Mi smo imali dva puta icsi….prvi put dvije morule zamrznute…beta nula…drugi put 2blastociste opet negativna beta
Ja se svaki put iznova ponadam...vec sam malo iscitavala djecja imena :-) ali vidjet cemo kako ce proci ovaj drugi icsi...
E da, bas to LolaZ to se ni meni ne da objasnjavati niti odgovarati nekome na pitanja, a kamoli govoriti i objasnjavati nekome za negativnu betu. :(
I mi smo imali icsi i bas se bojim kak se to sve ispasti. Cure a koje ste godiste ako nije tajna?
Ajde vi sad meni recite, kaj reci kolegici koja te direktno pita jel imam afte i izraslice "dolje" pa kao zato izostajem? Jel je to normalno? Ja joj kazem ne, kaj je tebi? Ona me gleda. A sad cu joj za petak reci da idem na pregled i spaljivanje izraslica na piii :))
Nemam komentara. Zena ima 45 godina, a po ponasanju je ko baba od 85. Prestrasno
Noa 💙
Bok cure...
Ja vas u zadnje vrijeme samo citam i pratim... ☺
Beba… jos se boris s tom ks😯 nadam se da ce ti sve biti ok i da napokon krenes... ☺
Vezano za posao i okolinu... ja sam u pocetku svima sve govorila, ali nakon vise neuspjelih pokusaja vise nemam snage za govoriti "opet nije uspjelo" gledati one tuzne i sazaljive poglede... uglavnom, za prosli nismo nikome rekli.. tek mjesec dana nakon sam rekla mami jer me nesto tlacila... ali je to vec vrijeme kada se poslozis u glavi pa je sve ok... i ne places na svaki zagrljaj ili tome slicno...
Na poslu mi znaju.. jer izostajem cesto pa sam morala reci.. ne radim sa zenama pa mi je super... decki nis pretjerano ne pitaju 😂 iako svi sve znaju😂
Neka cura se bori s ureaplasmom... i ja se borim.. buude u visokom..niskom titru.. prosli puta nakon hrpe antibiotika meni i mm nije je bilo... cekam bris za 2 tj sto ce biti... citala sam da je se jako teso rijesiti.. a jedan dr mi je rekao da ako antibiotici ne pomognu iz drugog puta /treceg puta da se alternativama okrenem...trenutno neki odvratan caj pijem😂😂😂😂
Ali pustali su me u postupke i s njom.(u Ri).... daju antibiotik na dan punkcije kao zastitu...
Eto duzi post da nadoknadim sto ne pisem... cure sretno ☺ zelim vam uskoro velike bete za pocetak...❤❤
E da, bas to LolaZ to se ni meni ne da objasnjavati niti odgovarati nekome na pitanja, a kamoli govoriti i objasnjavati nekome za negativnu betu. :(
I mi smo imali icsi i bas se bojim kak se to sve ispasti. Cure a koje ste godiste ako nije tajna?
Ajde vi sad meni recite, kaj reci kolegici koja te direktno pita jel imam afte i izraslice "dolje" pa kao zato izostajem? Jel je to normalno? Ja joj kazem ne, kaj je tebi? Ona me gleda. A sad cu joj za petak reci da idem na pregled i spaljivanje izraslica na piii :))
Nemam komentara. Zena ima 45 godina, a po ponasanju je ko baba od 85. Prestrasno
ja sam 83.
Ja sam 78. Cure jel možemo dobit doznake za bolovanje za kontrolne preglede ili samo ona dva tjedna za postupak. Dan po dan ode mi godišnji, nije mi problem ako sam naručena u 8h pa do 10-11 stignem na posao, ali kad me naruče u 10 nit mi je ići prije na posao pa bit sat vremena i onda dok se vratim, pa uzmem godišnji. Jeli daju vaše gin.bolovanje za jedan dan
I ja se ponadam...al ipak ne ide...al bude..ne treba gubit nadu...ja sam '90......
Hvala cure na savjetima.
Briseve cu ponovit krajem 11. Al mislim da zbog blagdana...sve se pomice za 1.mjesec
Al cu jos pricati sa doktorima.
Najgori komentar na poslu( svakodnevno) a sta ti cekas??
Jaaaao, kad ga cujem. Pooooluuuuudim.
P.s. ja sam 85.godiste.
Cure sretno i javljajte nam novosti.
So102- ja ju nisam imala u 7.mjeesecu, ali sada imam.
Pijemo sumamed. Najveca ironija da ju ima i moja kolegica ,a stiti se sa kondomom, sa zarucnikom je 10godina.
Svasta. Ta bolescura mi nikak nije jasna.
Medicinska sestra mi je rekla da ona dodje kao candida. Aktivira se.
Mah....
Sretnoooo i javljate!!!
Mono zelim ti lijepu trudnocu. Uzivaj!
Ja sam 78. Cure jel možemo dobit doznake za bolovanjeza kontrolne preglede ili samoona dva tjedna za postupak.Dan po dan ode mi godišnji, nije mi problem ako sam naručena u 8h pa do 10-11 stignem na posao, ali kad me naruče u 10 nit mi je ići prije na posao pa bit sat vremena i onda dok se vratim, pa uzmem godišnji. Jeli daju vaše gin.bolovanje za jedan dan
Ja sam jucer otvorila bolovanje, od druge folikulometrije. Trazila sam i bez ikakvih problema i pitanja dobila dva tjedna. Taman da mi pokrije punkciju, transfer i par dana nakon transfera. Nisam htjela uzimati dan po dan, jer to na mom poslu nema smisla...dan ne radit, dva radit, pa u krug...a i mislim da bih tako vise novaca izgubila na placi. Inace, ginekolog mi je super te mi se cini da bi mi dao bolovanje za sto god mi treba.
sokirana sam pitanjima tvoje kolegice. to je toliko primitivno da je cak tragikomicno :-)
s0102, haha super kaj ne radiš sa ženama pa ne zabadaju nos tamo di ne treba. :))
LolaZ, potpuno te razumijem, niti ti je da odeš na posao niti da ostaneš doma. Mislim da daje gin doznake i za jedan dan, zašto ne? Jedna moja kolegica je čak uzela komplikacije za 2 dana, imala je spontani :(
Minna, da, to pitanje ubije čovjeka i stvarno ne znam koji odgovor da damo da nekoga ušutkamo? U sebi si mislim, pa ne čekam ništa, radimo na bebi i u 16. smo brzini, ali ne mogu im to reći. Uostalom, to je takvo intimno pitanje da ti to može postaviti samo netko ko je malouman i nema ni malo pardona prema drugima. Čak nekad mislim i reći, hoćeš naš kalendar seksanja pa si vodi evidenciju? Ali naravno, prešutim, jer kad bi to rekla ispala bi ja bezobrazna i uvredljiva, a ne osoba koja zabada nos tamo di ne treba. Ah... trebamo jednostavno biti jače od toga svega, ali nekad me baš to dotuče, preemotivno reagiram.
ps. ja sam 1989.
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji