Da ti budem iskrena, ja nisam imala nikakve simptome hiperstimulacije osim napuhnutosti poslije punkcije, ali to je valjda normalno. Prof. se bojala da ne bi došlo do nje pa je zato išla na smrzavanje. Poslije punkcije sam mirovala i bila napuhnuta kojih 5 dana i to je sve. Nije došlo hvala Bogu do hipera. Ti ideš sad 2.put na punkciju?
Noa 💙
Da ti budem iskrena, ja nisam imala nikakve simptome hiperstimulacije osim napuhnutosti poslije punkcije, ali to je valjda normalno. Prof. se bojala da ne bi došlo do nje pa je zato išla na smrzavanje. Poslije punkcije sam mirovala i bila napuhnuta kojih 5 dana i to je sve. Nije došlo hvala Bogu do hipera. Ti ideš sad 2.put na punkciju?
Mozda sam i ja morala odgodit transfer, kad sam noc prije povracala, ali sad je gotovo.
Da, ovo mi je drugi stimulirani, dakle druga punkcija u stimuliranom. Imali smo i jedan prirodni, ali nije bilo jajne stanice...tako nesto.
Vjerujem da će ova treća sreća biti dobitna. Ja ti držim fige. Ideš na transfer odmah ovaj mjesec?
Noa 💙
Vjerujem da će ova treća sreća biti dobitna. Ja ti držim fige. Ideš na transfer odmah ovaj mjesec?
Da, pretpostavljam u utorak. I prosli put mi je punkcija bila u subotu, a transfer u utorak.
Odlično. Držim ti najveće fige da ti uspije i da javiš da je beta pozitivna
Piši kak je bilo i koliko ste stanica dobili. Pusaaa
Noa 💙
Odlično. Držim ti najveće fige da ti uspije i da javiš da je beta pozitivna
Piši kak je bilo i koliko ste stanica dobili. Pusaaa
hvala ti puno! javim se sutra!
tomy28, Anchy30 di steeeeeee ???????
Evo me ☺Ja sam M dobila u četvrtak...sutra ujutro idem vaditi krv u bolnicu...Kako rade subotom??Dokt.mi je rekao da ce mi izvaditi i da nije probl.!U pon.idem opet u bolnicu,na uzv!A onda opet 30.11.vaditi krv(22dc)...koliko toga😂☺Mužev sper.gotov...i nije bas najbolji...vidjet cemo sta kaze dokt.!Kako si ti??
Anchy30
E da, bas to LolaZ to se ni meni ne da objasnjavati niti odgovarati nekome na pitanja, a kamoli govoriti i objasnjavati nekome za negativnu betu. :(
I mi smo imali icsi i bas se bojim kak se to sve ispasti. Cure a koje ste godiste ako nije tajna?
Ajde vi sad meni recite, kaj reci kolegici koja te direktno pita jel imam afte i izraslice "dolje" pa kao zato izostajem? Jel je to normalno? Ja joj kazem ne, kaj je tebi? Ona me gleda. A sad cu joj za petak reci da idem na pregled i spaljivanje izraslica na piii :))
Nemam komentara. Zena ima 45 godina, a po ponasanju je ko baba od 85. Prestrasno
Ja sam 1985.!(nisam mogla popraviti ovo 30 u 32😂😂)Ova kolegica je totalno pukla!!Prvo što je briga što ti izostaješ a drugo kad te bude opet pitala reci joj tako😂😂😂😂Dobar odg.!Strašno...Ja tj.mi nismo nikome govorili gdje i zasto idemo...jedino zna moja kuma i teta ...a muž jedino rekao svome tati...jer da smo govorili...to bi bilo prestrašno-od pitanja do kako zašto u kome je probl.!!👹👹Zato nemamo namjeru niti govoriti!!
Anchy30
Drage sve,
čitam vas stalno, ali se nisam neko vrijeme javljala. Sve u svemu…sad sam u drugom stimuliranom postupku, punkcija je za vikend. Ali zapravo bih htjela s vama podijeliti nešto drugo…
Naime, primijetila sam kako me u svakom postupku najviše opterećuje posao ili točnije ljudi na poslu. Od danas sam na bolovanju, jer ne mogu više uskladiti posao i folikulometrije, nemam mogućnost uzimanja godišnjeg, a uz to jako reagiram na lijekove i prilično mi je mučno. Nitko od bližih ni daljih ljudi u našem životu ne zna s čime se suočavamo. Roditelji znaju nešto okvirno, kao do trudnoće ne dolazi i to je to…tako je nama lakše, ne želimo slušati ničije savjete i to je jednostavno naša odluka…što znači da na svako pitanje odgovaramo nekom izmišljotinom. Tako sam i ja izmislila razlog svog bolovanja :( ali svi me zovu i strašno opterećuje…em zbog toga što moram lagati, em mi je sve to skupa prestresno. Kako vi rješavate takve stvari?
Ja sam rekla teti i svojoj vjenč.kumi a muž tati...ali samo da idemo na pregled i to je to..neda mi se odg.na pitanja kako,zašto i u kome je probl.!Kao da mi sve ne bi voljele da ne moramo na to sve...i kad ostanem trudna necu nikome govoriti da smo isli na potpom.oplodnju!Znas kako je jednom rekla žena od muževog kuma...da joj to sve nije s Božje strane!!😢😤😤😥😥Zamisli!!Ja nisam mogla vjerovati!!Ima nas svakakvih!!
Anchy30
Moja beta danas 125.
To ni sestri ni doktorici nije djelovalo uopce lose za 14-ti dan sve dok im nisam rekla da sam 10- ti dan vadila na svoju ruku i da je bila 92,8.
Bile su dosta suzdrzane i nisu htjele puno o tone. Rekle su da ne budem negativna, jer ona moze sad ili padati ili ce vise porasti.
Opet u cetvrtak vadim, ali sam uzasno zivcana i vec se pripremam da to mozda nece dobro zavrsiti.
Lakse mi je bilo kad su i test i beta bili negativni, ovo me vise ubija ovako.
Ne znam dal ona moze sad normanije rasti, meni bas ne djeluje
Draga gledam tj.listam da vidim jesi sta pisala pa ne vidim...Kakva je beta?!❤
Anchy30
Sortiraj odgovore
Najstariji