To sam i ja zaboravila pitati. Ja sam u privatnoj poliklinici tako da ne znam tko mi treba dati doznake za bolovanje
Sunčica i ja sam u privatnoj klinici no na teret HZZO-a...Beta plus...a ti?😀
Ja bi ti savjetovala da uzmes koji dan nakon punkcije,ako mozes. Bar 2,3 dana. Meni je svaki put bilo slicno, a opet i razlicito. Najvise me smetalo kod sjedanja i dizanja bol. To mi je bilo 3-4 dana obavezno. Jedan put sam inala prvih par dana i dosta jake grceve. Ne znam jel to bilo kao reakcija na punkciju ili i od ljekova. Prosli put me smetalo i kad sam na wc isla 2-3 dana. Ovisi sve koliko st imas, ali i o tome koliko ih lako mogu izvuci. Bar ja mislim
😘 Hvala Malimaj…imam uredski posao, no šefa zbog kojeg svaki dan u uredu netko plaće, tako da mi je posao i više nego psihički stresan 😥😥😥 Uf…mislim da ću iskoristiti pravo na bolovanje bar 5, 6 dana da ne uletim nakon svega u nervoze za koje nemam živaca u ovom trenutku.
Možeš li mi samo reći tko mi piše bolovanje…ginekolog ili Dr. opće prakse?
Doznake vam pise i otvara bolovanje primarni ginekolog.
U kojem gradu je ta klinika?
U Zagrebu ☺ Ma i ja mislila kako će biti iz moga džepa, no rekla mi sestra u 11. mjesecu prošle godine kada sam zvala za prvi pregled, da ako mi nije hitno da pričekam početak 2018-te jer da početkom godine dobiju od hzza koliko postupaka mogu pisati na njih i da ako doktorica nakon pregleda tako odluči možda me stave na popis hzza. ☺ Tako je i bilo...krajem 1.mjeseca sam zvala, dogovorila pregled i doktorica rekla da krećemo s polustimuliranim i da će me staviti na teret hzza...nemam pojma o čemu to ovisi, no sretna sam da je tako. Ovo mi je prvi pokušaj i tko zna što me sve još čeka...iako da znamo da će uspjeti od prve platila bih što god treba 😀
A CITO je koliko čujem najbolja u RH 😁 To je u Splitu?
😘 Hvala Malimaj…imam uredski posao, no šefa zbog kojeg svaki dan u uredu netko plaće, tako da mi je posao i više nego psihički stresan 😥😥😥 Uf…mislim da ću iskoristiti pravo na bolovanje bar 5, 6 dana da ne uletim nakon svega u nervoze za koje nemam živaca u ovom trenutku.
Možeš li mi samo reći tko mi piše bolovanje…ginekolog ili Dr. opće prakse?
Doznake vam pise i otvara bolovanje primarni ginekolog.
Super 😊 morat ću do svog da čujem kako ćemo se organizirati.
Ja bi ti savjetovala da uzmes koji dan nakon punkcije,ako mozes. Bar 2,3 dana. Meni je svaki put bilo slicno, a opet i razlicito. Najvise me smetalo kod sjedanja i dizanja bol. To mi je bilo 3-4 dana obavezno. Jedan put sam inala prvih par dana i dosta jake grceve. Ne znam jel to bilo kao reakcija na punkciju ili i od ljekova. Prosli put me smetalo i kad sam na wc isla 2-3 dana. Ovisi sve koliko st imas, ali i o tome koliko ih lako mogu izvuci. Bar ja mislim
Da, čula sam i čitala da dosta žena kaže da im je punkcija najgori dio ove priče 😥 Naravno, osim čekanja bete 😣
Curke.. Dugo se nisam javljala. Evo i mi opet u postupku..krenula sam u petak s pikanjem...ovaj puta ovaleap..3 stimulirani...nadam se dobitni..u utorak idem na folikulometriju da vidimo kakvo je stanje..zelim svima pozitivne bete i puno srece...
Curke.. Dugo se nisam javljala. Evo i mi opet u postupku..krenula sam u petak s pikanjem…ovaj puta ovaleap..3 stimulirani…nadam se dobitni..u utorak idem na folikulometriju da vidimo kakvo je stanje..zelim svima pozitivne bete i puno srece…
Monicica 😗 sreeeetnooo...treca sreca neka bude sreca 😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji