Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    09. Studeni 2017. 09:40

Panda123

m.girl6

E da, bas to LolaZ to se ni meni ne da objasnjavati niti odgovarati nekome na pitanja, a kamoli govoriti i objasnjavati nekome za negativnu betu. :(
    I mi smo imali icsi i bas se bojim kak se to sve ispasti. Cure a koje ste godiste ako nije tajna?
    Ajde vi sad meni recite, kaj reci kolegici koja te direktno pita jel imam afte i izraslice "dolje" pa kao zato izostajem? Jel je to normalno? Ja joj kazem ne, kaj je tebi? Ona me gleda. A sad cu joj za petak reci da idem na pregled i spaljivanje izraslica na piii :))
    Nemam komentara. Zena ima 45 godina, a po ponasanju je ko baba od 85. Prestrasno

sokirana sam pitanjima tvoje kolegice. to je toliko primitivno da je cak tragikomicno :-)

hahah ajde kaj reći na to!! Pa stvarno nije normalna! ne znaš jel bi se smijao ili plakao na to 

Noa 💙

• hope1234
    09. Studeni 2017. 13:52

Ja sam imala ureaplasmu...riješila sam je s antiniotikom- doksiciklin 21 dan! MM je pio sumamed 3 dana... Uz to sam pila čaj od vrkute,kupovala sam ga u dm- u...Nije skup,a kažu sa pomaže kod ženslih problema...nakon toga tri puta ponavljala briseve,negativni...S tim da sam još imala hpv i cin 2.. Sve sam to uapje_no sanirala,bila na prcom ICSI-U...Beta negativna,sada odmor do 1 mjeseca...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Kengurica
    09. Studeni 2017. 23:23

A daaaaj afte i priraslice. Pa jel moguce?! Reci, ma ne, sta ti je, idem samo na promjenu spola.

• Kengurica
    09. Studeni 2017. 23:24

1980. Godiste

• Cvjetic
    10. Studeni 2017. 07:12

1983 godiste

Panda123
    10. Studeni 2017. 09:27

Sutra imam punkciju. Ima li netko trenutno u toj fazi?

m.girl6
    10. Studeni 2017. 10:54

Hahaha kengurica, ti si super. 
    Panda, super za punkciju, baš mi je drago. :)
    Ja bila na uzv danas. Ni ovaj mjesec ništa od transfera, sve je puno žutih tijela i ništa se nije počelo događati da se ona maknu. Tak da sljedeći mjesec moram doći na uzv od 8.do 10.dc i valjda ću imati više sreće. 
    Znam da me naše blastice čekaju, pa mi je malo lakše.. 

Noa 💙

Panda123
    10. Studeni 2017. 10:57

m.girl6

Hahaha kengurica, ti si super.
    Panda, super za punkciju, baš mi je drago. :)
    Ja bila na uzv danas. Ni ovaj mjesec ništa od transfera, sve je puno žutih tijela i ništa se nije počelo događati da se ona maknu. Tak da sljedeći mjesec moram doći na uzv od 8.do 10.dc i valjda ću imati više sreće.
    Znam da me naše blastice čekaju, pa mi je malo lakše..

znaci vi ste imali smrzlice, ako sam dobro shvatila...super. mi od sest oplodenih nijedan za smrzavanje. ne brinem se oko punkcije, uvijek dobro reagiram na lijekove, dobijemo dovoljno stanica te jos to rade po anestezijom...pitanje je kakvi ce biti spermici sutra...uh...imamo oligoastheno...

m.girl6
    10. Studeni 2017. 11:52

Da, ja sam ti išla na punkciju 19.10. i morali smo ići na freeze all zbog moje hiperstimulacije. Od 9 oocita dobili smo 8 jajnih stanica, 7 zrelo i na kraju ostale 2 blastice koje su smrznute. 
    A žao mi je kaj ti nije ništa ostalo za smrzavanje, ali kad je spermiogram malo lošiji nije ni čudo, tak je meni embriologica rekla.  I mi imamo oligoteratozospemiju i išli smo na ICSI, a muž je u zadnjih 6 mjeseci popio tableta i tableta i ništa se nije poboljšalo.
    Kaže mi moja prof.da je to sasvim normalno kaj se tiče tih žutih tijela i da nek se ne bediram, da će sljedeći mjesec to biti to. Sad opet čekamo mengu pa sve ispočetka... 

Noa 💙

Panda123
    10. Studeni 2017. 11:59

m.girl6

Da, ja sam ti išla na punkciju 19.10. i morali smo ići na freeze all zbog moje hiperstimulacije. Od 9 oocita dobili smo 8 jajnih stanica, 7 zrelo i na kraju ostale 2 blastice koje su smrznute.
    A žao mi je kaj ti nije ništa ostalo za smrzavanje, ali kad je spermiogram malo lošiji nije ni čudo, tak je meni embriologica rekla. I mi imamo oligoteratozospemiju i išli smo na ICSI, a muž je u zadnjih 6 mjeseci popio tableta i tableta i ništa se nije poboljšalo.
    Kaže mi moja prof.da je to sasvim normalno kaj se tiče tih žutih tijela i da nek se ne bediram, da će sljedeći mjesec to biti to. Sad opet čekamo mengu pa sve ispočetka…

Koji su ti bili simptomi hiperstimulacije i kad su ti poceli? Ja sam se prosli put pod gonalima osjecala bas lose, mucnine, napuhanost, jednom sam i povracala, to je bila kao prijeteca hiperstimulacija. Ovaj put uzimam bemfolu i sve super, tako da mi skoro pa cudno kako se dobro osjecam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.