Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2018. 15:13

Malimaj hvala na odgovoru,ja sam citala za klomifen da utjece i na kvalitetu jajne stanice pa ti mozda i zato nije uspjelo,jel ima netko iskustva sa zamjenom za klomifen,letrilan ili tamoksifen,dal je sigurno za uzimanje posto je to lijek za rak i dali ce ga doktori propisati u drzavnim klinikama?

Beba
    03. Ožujak 2018. 15:30

Meni ništa ne daju u prirodnom tako da ne postoji šansa da mi to računaju bilo kako drugačije

url=https://lilypie.com]
    DANTE

En@
    03. Ožujak 2018. 17:35

Ivana dobila sam....idem za zg vcrs...

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Hana12volim
    04. Ožujak 2018. 08:21

Drage moje buduce mame i one koje ste vec postale !Imam jedno pitanje:zna li netko koliko se ceka na red u Petrovoj  za ivf?   Hvala

Beba
    04. Ožujak 2018. 10:47

Jutro cure,evo kod mene ništa ne ide lagano,bila sam na uzv,folikul je na 23 mm  i dobila sam štopericu,ali ja imam lijevi jajnik uvučen i baš tu je taj folikul tako da dr kaže da sumnja da će ga moć izvaditi,spominje se sad i laparoi,a i endo mi je samo 5 mm, ostala sam zatečena ,baš Ned, vidjet ćemo šta će bit u utorak ako prije ne pukne folikul.

DANTE

• Kengurica
    04. Ožujak 2018. 12:04

O Beba draga, pa stvarno nevjerojatno. Nadam se da nije bas u pravu. Za endo se ne sikiraj, ako se oplodi jajna stanica mozete ju zalediti pa kad endo bude dobar u transfer, ali stvarno drzim fige da izvuku tu jajnu stanicu.

Beba
    04. Ožujak 2018. 12:11

Kengurica

O Beba draga, pa stvarno nevjerojatno. Nadam se da nije bas u pravu. Za endo se ne sikiraj, ako se oplodi jajna stanica mozete ju zalediti pa kad endo bude dobar u transfer, ali stvarno drzim fige da izvuku tu jajnu stanicu.

Moja dr nije ništa spominjala da neće moć,a taj mi je jajnik oduvijek takav,a danas bila neka druga dr.
    U kojoj si ti fazi? Nadam se da i ti krećeš uskoro.

DANTE

darliv
    04. Ožujak 2018. 12:25

Hana12volim

Drage moje buduce mame i one koje ste vec postale !Imam jedno pitanje:zna li netko koliko se ceka na red u Petrovoj za ivf? Hvala

I mene zanima... Nadam se da ce se javiti netko sa skorasnjim iskustvom ☺️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

m.girl6
    04. Ožujak 2018. 20:25

darliv

Hana12volim

Drage moje buduce mame i one koje ste vec postale !Imam jedno pitanje:zna li netko koliko se ceka na red u Petrovoj za ivf? Hvala

I mene zanima… Nadam se da ce se javiti netko sa skorasnjim iskustvom ☺️

Curke, ako imate sve potrebne nalaze idete u postupak odmah sljedeci mjesec nakon prvih konzultacija sa vasim dr.u Petrovoj, samo morate reci da ne zelite cekati i slj mj ste u postupku, 2.dc vadenje krvi i dobivanje lijekova i krecete. 😊

Noa 💙

• Kengurica
    04. Ožujak 2018. 20:58

Pa ja se nadam da bih napokon mogla uskoro. Nasli smo doktoricu s kojom smo dogovorili punkciju testisa pa cu se javiti sa sljedecom ili onom iza mengom. Moram prvo samo nekaj oko drugih zdravstvenih problema zavrsiti, ali nazire se kraj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.