Cure, sretno svima u postojećim i budućim borbama! Ja jedva čekam utorak i taj uzv da više znam na čemu sam jer me ovo održavanje nečega što je unaprijed osuđeno na propast počinje opterećivati (nema ni tragova nikakvog krvarenja ni bolova).
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure.
Ja sam skroz nova na ovom forumu citam malo sta pišete al sad mi treba vasa pomoc.
Ugl ja ovaj mjesec idem u stimulirani postupak dobila sam vec inekcije jer mi svaki čas treba stici m.
Malo sam u zabludi i bojim se da nest ne zeznem pa trebam vas savijet.Danas mi je 28. dan ciklusa i po mojoj racunici bi dns trebala prokrvariti i pocet se pikati drugi dan ciklusa. Pa me zanima da li se prvi dan ciklusa racuna kad ti dode bass svijeza krvi ili??
Jer kod mene vec unazad tri dana se samo pojavljuje smećkasti iscjedak pa me zanima dal se i to racuna ili je to sam spooting. 😓😓😓
Pozdrav cure.
Ja sam skroz nova na ovom forumu citam malo sta pišete al sad mi treba vasa pomoc.
Ugl ja ovaj mjesec idem u stimulirani postupak dobila sam vec inekcije jer mi svaki čas treba stici m.
Malo sam u zabludi i bojim se da nest ne zeznem pa trebam vas savijet.Danas mi je 28. dan ciklusa i po mojoj racunici bi dns trebala prokrvariti i pocet se pikati drugi dan ciklusa. Pa me zanima da li se prvi dan ciklusa racuna kad ti dode bass svijeza krvi ili??
Jer kod mene vec unazad tri dana se samo pojavljuje smećkasti iscjedak pa me zanima dal se i to racuna ili je to sam spooting. 😓😓😓
Svježa krv-baš kada prokrvariš! S tim da svatko drugačije vidim rc...Meni su rekli ako dodje do 12 računam kao prvi dan,iza 12-13 je nulti dan...
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Oke hvala ti puno da to su i meni rekli da tako racunam samo me zbunio iscjedak.. Reko da ne zakasnim s pikanjem i sve ne zeznem..puno hvala☺
Držim fige Kengurice da počne čim prije ovo ludilo i kod tebe
Du1988 nadam se da ćeš sutra primit neku pozitivnu vijest
Ja sam sinoć i imala drame sa štopericom, trebala sam je primit u 21.30 i uredno na vrijeme išla na hitnu ,kad mi žena tamo kaže da bi trebala na ginekologiju ,iskreno toga se nisam ni sjetila,ali već je bilo 21;15 a gin na dr strani grada, uđem ja u auto i kažem mm da vozi tamo,ja sva u panici da neću stići a on u panici zaboravio di se ta bolnica nalazi😂 uglavnom uspjela sam,s tim da sam trčala nekih 500 m,nadam se da nije puko taj jedan folikul 😀😀😀
DANTE
Ja sam sinoć i imala drame sa štopericom, trebala sam je primit u 21.30 i uredno na vrijeme išla na hitnu ,kad mi žena tamo kaže da bi trebala na ginekologiju ,iskreno toga se nisam ni sjetila,ali već je bilo 21;15 a gin na dr strani grada, uđem ja u auto i kažem mm da vozi tamo,ja sva u panici da neću stići a on u panici zaboravio di se ta bolnica nalazi😂 uglavnom uspjela sam,s tim da sam trčala nekih 500 m,nadam se da nije puko taj jedan folikul 😀😀😀
Sta nisi napisala da si vec dobila stopericu kad si bila na uzv?ti si u RI jelda?mislim bolje ju je primit navecer tako da taman prode tih 36 sati do punkcije, pa pitam jer me zanima kako rade u RI?
Sta nisi napisala da si vec dobila stopericu kad si bila na uzv?ti si u RI jelda?mislim bolje ju je primit navecer tako da taman prode tih 36 sati do punkcije, pa pitam jer me zanima kako rade u RI?
Da u Ri sam,oni ti daju infekciju i kažu kad se moraš puknuti, ja sam morala u 21.30 sam
DANTE
Aha barem to rade kako treba,meni su jednom na dan inseminacije dali stopericu sto nije imalo smisla,ajde sretno sutra,javi kako je proslo
Sortiraj odgovore
Najstariji