Hvala i tebi isto javi nam sutra situaciju
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Sad smo na drugoj razni svijesti i naravno nove dileme trileme… ako sve bude dobro vratit jednu il dvije…sto vise citam o cijelom postupku to imam vise pitanja a tako sam hrabro odlucila kao necu ja uopce nis citat slusat cu samo doktora i njemu sve prepustit…ivana b di si jel i tebe muce iste stvari
Hej Beba1 😊eto me konačno...ajme, lud tjedan iza mene, no bar mi brže prolazi vrijeme do početka moje borbe 😥 i sad vidim da sam propustila i tuge i sreće i brige i ....uf....vidim da se ovdje izmijenilo raspoloženja koliko i kod mene.
Beba1 odbrojavam dane i uf imam nekakav čudan osjećaj u sebi...malo pozitivnih misli, pa malo strahova i tako u krug 😣 Baš sam ljuta na sebe da se ne mogu kontrolirati...pa sad kad trebam biti mirna, ja luuudaaa...sinoć sam čak i plakala, a nemam pojma zašto...ok...tu ima i pms svoje prste pomalo, no definitivno ako zna netko kako izbaciti grč iz želuca, bilo bi mi drago da to podijeli s nama 😂 u protivnom, niti jednu bebu neću uspjeti nagovoriti da ostane samnom jer sam već u startu "luda mama" 😂😂😂
Kako se nositi sa svim tim cekanjimaaaaa....😧
Pozz..evo mene opet..u ned imam punkciju,vcrs u 22 h stoperica..sad imam jedno pitanje za vas,da li da od pon otvorim bolovanje,sto ako ne dodje do transfera,kako ce mi pravdati to bolovanje?
Hvala,super ste..
Pozz..evo mene opet..u ned imam punkciju,vcrs u 22 h stoperica..sad imam jedno pitanje za vas,da li da od pon otvorim bolovanje,sto ako ne dodje do transfera,kako ce mi pravdati to bolovanje?
Hvala,super ste..
Bolovanje mozes dobiti ako bude pozitivna aspiracija. Iako neki doktori daju bolovanje i prije (ja sam bila vec od prvog uzv-a i dobila sam ga bez ikakvih problema). sretno!!
url=https://lilypie.com]
Hvala na odg..da vas jos pitam,jeste vi za vrijeme postupka imali iscjedak onak vodenkasti?
Ja sam imala kao ovulacijsku sluz. Evo da javim danasnju betu-290. Sestre opet vicu da jos nista ne otpisujem, ali smatram da ne treba davati laznu nadu. Zvala sam doktoricu, kaze da dodjem u utorak na uzv i da nastavim koristiti utrogestan. Ako bi bilo jacih bolova do tada, da se javim u bolnicu.
Ja sam imala kao ovulacijsku sluz. Evo da javim danasnju betu-290. Sestre opet vicu da jos nista ne otpisujem, ali smatram da ne treba davati laznu nadu. Zvala sam doktoricu, kaze da dodjem u utorak na uzv i da nastavim koristiti utrogestan. Ako bi bilo jacih bolova do tada, da se javim u bolnicu.
Jesu li tebi vratili jedan ili dva embrija?
waithing
Dvije blastociste!
Dvije blastociste!
Hm,, ne znam zbilja sto pametno reći,,i meni su tad vratili 2 blastice kad sam imala takav sličan rast bete pa su mi rekli da su se možda obje uhvatile pa je možda jedna odustala...Sretno u svakom slučaju i valjda će nešto vidjeti u Utorak,,ne moraš više ponavljati betu?
waithing
Dvije blastociste!
Hm,, ne znam zbilja sto pametno reći,,i meni su tad vratili 2 blastice kad sam imala takav sličan rast bete pa su mi rekli da su se možda obje uhvatile pa je možda jedna odustala…Sretno u svakom slučaju i valjda će nešto vidjeti u Utorak,,ne moraš više ponavljati betu?
A svi govore razlicito...sestre na IVF- u vicu da nista jos ne otpisujem, privatnica koju sam zvala kaze da je biokemijska i da prekinem terapiju i da cekam krvarenje. Na kraju sam uspjela dobiti svoju primarnu i ona kaze da ne prekidam nista i da dodjem u utorak u 11 na UZV. Jedino ako bi imala jacih bolova za vikend da odem u bolnicu. Nju cu onda i poslusati pa vam javljam situaciju!
Sortiraj odgovore
Najstariji