Hvala na odgovoru 😊
M.girltrebali bi sljedeći tjedan imati sve nalaze koji su navedeni na njihovim stranicama, a sutra šaljem uputnicu da mi odrede termin za prvi pregled i jedva cekam da krenemo ☺️ U kojoj si ti fazi?
U fazi sam da idem sutra u Petrovu na vadenje krvi i po lijekove,ako budu nalazi u redu. Danas sam dobila mengu. 😊
Noa 💙
Hvala na odgovoru 😊
M.girltrebali bi sljedeći tjedan imati sve nalaze koji su navedeni na njihovim stranicama, a sutra šaljem uputnicu da mi odrede termin za prvi pregled i jedva cekam da krenemo ☺️ U kojoj si ti fazi?
U fazi sam da idem sutra u Petrovu na vadenje krvi i po lijekove,ako budu nalazi u redu. Danas sam dobila mengu. 😊
Sretno! a gdje je LolaZ?? Bila je na tansferu 14.2.i cekale smo skupa betu, ali poslije se nije javljala.. pitam se je li uspjelo!
url=https://lilypie.com]
Hvala na odgovoru 😊
Sretno!!!!!vidimo se u cekaonici ja idem na prvi ultrazvuk
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Cure, zelim vam sretan dan zena ! 😘
Imam pitanje. TSH je skocio na 2,4. Dr Skvorc me nece stavit u postupak, ne? Njemu je pozeljno ispod 2. Sad konacno morala krenut i eto sranja 😡
Kod mene je bilo slijedece. Prvi postupak kod njih 04/2017 TSH 2.55 bez problema sam isla u postupak ali nisu dobivene js. Drugi postupak kod njih 09/2017 TSH 1.49.tako da te mozda i primi s tvojim TSH vrijednostima. Idealno bi bilo da je sto nizi ali znam da ne idu u postupak ako je izbad 2.5. Mozda da ga nazoves da ne putujes bzvz. Mozda je to samo trenutno povecanje vrijednosti usljed mozda stresa ili necega drugoga. nazovi i endokrinologa pa vidi i s njime da ti eventualno mozda malkice poveca terapiju.
Imam pitanje. TSH je skocio na 2,4. Dr Skvorc me nece stavit u postupak, ne? Njemu je pozeljno ispod 2. Sad konacno morala krenut i eto sranja 😡
Kod mene je bilo slijedece. Prvi postupak kod njih 04/2017 TSH 2.55 bez problema sam isla u postupak ali nisu dobivene js. Drugi postupak kod njih 09/2017 TSH 1.49.tako da te mozda i primi s tvojim TSH vrijednostima. Idealno bi bilo da je sto nizi ali znam da ne idu u postupak ako je izbad 2.5. Mozda da ga nazoves da ne putujes bzvz. Mozda je to samo trenutno povecanje vrijednosti usljed mozda stresa ili necega drugoga. nazovi i endokrinologa pa vidi i s njime da ti eventualno mozda malkice poveca terapiju.
Hvala. Sve ok. Ipak mogu ici. 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Super!!!! Drago mi je zbog tebe. 🙅♀️🤞
Super!!!! Drago mi je zbog tebe. 🙅♀️🤞
Hvala ti malimaj... mislim da mi i jejeonom onom trenu kad vidjela 2,4 skocio odmah i na 10 😁😁😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Du jesi procurila?
Ja sam bila jutros sve ok povecao mi dozu menopura na 225 i dodao cetrotide.u pon 2.ultrazvuk
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Nonina, drzim fige! Beba1 i tebi saljem pozitivne vibre!! kod mene jos nista...svaki tren trcim na wc, a ono ćorak..u utorak ujutro sam stavila zadnje, valjda ce kroz vikend krenuti!
url=https://lilypie.com]
Cure hvala svima. Nalazi ok i danas sam krenula sa injekcijama i u utorak na uzv ☺
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji