Eto i mene nakon konačno dočekane m 😁 Danas obavila nulti ultrazvuk... nema cista i od sutra krećem s Klomifenom koji pijem svaki dan u 18h do nedjelje...u ponedjeljak ultrazvuk, a onda nemam pojma...pikice pretpostavljam 😱
U međuvremenu i dalje velike količine D vitamina i gynositol...
Konačno da i ja krenem 😀😀😀
Jedno pitanje za one koji idu u Petrovu, ima li bolnica neki vlastiti parking ili se uspije naći u obližnjim ulicama? Nismo u blizini Zg pa nam je nepoznat taj dio... Hvala na odgovoru 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jedno pitanje za one koji idu u Petrovu, ima li bolnica neki vlastiti parking ili se uspije naći u obližnjim ulicama? Nismo u blizini Zg pa nam je nepoznat taj dio… Hvala na odgovoru 😊
Nažalost nema, mi stanemo u garaži na Kvatriću pa prošetaš malo ili se zna naći mjesta ispred stambenih zgrada nasuprot bolnice, ako netko ujutro ide na posao 😊
U kojoj si ti fazi darliv? Znam da si "starija" tu kao i ja.. poznam nick
Noa 💙
Pozz..evo mene opet,u ned bila punkcija,izvadjeno 14 jajnih stanica,danas me zvali da je u petak transfer 😊..nek nam je svima sa srecom,i da konacno u narucje primimo svoje bebice! 💖
Drage Vuk Vrhovle, molim koja ima volje napisati koliko stari ne smiju biti nalazi iz transfuzije (hiv, hepatitis itd) i brisevi cerviksa. Koje dokumente trebam od javnog biljeznika, znam da neki vrag trebam.
Svi nalazi ne stariji od godine dana. Ako mozes ponovi si opet papu i cervikalne briseve, njih vole imati što novije. Dokumente za javnog biljeznika ti daje njihova socijalna radnica s 3 ili 4 kata, teta Đurđa te odvede do nje kada dođeš na ultrazvuk prije postupka. Barem sam tako ja. Radi se o izjavi za priznavanje očinstva u slučaju vanbračne zajednice i ovjere potpisa supružnika.
Jedno pitanje za one koji idu u Petrovu, ima li bolnica neki vlastiti parking ili se uspije naći u obližnjim ulicama? Nismo u blizini Zg pa nam je nepoznat taj dio… Hvala na odgovoru 😊
Bolnica nema vlastiti parking. Rijetko i vrlo teško se nađe koje parkirno mjesto u okolnim ulicama, ali zato imate gradsku garažu na Kvaternikovom trgu koji je udaljen nekih 10ak min hoda od bolnice
Pozz..evo mene opet,u ned bila punkcija,izvadjeno 14 jajnih stanica,danas me zvali da je u petak transfer 😊..nek nam je svima sa srecom,i da konacno u narucje primimo svoje bebice! 💖
💖
Sretnoooo...onda si u ned bila kad i ja u cekaonici...
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Pozdrav svima,ja sam nova članica i valjda u dobroj grupi.Htjela sam pitati kakva su iskustva nakon transfera,naime meni je 28.2.napravljen transfer,ostala sam na bolovanju.Problem je u tome da su počeli takvi bolovi u križima kao da netko pritišće diskom.Evo zanima me da li je to normalno ili ću prohodati pol noći po dnevnom😊
Hvala na odgovoru 😊
M.girl trebali bi sljedeći tjedan imati sve nalaze koji su navedeni na njihovim stranicama, a sutra šaljem uputnicu da mi odrede termin za prvi pregled i jedva cekam da krenemo ☺️ U kojoj si ti fazi?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji