
Super hvala vam na informaciji mozda najbolje da odem kod dr opce prakse i molim ju jer ginekolog je sou uopce nema razumjevanja sve zeli crno na bijelo.
Meni je moja koja je inace super na preporuku mpo ginica rekla da oni mogu pisati svasta ali da to nema nazalost nikakvih osnova za BO za vrijeme trajanja pikanja vec da se probam dogovoriti na poslu ili da odem kod dr opce prakse jer njihova BO ne kontroliraju tako cesto i imaju siri spektar razloga za otvaranje od npr crijevne viroze pa do prehlade. Prva dva puta sam paralelno radila i pikala se a za treci sam si ciljano ostavila godisnji jer je glupo nekome ostajati duzan na poslu a pikas se uvijek u isto vrijeme i nakon toga je preporuka da se barem pola sata miruje
Cure, sad sam vec lagano zabrinuta jer nema krvarenja u utorak ujutro sam stavila zadnji utrogestan. Ima li netko iskustva, citala sam da vecini zena krvarenje nastupi nakon 3-4 dana
url=https://lilypie.com]
Cure, sad sam vec lagano zabrinuta jer nema krvarenjau utorak ujutro sam stavila zadnji utrogestan. Ima li netko iskustva, citala sam da vecini zena krvarenje nastupi nakon 3-4 dana
Kada ti je očekivana M trebala doći?
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji