Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    05. Ožujak 2018. 12:06

Ja sam osobno jako razocarana sa VV, prvi put,prva stimulacija,s thjm da smo od 10mj krenuli u to sve,imala sam vecinu papira svojih,zapravo falilo je tako malo toga da se to u 2 mj moglo obavit,ovako smo se vukli od ciklusa do ciklusa,promasili jedan ciklus jer je neka druga doktorica taj dan bila pa je vidjela kao cistu na jajniku,aj cekaj drugi ciklus,dodjem opet mojoj dok ovaj put da bi rekla da to nije bila cista nego taj moj uvecani jajovod i da krecemo napokon sa hormonima,pikala se samo 5 dana,od toga 1 folikometrija,taj dan opet doktorice moje nije bilo,ta druga,nemam pojma koja,napravila je ultrazvuk,da nisam blejala u onaj ekran nista ne bi saznala od nje,ni mm folikula,ni koliko ih ima itd,pregled je trajao svega 2 min,rekla je to mora van,stoperica 2 dan,punkcija samo 2 js,od toga jedna propala,nemam pojma sta to znaci,a druga ICSI postupak,no nije se oplodilo.. Idemo dalje naravno al oprostili smo se od VV,tako malo informacija,za nas koji to prvi put prozivljavamo,mislim da sam vise na googlu procitala nego sto tamo saznas,ne vodi te jedan doktor nego na koga taj dan naidjes itd..naravno sretno svima i zelim velike plusice😁

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

En@
    05. Ožujak 2018. 13:25

Ja krecem danas sa pikanje u petak prvi ultrazvuk   jeeeeeeee...nakon panike sa malo visim progesteronom 2.dan koji se danas sredio i dobila sam terapiju

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

Beba
    05. Ožujak 2018. 13:45

beba1

Ja krecem danas sa pikanje u petak prvi ultrazvuk jeeeeeeee…nakon panike sa malo visim progesteronom 2.dan koji se danas sredio i dobila sam terapiju

Sretno

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• hope1234
    05. Ožujak 2018. 13:53

drage moje imam jedno pitanje! Sigurno Vas ima iskusnijih.Kada sam bila u stimulaciji puregonom u 11 mjesecu do aspiracije sam imala po 5 folikula na svakom jajniku(ukupno 10)...Od toga 5 je bilo praznih,4 js su ostale od kojih su se dvije oplodile..
    Sada sam krenula sa Ovaleapom i dns na prvoj folikulometriji 5 folikula u rasponu od 9-10mm.., a na lijevom cca 4 od 08,0-09,0mm... Mislite li da će lijevi doci na odgovarajuću mm pred aspiraciju?.Kada sam rekla da mi se čini da je bilo bolje u prvoj stimulaciji dok je rekao prosli put je bilo 4 oocite sad se nadamo boljem broju.Ali vidim da sam imala u prvom stimuliranom veci broj odg folikula.  (po veličini)

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• hope1234
    05. Ožujak 2018. 13:58

hope1234

drage moje imam jedno pitanje! Sigurno Vas ima iskusnijih.Kada sam bila u stimulaciji puregonom u 11 mjesecu do aspiracije sam imala po 5 folikula na svakom jajniku(ukupno 10)…Od toga 5 je bilo praznih,4 js su ostale od kojih su se dvije oplodile..
    Sada sam krenula sa Ovaleapom i dns na prvoj folikulometriji 5 folikula u rasponu od 9-10mm.., a na lijevom cca 4 od 08,0-09,0mm… Mislite li da će lijevi doci na odgovarajuću mm pred aspiraciju?.Kada sam rekla da mi se čini da je bilo bolje u prvoj stimulaciji dok je rekao prosli put je bilo 4 oocite sad se nadamo boljem broju.Ali vidim da sam imala u prvom stimuliranom veci broj odg folikula. (po veličini)

I sad sam u biti dosla do zaključka da su 8-9 mm i da je krivo UPISANO na povijest bolesti!!!!
    Tako da je ipak u redu😀

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• njaknjak
    05. Ožujak 2018. 14:21

Cure, evo da se javim. Bila sam prošli ponedjeljak na punkciji. Dobila sam 9 jajnih stanica od kojih su se 4 uspjele oploditi. Maloprije sam ih zvala da čujem kako su napredovale. Znači od ta 4 zametak dobila sam dvije blastice koje su mi zaledili do transfera budući da mi je endometrij bio predebel.

• Monicica
    05. Ožujak 2018. 14:59

Bok..curke...prvo sretno svima...danas sam bila na transferu u petrovoj...vratili su mi.jednu blasticu i jednu morulu..i sad se cuvamo i cekamo betu.....i da odgovorim curi koja je pitala koliko se ceka u petrovoj...ja sam dosla na konzultacije i sve se dogovorile...skupila potrebne papire i pretrage i usla u postupak...naravno ako su ti svi nalazi dobri i u granicama normale...ako ne..opet dogovor s doktorom...meni je ovo treci postupak...i kazem nikad nisam dugo cekala..odmah sljedeci ciklus sam bila u postupku...

En@
    05. Ožujak 2018. 16:40

Beba

beba1

Ja krecem danas sa pikanje u petak prvi ultrazvuk jeeeeeeee…nakon panike sa malo visim progesteronom 2.dan koji se danas sredio i dobila sam terapiju

Sretno

Hvala

7.mj/18 Petrova dr.😍
    Vracam se kod dr.😍

• Kengurica
    06. Ožujak 2018. 09:38

Drage Vuk Vrhovle, molim koja ima volje napisati koliko stari ne smiju biti nalazi iz transfuzije (hiv, hepatitis itd) i brisevi cerviksa. Koje dokumente trebam od javnog biljeznika, znam da neki vrag trebam. 

En@
    06. Ožujak 2018. 10:05

Du jesi bila sta kazu?

7.mj/18 Petrova dr.😍
    Vracam se kod dr.😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.