Mayaa, sorry, nisam napisala, Donat i šljive su odgovor za Lunale
Mayaa i Waithing, sretno i hrabro naprijed...
Bok cure, citala sam malo nasu temu unazad pa vidim da ih je dosta ranije radilo test... U ponediljak (5.dan od punkcije) mi je bio transfer. Vratili mi 2 blastociste a 4 smo pohranili tako da idem na juris ako sad ne uspije :) Uglavnom, dr. mi je rekao da betu ili test napravim 14. dan od transfera a to je 12.10. :o Vidim da se u ranijim postovima spominju testovi 13., 12., 11., a cak i 8. dan od transfera??? Sto kasnije napraviti test - to bolje vjerojatno, ali za nas nestrpljivice i dan ranije ako se moze napraviti je velika stvar :)))) Zbunjuje me jer nisam naisla da je itko spomenija 14. dan od transfera za test...
Lunale 14 dpt se vadi beta, najmanje toliko.. neki vade i 12 dan..a ja sam vadila jednom 14 , jednom 15 dan.. nemoj testove raditi ranije ako možeš izdržati..radila test 11dpt,bio negativan.. a beta +..tak da.. izdrži ;)
neznam tko je pitao za punkciju, ali ja sam kod privatnika bila na živo i boli,jako boli. za Petrovu se moraš raspitati ali mislim da daju bar nešto protiv bolova ako već ne lokalnu ili opću. i to za bol ti je jako individualno tako da ti mi sve možemo samo pisati iskustva a tebi može biti skroz suprotno. sretno!
Zene moje jos nista nema..18 dan od transfera...u pon betu radim...lunele cekaj neradi nista...samo ces se opteretit ko i ja...test mi je na 14 dan pokazao minus a ja jos nisam dobila evo 18 dan...a nikad mi nekasni...ljubim vas drzim fige svima
Bila na pregledu i preporučena mi je laparaskopija zbog začepljenog jajovoda lijevog...tako da se kod mene postupak odgađa ,, a tko zna kad će to biti...nakon laparaskopije ne znam koliko ću morati čekati da me stave u postupak, tj.koliko traje oporavak od operacije... :-( ...sretno svima
waithing
Zenice drage, sretno vam svima redom!
Tajma, koristis li jos utrogestan ili si prestala s njim 14. dan? Nadam se da ce ti beta ovaj put biti up, up, up i da ces nas razveselit u ponediljak :)
Wait bit ce to dobro samo polako i sigurno... sigurno da ce biti kako treba poslije lap i brze ce ici....Lunale jesam koristim jos vaginalete do 20 dana tako mi je dr napiso u otpusnom..i reko mi je beta 20 dan ponoviti jer je sve kasnije bilo..mislim na dijeljenje j.stanica...sve je ovo meni cudno...znaci po mom racunjanju trebala dob prije 10 dana a po njihovom 14 dan od transfera a jos nista nema...jos 11 dan beta1.2 svugdje pise neg.a dr kaze dase desava nesto da je rano.bila bi 0 da nema nista...tako da sam zbunjena i .... pfffff neznAm sta ds mislim....ufff raspisa se ja...ljubim vaas
Tajma22, držim palčeve za dobru vijest :)
Waithing, ja sam 27. 3. također bila na laparoskopiji zbog spuštenog septuma, a 16. 4. na punkciji...
Sortiraj odgovore
Najstariji