Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    08. Ožujak 2018. 19:57

darliv

Hvala na odgovoru 😊
    M.girltrebali bi sljedeći tjedan imati sve nalaze koji su navedeni na njihovim stranicama, a sutra šaljem uputnicu da mi odrede termin za prvi pregled i jedva cekam da krenemo ☺️ U kojoj si ti fazi?

U fazi sam da idem sutra u Petrovu na vadenje krvi i po lijekove,ako budu nalazi u redu. Danas sam dobila mengu. 😊

Noa 💙

du1988
    08. Ožujak 2018. 20:20

m.girl6

darliv

Hvala na odgovoru 😊
    M.girltrebali bi sljedeći tjedan imati sve nalaze koji su navedeni na njihovim stranicama, a sutra šaljem uputnicu da mi odrede termin za prvi pregled i jedva cekam da krenemo ☺️ U kojoj si ti fazi?

U fazi sam da idem sutra u Petrovu na vadenje krvi i po lijekove,ako budu nalazi u redu. Danas sam dobila mengu. 😊

Sretno!  a gdje je LolaZ?? Bila je na tansferu 14.2.i cekale smo skupa betu, ali poslije se nije javljala.. pitam se je li uspjelo!

url=https://lilypie.com]

En@
    08. Ožujak 2018. 20:21

m.girl6

darliv

Hvala na odgovoru 😊

Sretno!!!!!vidimo se u cekaonici ja idem na prvi ultrazvuk

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

malimaj
    08. Ožujak 2018. 23:13

Nonina

Cure, zelim vam sretan dan zena ! 😘
    Imam pitanje. TSH je skocio na 2,4. Dr Skvorc me nece stavit u postupak, ne? Njemu je pozeljno ispod 2. Sad konacno morala krenut i eto sranja 😡

Kod mene je bilo slijedece. Prvi postupak kod njih 04/2017 TSH 2.55 bez problema sam isla u postupak ali nisu dobivene js. Drugi postupak kod njih 09/2017 TSH 1.49.tako da te mozda i primi s tvojim TSH vrijednostima. Idealno bi bilo da je sto nizi ali znam da ne idu u postupak ako je izbad 2.5. Mozda da ga nazoves da ne putujes bzvz. Mozda je to samo trenutno povecanje vrijednosti usljed mozda stresa ili necega drugoga. nazovi i  endokrinologa pa vidi i s njime da ti eventualno mozda malkice poveca terapiju.

• Nonina
    09. Ožujak 2018. 10:03

malimaj

Nonina

Imam pitanje. TSH je skocio na 2,4. Dr Skvorc me nece stavit u postupak, ne? Njemu je pozeljno ispod 2. Sad konacno morala krenut i eto sranja 😡

Kod mene je bilo slijedece. Prvi postupak kod njih 04/2017 TSH 2.55 bez problema sam isla u postupak ali nisu dobivene js. Drugi postupak kod njih 09/2017 TSH 1.49.tako da te mozda i primi s tvojim TSH vrijednostima. Idealno bi bilo da je sto nizi ali znam da ne idu u postupak ako je izbad 2.5. Mozda da ga nazoves da ne putujes bzvz. Mozda je to samo trenutno povecanje vrijednosti usljed mozda stresa ili necega drugoga. nazovi i endokrinologa pa vidi i s njime da ti eventualno mozda malkice poveca terapiju.

Hvala. Sve ok. Ipak mogu ici. 😁

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

malimaj
    09. Ožujak 2018. 10:09

Nonina

malimaj

Nonina

Kod mene je bilo slijedece. Prvi postupak kod njih 04/2017 TSH 2.55 bez problema sam isla u postupak ali nisu dobivene js. Drugi postupak kod njih 09/2017 TSH 1.49.tako da te mozda i primi s tvojim TSH vrijednostima. Idealno bi bilo da je sto nizi ali znam da ne idu u postupak ako je izbad 2.5. Mozda da ga nazoves da ne putujes bzvz. Mozda je to samo trenutno povecanje vrijednosti usljed mozda stresa ili necega drugoga. nazovi i endokrinologa pa vidi i s njime da ti eventualno mozda malkice poveca terapiju.

Super!!!! Drago mi je zbog tebe. 🙅‍♀️🤞

• Nonina
    09. Ožujak 2018. 11:54

malimaj

Nonina

malimaj

Nonina

Super!!!! Drago mi je zbog tebe. 🙅‍♀️🤞

Hvala ti malimaj... mislim da mi i jejeonom onom trenu  kad vidjela 2,4 skocio odmah i na 10 😁😁😁

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

En@
    09. Ožujak 2018. 13:53

Du jesi procurila?
    Ja sam bila jutros sve ok povecao mi dozu menopura na 225 i dodao cetrotide.u pon 2.ultrazvuk

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

du1988
    09. Ožujak 2018. 14:48

Nonina, drzim fige! Beba1 i tebi saljem pozitivne vibre!! kod mene jos nista...svaki tren trcim na wc, a ono ćorak..u utorak ujutro sam stavila zadnje, valjda ce kroz vikend krenuti!

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    09. Ožujak 2018. 22:37

Cure hvala svima. Nalazi ok i danas sam krenula sa injekcijama i u utorak na uzv ☺

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.